Pluspunten

Bestelling werd keurig verpakt ontvangen en op het beloofde moment.

Pluspunten

Vragen worden netjes beantwoord Snelle levering en netjes verpakt.

Pluspunten

Goede en nette service. De medewerkers weten waar ze het over hebben en geven persoonlijk advies

Pluspunten

Goede service wanneer er iets niet naar wens is!!

Website goed controleren op fouten of dingen die niet kloppen

Pluspunten

snel en een nette prijs

Pluspunten

Geachte heer/mevrouw, met één woord uitmuntend. zowel telefonisch als per internet. Bezorging dikke 10. Product voldoet ook aan alle eisen die ik stelde. Reeds goed gebruikt helemaal tevreden.!!!!!!

Pluspunten

Een goede website en een snelle afhandeling van vragen over product. En een goede prijs.

PostNL zorgt soms voor enige verwarring, waardoor de toegezegde leverdatum niet gehaald wordt. Het aanvinken van "bij niet thuis afgeven bij de buren" heeft geen zin. Aangetekend pakket(ten) schijnen alleen afgeleverd te worden op aangegeven huisadres.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen,zeer goede uitleg canon camera fh g30 gekregen waren met 3pers filmclub Oldenzaal.(ong een jaar geleden) Ik had problemen met de accu dit tot volle tevredenheid bij jullie in Urk opgelost. En de koffie is ook goed.

Pluspunten

Bijzonder snelle levering en nog eens kosteloos ook.

Pluspunten

Slechts een simpel product gekocht, een afstandsbediening, maar dat vlot en correct geleverd gekregen. Voor een volgende aankoop op camera gebied zou ik hier ook terecht komen.

Pluspunten

voldoende aanbod , hulp via de chat-line met kennis van zaken , vlotte versturing en binnen de aanvaardbare tijd , keuze mogelijkheden van betaling, hulp bij problemen met leverancier (ontbreken van garantie kaart bij Tamron objectief)

extra kosten voor betaling met visa , not done

Pluspunten

Snel en makkelijk een lens kunnen bestellen bij cameranu,nl voor een heel mooi prijsje. Ook was mijn lens heel snel geleverd!

Pluspunten

Snel

niet veel. Misschien beter laten zien wat niet op vooraad is, omdat ik laatst iets heb besteld waarbij stond dat het op vooraad is maar het toch niet aankwam...

Pluspunten

Heel duidelijk, veel keuze, simpel te gebruiken, klantvriendelijk, bezorgtijd is lekker kort

Ik heb camera rolletjes gekocht en als de noob die ik ben, wist ik niet hoe deze in de analoge camera moesten. Misschien een linkje naar een kort instructiefilmpje plaatsen op de site? Is niet perse nodig maar misschien een kleine extra service.

Pluspunten

Vakkundig advies Men neemt alle tijd voor je Goeie aanbiedingen Uitgebreid assortiment

Ligging tov de randstad Wachttijd voordat je aan de beurt bent

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

De medewerkers hebben goede kennis over hun producten. Als je iets via internet besteld heb je het de volgende dag in huis, voor een paar euro extra heb je je bestelling zelfs de zelfde dag nog in huis. Helemaal top !

De online chatservice werkt helaas nog niet, er wordt aangegeven dat er geen medewerkers online zijn. Dit heb ik op verschillende dagen en tijden ondervonden.

Pluspunten

Zeer duidelijke betaalopties. Als je een product snel nodig hebt kun je het dezelfde dag nog in huis hebben, geweldig optie! Hebben veel producten met de juiste prijzen, en mijn interesse, ik zou hier vaker mijn apparatuur halen.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

snelle levering van goed producten!

geen! het was een snelle goede service

Pluspunten

erg klantvriendelijk snelle levering veel keus goeie filters voor het opzoeken van het product scherp geprijst

vaker online zijn zodat klanten direct antwoord krijgen.

Pluspunten

goede service snelle levering gebruik al jaren Epson foto printers en daarvoor kun je bij cameranu.nl heel goed terecht heb nu de XP-760 aangeschaft

Pluspunten

Duidelijk site, zeer goede prijzen en snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website, snel en goed contact en goed advies. Snelle levering van wat je besteld. Al met al prima betrouwbaar bedrijf. Ik ga daar zeker weer bestellen.

Pluspunten

Erg vriendelijk en behulpzaam en erg veel op voorraad Op de AV-festival beurs een video Monfrotto statief gekocht kreeg zelfs 10% korting De volgende dag zelf opgehaald en mijn nieuwe videocamera mee genomen en kon hem mooi uit testen en gelijk Libec afstandbediening gekocht Afgelopen zondag mooie opname,s gemaakt op jazz fastival Breda kan nu veel mooier video opname,s maken Zou iedereen Cameranu aanbevelen en mijn volgende aan koop wordt een nieuwe led verlichting natuurlijk ook bij jullie Veel succes hartelijke groet Albert Nooij

Heb helaas geen auto was vanaf Amsterdam met trein en bus en wat een service van klein bus naar Urk chauffeur zei zet je wel af bij straat Cameranu en op terug weg naar bushalte zag hij me lopen en stopte voor mij wat een service Dat maak je niet meer mee heb hem toen een fooi gegeven voor kopje koffie tip zou zeggen ga op deze voet verder

8 De Spijk

Urk 8321WT