Pluspunten
Onlangs heb ik de Lowpro Fastpack BP 250 II aangeschaft. Ik was toe aan een nieuwe rugzak aangezien mijn vorig uit elkaar begon te vallen. Na lang zoeken toch ook maar eens in de winkel kijken. Hier zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
De tas is echt geweldig. Ik gebruik hem nu ruim een week en hij gaat overal mee naar toe. Mijn werklaptop (13 inch) past goed in het laptop vak tegen de rug. En zelfs mijn privé laptop (15.5 inch) glijd er gemakkelijk in.
Aangezien ik regelmatig reis voor mijn werk was ik opzoek naar een tas waar mijn camera + lenzen in past maar er nog genoeg ruimte over is om andere dingen mee te nemen. Nu dat is met deze tas geen enkel probleem. Onderin genoeg ruimte voor een spiegel reflex camera met een lens er op, een extra lens de nodige filters, een flitser en kleinere accessoires. In het boven vak is er genoeg ruimte voor de overige reis benodigdheden.
Een van de punten waar ik op lette was hoe makkelijk ik bij mijn camera kan komen. Ik vind het persoonlijk niet fijn om met mijn camera constant in de hand of op de borst te lopen. Maar ik wil wel snel bij mijn camera kunnen om een foto te maken. Deze tas heeft een toegang aan de zijkant. (als je deze rits helemaal opent kun je bij je camera + accessoires). Mocht je er toch ergens lopen waar je het niet helemaal vertrouwd dan is de rits ook op te bergen achter de flap die het camera compartiment verberg. Op deze manier is het toch moeilijker om ongemerkt bij de camera te komen. CameraNu be
VerbeterpuntenHet enige nadeel is dat een statief niet in het midden van de rugzak opgehangen kan worden. Waardoor de tas licht uit onbalans word gebracht. Maar als dat alles is kan ik daar best mee leven.