Pluspunten

Uitgebreid assortiment, snelle levering en up to date website.

Meer korting geven

Pluspunten

snel, goedkoop

Pluspunten

Duidelijker aangeven wat wel en wat niet bij het product standaard geleverd wordt bijv. wel of geen accu's

Pluspunten

Ik kon mijn nieuwe Rode Videomic Go niet op mijn mobiel aansluiten. Ik kon bij CameraNU.nl het goedkoopste kabeltje bestellen. Dit ging makkelijk, was gebruiksvriendelijk en het ging heel snel. Ik bestelde het laat in de avond en het was de volgende dag in huis. Zelfs met gratis verzendkosten. Ze hielde me goed op de hoogte waar mijn bestelling was. Dit was erg fijn en het werkt super goed.

Pluspunten

Ik was voor de eerste keer klant bij u Ik was onder de indruk van jullie kennis van zaken en kreeg een goed advies. Het assortiment was ruim voldoende en je kon de toestellen goed bekijken.

Pluspunten

Uitstekende uitleg over het product en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Uitzonderlijke mooie en duidelijke site met erg veel producten en een sublieme uitleg en technische gegevens. Levering exact volgens afspraak op de site en alles was deugdelijk verpakt. Wat erg verrassend is is dat je na de bestelling en betaling via een filmpje toegesproken wordt met een bedankje voor de bestelling

Niet kunnen vinden.

Pluspunten

Snelle service, Snelle levering Duidelijk en helder advies Zeer ruime keus Altijd bereid om te helpen bij vragen en zoeken naar een oplossing

Tip: ga zo door.

Pluspunten

Goede snelle service en informatie over het bestelde product. Bij de bestelling in het opmerkingen veld een vraag gesteld over het betreffende product en deze werd zeer snel beantwoord. Super service! ga hier zeker meer bestellen

Pluspunten

- duidelijke website - concurrerende prijzen - snelle bestelservice

Open meer winkels in Nederland

Pluspunten

Goede en heldere uitleg over de producten, zeer breed assortiment.

aanbieden van een kop koffie of thee, tijdens wachten in de winkel, Urk, zou zeker door mij op prijs worden gesteld.

Pluspunten

Groot aanbod. Prima service en super snelle levering. TOP.

geen

Pluspunten

- Snelle levering; - Vriendelijke medewerkers; - Denkt met je mee.

Meer op voorraad in filiaal Utrecht. :))) En fijne diffuus stofjes inkopen voor grote para's zou tof zijn.

Pluspunten

Snel en correct. 's avonds besteld, de volgende dag in huis en...geen bezorgkosten! Je wordt ook keurig op de hoogte gehouden over je bestelling dmv mail. Zelfs een mail dat de bezorger van PostNL onderweg is! Niet alleen via internet maar ook in de winkel zelf word je uitstekend geholpen.

Pluspunten

Overzichtelijke website met goede zoekfunctie. Lage prijzen en bij verzonden orders wordt echt aandacht besteed aan het verpakken.

Nog geen kunnen ontdekken.

Pluspunten

snelle verwerking van mijn bestelling , en goede service bij vragen .

helaas geen . het is al zeergoed

Pluspunten

's avonds besteld,de volgende dag in huis. En...geen bezorgkosten! correcte afhandeling dmv bevestigingsmails,mail met factuur,mail met bezorgtijd en achteraf nog mail. Uitstekende service! avonds besteld, volgende dag in huis. En...geen bezorgkosten! correcte afhandeling dmv bevestigingsmails,mail met factuur,mail met bezorgtijd en achteraf nog mail. Uitstekende service!

Pluspunten

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Pluspunten

Het gevraagde is direct leverbaar. Toegankelijke webwinkel. Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Snelle service, ruim assortiment

Pluspunten

Scherpe prijs. Lekker snel bezorgd.

Pluspunten

Hele goede service. Alle vragen kun je makkelijk via Whatsapp stellen en je krijgt heel snel reactie.

Pluspunten

Vlotte levering en correct met alles!!

NVT

Pluspunten

Ben perfect geholpen met het vinden van de juiste camera voor mijn bedrijfsbehoefte.

Pluspunten

supersnel, goed verpakt en prima prijs/kwaliteit

8 De Spijk

Urk 8321WT