Pluspunten
Zeer overzichtelijke website en ook de informatie over de producten zijn erg duidelijk.
Ik had al een tijdje de kriebels om de natuur te gaan fotograferen en op zoek naar mijn eerste digitale camera kwam ik op deze site terecht. Na wat overleg met een ervaren familielid heb ik de Nikon Coolpix P900 aangeschaft. Tot nu toe bevalt deze camera hartstikke goed! Vooral over de zoomfunctie ben ik erg enthousiast, want daarmee kan ik ook dingen van veraf fotograferen wat ik helemaal ideaal vind! Ik hoop dat ik nog veel plezier zal beleven van deze camera en als ik weer eens iets nodig heb wat betreft fotografie dan kom ik zeker weer hier terug!
VerbeterpuntenDe bestelling die ik op vrijdagavond rond 9 uur geplaatst had, had er de volgende dag moeten zijn. Want de site zegt ''voor 23:00 besteld is morgen in huis''. Maar de volgende dag kreeg ik een mailtje dat de bestelling vertraging had opgelopen en dat ik de bestelling pas maandag zou krijgen. Dus heb ik gebeld met PostNL en die zeiden dat de bestelling te laat was doorgegeven aan hun en daardoor was er vertraging opgelopen. Dus uiteindelijk had ik mijn bestelling pas maandag ipv zaterdag.