Pluspunten

Snel en duidelijk

Mag meer onder de aandacht brengen hoe goed de kwaliteit vd producten is.

Pluspunten

Ordered at 23:59, camera arrived next day lunch time.

All perfect

Pluspunten

Heb een Micro SD kaartje + filters voor mijn Mavic Pro op Zondag. Deze werden op Maandag al gebracht. SUPER sevice !!

Heb ook Leg extentions gevraagd daar deze niet voorradig zijn. Heb hierop tot op heden niets meer van gehoord. Zou prettig wezen als mij een berichtje gestuurd zou zijn wanneer deze weer voorradig zijn.

Pluspunten

What you see is what you get!

Pluspunten

Ik was op zoek naar een betaalbare verrekijker met professionele kwaliteiten en goed te gebruiken in het schemer. Ik kwam toen uit bij de vortex crossfire 12x50. Ben er super blij mee en hij bevalt mij prima. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding en een zeer snelle levering. Bij camera.nu heb je ruime keuze en de site is overzichtelijk en je kunt er makkelijk iets zoeken en vinden. voor een volgende keer kijk ik eerst op deze site. bedankt camera.nu

Pluspunten

Vakkundig, goede service, snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle levering en genoeg keuze mogelijkheden om te betalen. service is ook zeer goed.

Pluspunten

perfecte levering, precies volgens afspraak

Pluspunten

Snelle reactie via mail, en geen no reply mails.

Geen,top

Pluspunten

Service op het allerhoogste niveau!! Communicatie verloopt super goed! Net verhuisd naar Drenthe. Zoveel vogels in de tuin en nog meer moois zoals herten in de omgeving. Was van de week aan het zoeken op marktplaats naar de tweedehands verrekijker. Kwam stomtoevallig een advertentie tegen van Cameranu, waarin een Swift Audubon werd aangeboden. Vroeger een Mark 2 gehad, maar helaas weggedaan omdat ik er te weinig mee deed. De versie die te koop werd aangeboden lijkt in de verste verte niet meer op de "Oer Audubon 8,5x44". Dit veel recentere model is voorzien van rubber bekleding, gasgevuld en het glas is verbeterd. Wat bleef, zijn de enigszins afwijkende oculairen en objectieven: bovengenoemde 8,5x44. Uiteraard bestelde ik dit moois zonder het te weten precies op de dag, dat de mensen van het magazijn een uitje hadden (van harte gegund!) Kreeg keurig een mail, dat hij de volgende dag bezorgd zou worden. Echter later de volgende dag bleek, dat de Swift een beetje spoorloos was. na enige mails en telefoontjes werd mij beloofd, dat hij toch die vrijdag bezorgd zou worden met "Red mijn pakketje"..Klinkt als een woordgrap, had er nog nooit van gehoord.. maar na enige mails van deze firma te hebben gekregen, dat de chauffeur door files uiteindelijk om 22:30uur ter plaatse zou zijn. Om 22:15 stond deze koerier met de Audubon voor mijn deur. Kortom mijn wandeling met Staatsbosbeheer de volgende dag met de Swift erbij was er een om nooit te vergeten. Hulde voor voor Cameranu en RMP!

Pluspunten

klantvriendelijk en betrouwbaar

zou niet weten

Pluspunten

Op onze zoektocht naar een goede camera, kwamen wij hier terecht. Na veel positieve reacties over dit bedrijf hebben we besloten naar de winkel te gaan. Als beginnelingen zochten wij een starters camera. De verkoper voelde onze wensen perfect aan, zodoende gingen wij goed voorbereid weg met de Canon EOS 1200D inclusief toebehoren. Nu na een week foto's maken zijn wij zeer tevreden. Topbedrijf dus!

Pluspunten

Lens stuk gegaan op vakantie. Had snel een nieuwe lens nodig voor weekend. S'avonds 22 uur besteld de volgende ochtend in huis.

Pluspunten

Goe overzicht, website en snel thuis bezorgt.

Pluspunten

De website is overzichtelijk en CameraNu heeft veel op voorraad leverbaar en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Niet

Pluspunten

Top service en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke communicatie over levering.

Mvr!

Pluspunten

Goede informatie neemt de tijd hiervoor en is duidelijk omtrent kwaliteit en prijs verhouding

Vanwege drukte duurt het even langer maar gezien het resultaat mag ik niet klagen

Pluspunten

Mooie zeiss 16-55 fe lens gekocht, hij bevalt super ben er erg blij mee! Goede uitleg Mooie winkel Snelle afhandeling Lekkere koffie

Pluspunten

Duidelijke communicatie per mail vanaf bestelling tot aflevering. Ook kun je voordelig aankopen doen vanwege "open box" aanbiedingen. Deze producten zijn retour gekomen van klanten, gecontroleerd door de fabrikant en vervolgens weer (goedkoper) aangeboden. Zo kun je jouw gewenst product nog voordeliger krijgen.

Pluspunten

Goede informatie, scherpe prijs, snel geleverd.

Pluspunten

Duidelijke productomschrijvingen, veel keuze, snelle levering.

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Snelle duidelijke levering. Goed product gekocht

8 De Spijk

Urk 8321WT