Pluspunten

Goed assortiment. Zeer concurrerende prijzen. Aantrekkelijke aanbiedingen. Correcte en tijdige verzending.

Ga zo door !

Pluspunten

Gebeld voor informatie en keurig geholpen. Na de bestelling op de website netjes op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorgen.

Nvt

Pluspunten

Een hele snele levering , goede sevice en geven duidelijke informatie , dus we zijn meer dan tevreden .

Geen verbeter punten en tips ik zou willen zeggen ga zo door

Pluspunten

Bij afhalen van de bestelling in Urk bleek de door Panasonic geleverde camera een software defekt te hebben. CameraNU heeft direct een nieuwe camera besteld, mij in de vorm van een cadeaubon de reiskosten vergoed en daarnaast een extra korting gegeven op de toch al scherpe prijs van de FZ2000.

Ga zo door !!! :-)

Pluspunten

Snelle levering, Veilige verzending (doos met luchtbellen) Fijne klantenservice Makkelijk te bestellen via de site

Niks, erg goede ervaring mee

Pluspunten

Goede duidelijke website, en super snelle (gratis) levering, daarnaast ook nog nette prijzen. Ga ik vaker bij bestellen.

Pluspunten

Helder, duidelijk en betrouwbaar.

Pluspunten

geweldig keuze, prime geholpen, personeel heeft veel kennis, snelle reactie op een chat.

tot op heden geen.

Pluspunten

Wat ze beloven maken ze waar. Zeer goede prijsstelling. keurig verpakt. geleverd op de datum zoals afgesproken.

Ja, ga zo door. Ik ben dik tevreden.

Pluspunten

Perfect gereld, goed geprijsd.

Pluspunten

Lens besteld voor 12.00 uur en nog dezelfde dag gratis thuis bezorgd. Dat is een service

Pluspunten

Fijne website en duidelijk bestelproces. Ik was erg verrast over dezelfde dag leveren zonder extra kosten. Top.

Pluspunten

Goede en vlotte levering. Goed te vinden op de site wat ik moest hebben.

Pluspunten

Hele snelle service, een kortingscode werd niet opgepikt tijdens het afreken proces (kan aan mij liggen), heb dit aangegeven in het opmerkingen veld en binnen 10 minuten na bestelling kreeg ik een reactie met nieuwe factuur waar het netjes op vermeld stond.

Pluspunten

Op de website van Cameranu..nl heb ik een canon 17-40mm lens gezien onder occasions. Telefonisch heb ik goede informatie over de lens gekregen. Omdat ik de lens besteld heb voor 12.00 was hij ook nog gelijk dezelfde middag geleverd. Ik ben erg tevreden over goede service en snelle levering.

Pluspunten

Voor mij is de winkel te ver weg, maar telefonisch wordt je erg goed geholpen. Ook de webshop gaat erg goed.

Pluspunten

Duidelijke website met goede uitleg en omschrijvingen van de producten. De levering was supersnel, netjes verpakt en ook werd je prima op de hoogte gehouden waar het pakketje was.

Tot op heden geen enkel

Pluspunten

klantvriendelijk veel kennis ze nemen de tijd luisteren goed naar wat de klant wil

Pluspunten

De medewerkers hebben verstand van zaken en nemen de tijd voor je. Ik was in de winkel om een objectief te bekijken en ik mocht het op mijn eigen camerabody buiten testen. Met zo'n dure aankoop is dat zeker prettig, zo heb je nooit een miskoop.

Pluspunten

ruime sor******, vriendelijk en deskundig personeel, koffie altijd klaar als je wachten moet. gewoon prima zaak. Zowel in winkel als via internet goed bereikbaar en voor mij lekker dicht bij.

ga zo door

Pluspunten

Good stock, excellent prices and very fast to deliver

Pluspunten

Goed advies op de gestelde vragen

retour formulier bij sluiten in pakket

Niks

Pluspunten

Snelle service. Goede oplossing als er iets wordt geleverd wat defect is. ( defecte studiolamp geleverd en dit werd gelijk opnieuw opgestuurd en een excuus kaartje acteraf. Top! ) Groot aanbod tegen een lage prijs.

Klantenservice is pas 09:00 open. Voor de rest top !

Pluspunten

Ik was op zoek naar een video camera die moest voldoen aan bepaalde eisen die ik had, namelijk in dubbele snelheid kunnen filmen maar ook met kunstlicht nog voldoende kwaliteit overbleef. Maar ook geluid met evt. een richtmicrofoon moest goed zijn. Ik heb eerst 2 maal telefonisch contact waarvan een medewerker mij 's avonds nog heeft terug gebeld om advies te geven. Dag darop ben ik naar Cameranu gegaan om de videocamera te kopen ook toen heb ik nog het nodige advies gekregen omtrent de video camera die ik heb aangeschaft. En ik kan niets anders zeggen dank aan alle specialisten bij Cameranu, of het nu gaat om een specifieke microfoon of camera ze hebben de juiste specialisten in huis CHAPOO voo Cameranu

geen, een fijn bedrijf waar ik graag kom.

8 De Spijk

Urk 8321WT