Pluspunten

Supersnelle service, webwinkel is overzichtelijk en werkt heel prettig.

Pluspunten

De camerafilm was goed ingepakt en werdt op tijd bezorgd

Pluspunten

Ruime keuze en snelle levering!

De kleuren van de achtergrondrollen zoals weergegeven op de website wijken soms erg af van de daadwerkelijke kleur van de rollen. Hierdoor ontvang je soms een andere kleur dan de bedoeling was.

Pluspunten

Snel en goede afhandeling van de bestelling

zou het niet weten

Pluspunten

CameraNU.nl maakt waar wat het belooft: Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid.

Pluspunten

Duidelijke en snelle levering. Prima ontzorging van de klant. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

geen

Pluspunten

Thank you!

Pluspunten

Prijzen, Levertijd, assortiment

Pluspunten

Zeer vlot in reactie op mijn vragen over aan te kopen product (een Savage video ledlamp) en dito afhandeling van de aankoop. Jacques Westerveen

Verbeterpunten zou ik niet direct kunnen noemen. In het algemeen zijn vlotheid, duidelijkheid en kwaliteit genoeg reden voor tevredenheid aan mijn kant, en die heb ik bij cameranu.nl zeer zeker ervaren.

Pluspunten

Overzichteijk website, goede producten, snelle levering.

Pluspunten

Altijd vriendelijke en zeer deskundige mensen die je adviseren en dus een uitstekend advies. Of je komt voor een klein iets of voor een nieuwe camera maakt niet uit. Ben ook nu weer super tevreden met het advies en mijn nieuwe aankopen.

Wachttijden lijken lang maar vallen erg mee in de praktijk. Misschien op een andere manier aangeven op de schermen.

Pluspunten

Snelle verzending, goede prijs kwaliteit verhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wat een fijn bedrijf! Ik had op een vrijdagmiddag de beslissing genomen om een Sony-camera te kopen en de zaterdagmiddag had ik de camera al binnen! En wat heb ik afgelopen week met veel plezier foto's gemaakt, ben superblij met deze aankoop! Het bedrijf werkt goed en je wordt goed op de hoogte gehouden. Heel fijn!

Pluspunten

Snel geleverd, Goede prijs en veel betaalmogelijkheden.

Gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Compact and good quality material.

Could offer more shock absorbance and better aesthetics!

Pluspunten

Snelle reactie op vragen via mail, uitstekend advies, vriendelijk. Afspraak is afspraak. Groot en gevarieerd aanbod.

Pluspunten

Wederom een goede ervaring met CameraNU! Vlak voor een reis naar het buitenland ontdekt dat mijn reisstatief defect is. Nieuw statief uitgezocht en 's avonds laat besteld met de zekerheid dat deze op tijd geleverd wordt. En dat voor de beste prijs ook nog eens. Hier hebben ze hun zaakjes op orde! TOP

Nee, ga vooral zo door!

Pluspunten

Bij de eerste aankoop erachter gekomen dat het product niet klopte bij mij verwachtingen. Mocht kosteloos retour worden gezonden en er werd direct deskundig advies geboden voor alternatieven! Kortom, erg goede service bij de medewerkers!

Iets meer productinformatie op de webshop.

Pluspunten

De site is overzichtelijk, ik kon het product eenvoudig vinden en het product voldoet ook volledig aan mijn verwachtingen. Mijn bestelling werd al de volgende dag bezorgd en zat in een goede, goed beschermende verpakking.

Pluspunten

Soepele levering. Factuur erbij perfect. Installatie van de printer een makkie.

Pluspunten

Heerlijk snelle service!

Pluspunten

very good services, I will recommend shopping from CamerNU

Pluspunten

It's been several times I did my purchase at cameranu.nl. I bought 3 fuji lenses and they are working great, they are xf 50mm, xf 23mm and xf 35mm. Services are excellent, articles were packed and sent perfectly to my address less than 24 hours. Price compared to other camera stores is very competitive, that is why I decided to buy at cameranu.nl. It's a great pleasure to purchase other camera accessories at cameranu.nl again in the near future. Best, Achmad Arief Kasbullah Wageningen

Plese give more often sale.

Pluspunten

Zeer snelle levering.

8 De Spijk

Urk 8321WT