Pluspunten

snel en betrouwbaar

Pluspunten

De bereikbaarheid is fantastisch. Telefonisch hoef ik nooit lang in de wacht te staan. Er wordt snel gereageerd op email...ook na 22u heb ik wel eens antwoorden op mijn vragen gekregen. Ze proberen ook echt te helpen met het oplossen van vragen/problemen. En belangrijk om te weten...ze komen hun afspraken na (als ze zeggen de volgende dag te antwoorden, dan doen ze dat ook!

In de winkel in Urk heeft soms lange wachtrijen. In het verleden heb ik wel eens wat minder goed advies gekregen (bijv. Ik ging naar Finland, het Noorderlicht fotograferen, maar had geen ervaring. Is me een MONOpod aangeboden en later een aluminium statief! Als iets niet werkt om dat te fotograferen, is het een monopod en met -30 graden wil je geen metaal aanraken zeg maar). Dat is jammer geweest. Dat gaat nu beter...gelukkig :)

Pluspunten

Zeer snelle levering, duidelijke webshop en hele goede prijs! Kreeg gratis verzending en 5 jaar garantie bovenop de toch al lage prijs. Ben erg tevreden.

Pluspunten

Onlangs had ik een stabilisator gekocht voor mijn broer (die graag showt met zijn nieuwe camera) omdat het bijna sinterklaas is. Zelf hou ik niet zo van online bestellen maar ik merkte snel al het gemak van uw site, bijvoorbeeld ik kon het later laten toesturen + de tijdstippen waarin het pakketje arriveerd wat voor mij heel erg handig uitkwam. Pakketje zag er goed mooi gesloten uit.

- zou leuk zijn als ze het pakketje zouden kunnen inpakken als het een cadeautje is zeker ook omdat ik nogal lui ben omdat zelf te doen ;)

Pluspunten

Product was in voorraad; snelle en accurate aflevering; geen gezeur over afleveringskosten.

Kan niets bedenken.

Pluspunten

snelle afhandeling en in mijn geval 4 euro goedkoper dan Cameraland!!!!

Pluspunten

Via de telefoon prima te woord gestaan en uitleg gegeven op al mijn vragen.

Pluspunten

Snelle service, vragen worden heel vlot beantwoord.

Pluspunten

Zeer gunstige prijzen. Correcte en zoals beloofde levertijd (zelfde dag geleverd). Zeer goede product beschrijvingen. Zeer groot assortiment.

Pluspunten

Klantvriendelijk, kennis van zaken, snelle levering.

Pluspunten

Verkoop via internet en in de winkel, waardoor artikelen (echt) fysiek beoordeeld kunnen worden. Camera of lens even proberen , kijken hoe het werk voor mijn of jou.

Pluspunten

Gebeld, ze vertelde mij hoe en wat te doen, daarna continue op de hoogte worden gehouden. En product weer snel terug gekregen. Top.

Wat mij betreft geen. Zeer tevreden.

Pluspunten

Ik ben heel goed geholpen door de filmcamera afdeling van CameraNU.nl. Ik had een hele camera set nodig inclusief camera, lens en statieven. De medewerker die mij hielp luisterde erg goed naar wat ik er precies mee wilde en naar aanleiding daarvan heb ik advies gekregen voor de juiste spullen. Hij nam goed de tijd voor mij wat erg prettig was. Ik zal zeker nogmaals bij dit bedrijf bestellen.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. In de avond besteld, volgende dag in huis. Goede communicatie over status levering en live update wat betreft verwacht leveringsmoment.

Pluspunten

Na flink winkelen en vergelijken op internet, je gaat niet naar de eerste de beste, kwam ik bij cameranu.nl uit als betrouwbaarste en voordeligste website. Ik had er wel eens meer gekocht. De bestel en afleverservice was weer optimaal. Keurig geregeld! Super snel! Met vriendelijke groet, Paul van de Velde - Fotografie

Ik zou als externe niets kunnen bedenken.

Pluspunten

Snelle levering. Goed advies

Pluspunten

Deskundig, geduldig personeel. Alles is op voorraad. Duidelijke offerte en uiteindelijke bestelling. Koffie e.d. zijn lekker.

Soms lange wachttijden, doch dit is inherent aan de aandacht die er aan de klant wordt gegeven.

Pluspunten

Website en winkel met een ruime keus en scherpe prijzen. Zeer vlotte en correcte afhandeling van de bestelling. Prettig dat je zelfs tot 's avonds laat een bestelling kan plaatsen, deze heb je de volgende dag al in huis!

Heb ik niet...

Pluspunten

zeer snelle en goede afhandeling

Pluspunten

Grote veelzijdigheid in producten en een ideale oplossing door het grote aantal verschillende bedragen van de cadeaubonnen

Zou ik op basis van de korte kennismaking nog niet weten

Pluspunten

Grote keuze kwaliteitsproducten. Duidelijke webshop. Snelle en accurate levering.

Pluspunten

Goede kwaliteit artikelen, snelle verwerking en levering en ook nog zeer concurrerend in prijs!

Ga zó door!

Pluspunten

Een breed assortiment tegen de scherpste prijzen, dat wist ik al. Ik was verrast door de snelle levering dezelfde dag. Zeer nette bezorgdienst van RedJePakketje werd gebruikt.

Pluspunten

Bestemming vlot geleverd.

8 De Spijk

Urk 8321WT