Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling

Pluspunten

Zeer goede kennis van zaken. Een eerlijk antwoord gekregen. En het er niet op aansturen dat duurder beter is.

Pluspunten

Goede levering voor een prima prijs. Product nog dezelfde dag in huis.

Pluspunten

Bij online aankoop geode advisering van het service team Adequate verzending en conform belofte geleverd Probleem van een verkeerde 'plate' voor batterijlader is positief opgepakt en zeer correct afgehandeld.

tip : probleem is waarschijnlijk ontstaan door een verkeerde sticker op het doosje van de plate. Wellicht in dit process een extra kwaliteit check inbouwen...

Pluspunten

Snelle service Duidelijk webwinkel Ruime keuze Redelijke prijzen

Pluspunten

Alles heel goed gegaan ,#Super

Pluspunten

Ik heb een paar weken terug foto rolletjes besteld via camera.nu. Dit ging heel goed had ze de volgende dag in huis. Ook kon je het pakketje volgen met de trackingcode.

Pluspunten

Besteld fotopapier werd zeer snel geleverd conform website.

Pluspunten

Goede snelle service, staan altijd klaar met goed advies. Heb er al verschillende camera's en accessoires gekocht. Dit omdat ik vakkundig advies krijg als dit nodig is, ze denken met je mee als je iets specifieks zoekt of nodig hebt. Pas de Panasonic Lumix fz2000 gekocht, top camera. Kreeg er iets extra's bij omdat ik deze online pre-order besteld had. Kreeg netjes een mailtje dat de camera klaar stond voor me. Daar moest natuurlijk een beschermtasje bij. De verkoper hielp me geduldig met het uitzoeken van het tasje. Al met al hebben we altijd alleen maar goede ervaringen met Cameranu.nl en kan het ook iedereen aanbevelen om daar je spullen te kopen. Top service en goede prijzen.

Geen...

Pluspunten

Snelle levering en super snelle reactie op mail!!

Geen!

Pluspunten

alles snel geleverd, helemaal prima

Pluspunten

Snelle levering. Snelle respons van klantenservice op vragen.

Pluspunten

Op een dag kwamen wij, na anderhalf uur rijden, om vijf voor zes in de winkel aan. De website is niet helemaal helder over de openingstijden, dus tot onze schrik hoorden we dat de winkel over vijf minuten zou sluiten. Toch bleek iedereen mee te willen werken en liepen we 20 minuten later met een gloednieuwe camera en alle toebehoren naar buiten.

Maak het duidelijker wat de openingstijden van de winkel zijn en wat de openingstijden van de ondersteunende afdelingen zijn.

Pluspunten

echt een top winkel, al een tijdje niets besteld maar vorige week mijn nieuwe canon 80d met 5jaar garantie en cashback

geen, heel snelle en goede service en vriendelijk geholpen

Pluspunten

Snelle levering en prima prijs

Pluspunten

Had snel onderplaatmounting nodig voor mijn Velbon statief, want deze blijft helaas niet drijven. Binnen een dag binnen zodat ik mijn foto afspraak niet hoefde te verzetten. Mijn dank is verpletterend

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. Perfekte opvolging via tracking.

Pluspunten

Ben heel tevreden over cameranu.nl. Super dat je via Whatts-App al vragen kan stellen, waarop je een goed antwoord terug krijgt. Ook de winkel zelf ziet er goed, verzorgd en overzichtelijk uit. In mijn geval werd ik goed geholpen met deskundig advies en werd de tijd genomen. Zeker een (online)winkel om aan te bevelen!

In de winkel staat naar mijn idee redelijk harde muziek aan, waar ik persoonlijk niet van houdt.

Pluspunten

Absolute perfect service , perfect follow up en super snel levering . Fantastish !

keep up the good work

Pluspunten

Zeer snelle service, reactie op vragen en vlotte levering van bestelde producten. Goed systeem in de winkel om op een eerlijke wijze aan de "beurt" te komen.

Vraag vooral goed door, ook deskundige klanten kunnen de plank mis slaan!

Pluspunten

Duidelijke website, lage prijzen, snelle en kosteloze levering, kortom TOP TOKO.

Pluspunten

Camera Fuji x-t1 gekocht. Prachtige camera. Was bij aankoop nog niet zeker van mijn camera en heb mij voor laten lichten over de alternatief. Ben hierover heel goed ingelicht en uiteindelijk bij mijn eerste keus gebleven. Uiterst vriendelijke behandeling. Ondanks grote reisafstand zullen mijn aankopen bij cameranu worden gedaan.

Pluspunten

Super service!

Pluspunten

- Groot assortiment en alles is goed te bekijken - Vriendelijke medewerkers - Nemen uitgebreid de tijd voor advies - Veel kennis van zaken en heldere uitleg

Pluspunten

Groot assortiment, duidelijke site, snelle levering (met duidelijke info per mail), lagere kosten voor creditcard betalingen dan concurrenten.

Mogelijkheden om bestellingen af te laten leveren bij PostNL pick-up points.

8 De Spijk

Urk 8321WT