Pluspunten

Snelle levering Goede prijs/kwaliteit producten Uitgebreid assortiment

Email over levering is onduidelijk: "als u heeft gekozen voor X dan Y. Heeft u gekozen voor Z dan B." Het lijkt mij dat ze de keuze weten, dus communiceer die dan.

Pluspunten

Snelle levering en bijzonder klantvriendelijk en behulpzaam

Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klant vriendelijk, snelle levering producten en een goede produkt informatie

N.v.t

Pluspunten

Zeer fijne (web)winkel, klantenservice denkt mee met de klant waardoor je altijd gewaardeerd voelt. Goede prijs, niet de goedkoopste via vergelijkingssites maar je krijgt betere service als bij andere! En daardoor is het een goede prijs!

Door blijven gaan zoals nu!

Pluspunten

Komt afspraak na... goede service

geen

Pluspunten

Prima, snelle levering en ze denken mee. Per ongeluk twee maal hetzelfde besteld. Het werd direct gecorrigeerd. Super!

Pluspunten

Duidelijke website. Prima aanbod Nette prijzen, Voldoende product informatie Levertijd na gekomen (via Red mijn Pakketje werd het artikel diezelfde avond nog bij mij bezorgd)

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer goede uitleg bij de aanschaf van mijn camera.

Misschien handig om bij aankoop van een camera de basisinstellingen te installeren

Pluspunten

- klantvriendelijk al bij binnenkomst; koffieautomaat terwijl je wacht - ruime keus aan camera's (beeld en geluid) en accesoires - deskundig advies ook in gebruikte materiaal - bedrijf straalt vertrouwen uit

Pluspunten

Overzichtelijke website Nette prijzen Snelle levering Geen verzendkosten!!

Geen verbeterpunten! Ga vooral zo door

Pluspunten

Bestelprocedure makkelijk, perfecte service

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar, parkeren is ook geen probleem, personeel heeft kennis van zaken, grote voorraad.

Personeel is wel wat statisch, er worden (te) veel zaken van achter de balie afgehandeld. Dat is denk ik ook een nadeel van het nummerings systeem voor de klanten. Aan de andere kant is het wel helder wanneer je aan de beurt bent. Elk voordeel heb z'n nadeel zullen we dan maar zeggen.

Pluspunten

Vriendelijke behandeling, scherpe prijzen en zeer snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, gratis verzending en goede service. Eén artikel voldeed niet aan mijn verwachtingen; na terugzending werd binnen een paar dagen het aankoopbedrag teruggestort.

Pluspunten

Top service!!! Camera NU staat klaar om de rotzooi van PostNL op te ruimen! Na een vermist pakketje door PostNL hebben ze voor mij dezelfde dag nog via een spoedlevering de producten bij mij thuis weten te krijgen.

Pluspunten

Grote verscheidenheid aan producten en goede prijzen. De bezorgservice is snel en betrouwbaar.

Pluspunten

Prima en en snelle afhandeling van de bestelling. Zo hoort het!

Het enige wat jullie nog kunnen doen is.... zo doorgaan!

Pluspunten

Zalig weer om het gevoel van de klant is koning te ervaren - en dat op een website. Alles werkt, supersnel en een zo mogelijk nog snellere levering. Gewoon top.

Pluspunten

goed advies gekregen, alle tijd wordt er voor je genomen om e.e.a. uit te leggen. Ik ging voor een Canon en ging weg met een Olympus, dan moet het in mijn ogen echt wel een gedegen advies zijn geweest!

Eigenlijk kan ik er geen noemen, wel nog een tip ga liever op vrijdag dan op zaterdag. Er is dan meer tijd voor een rustig en gedegen advies.

Pluspunten

Bij dit bedrijf geweest voor de aankoop van een video camera, de sony hxr mc 2500. Op de pro afdeling een heldere en duidelijke uitleg over de voor en nadelen gehad van deskundige medewerker. Ben daar goed ontvangen. Vlotte afhandeling van zaken. Kan niet anders zeggen dan dat ik er een goed gevoel aan overgehouden heb en er een volgende keer hier wel weer naar toe ga.

Pluspunten

S,ochtends besteld, de volgende dag in huis. Beter kan toch niet!

geen

Pluspunten

laat in de avond besteld, volgende dag binnen, top!

Pluspunten

Goed advies gekregen over accessoires bij een camera.

Pluspunten

Reageren snel en doen niet moeilijk.

Pluspunten

Zorgt zels bij verkeerde opgegeven adres voor juiste bezorging. Petje af. Dank voor deze top service

Vor zover ik heb kunnen meemaken is dit niet nodig. Gewoon uitstekend.

8 De Spijk

Urk 8321WT