Al diverse nieuwe en tweedehands spullen gehaald. Altijd goed advies en service.
Uitstekend geholpen. Hebben alle tijd voor je en geven goed advies.
Good services and products recommendation. Sadly waiting for my order more than 1 week and now the second week still not arrived.
Attent behulpzaam personeel! Snelle levering ook nadat ik mijn bestelling gewijzigd had. Prachtig product voor een mooie prijs!
Diverse SmallRig accessoires aangeschaft bij CameraNU na mindere ervaringen bij de andere grote Nederlandse foto- en videowinkel in NL. De prijzen waren zeer competitief bij CameraNU. Dat gecombineerd met super snelle levering (binnen 12 uur) en duidelijke communicatie per mail maakt dit voor mij een winkel waar ik de volgende keer ook zeker ga bestellen indien mogelijk!
Goed advies bij aanschaf camera, ik kom zeker terug!
In het verleden en recentelijk al veel besteld. Kan echt alleen maar positief zijn. Er staan voor de komende tijd nog meer investeringen op de rol en die doe ik alleen bij cameranu. Snelle levering, snelle en eerlijke communicatie en goede prijzen.
Altijd goede service, of je nou online shopt of in de winkel. Aardige mensen en in de winkel uitgebreid advies. Voor mij zijn de shops in Urk en Utrecht echt de snoepjes winkels!
Ik had een eenvoudig hoesje voor een camera besteld. Kwam netjes aan in een leuk doosje. Snel geleverd, makkelijk te navigeren op de website van de winkel. Hoesje voldoet prima.
Meestal kopen wij in de winkel omdat je goed geadviseerd wordt. Maar nu online cadeaubon voor mijn dochter gekocht. Besteld en volgende dag in huis. Aanrader is cadeauverpakking vior bon: hamdig en mooi.
Zocht al lang een lichtsterke prime telelens maar vond ze zeer prijzig Bovendien waren er voor deze lens nogal wat uiteenlopende reviews. Voor deze prijs durfde ik het aan en hij voldoet voorlopig volledig aan mijn verwachtingen. Niets van de negatieve reviews geldt voor deze lens.
Ik ben goed geholpen door mensen die echt verstand hebben van fotografie die met je meedenken
Geweldig service en geweldige mensen die er werk. In een word top!
Bij deze winkel mijn bestelling afgehaald, deze werd goed gecontroleerd. Het bleek dat ik iets verkeerds had besteld voor mijn camera, dit werd professioneel opgelost. Heel tevreden!
Ik bestelde een artikel dat niet op voorraad bleek en ook niet zou komen. Dit was van te voren niet bekend. Toen het te lang duurde en er wat heen en weer gemaild is heb gevraagd om een eventueel alternatief. Dit is heel goed en erg naar tevredenheid opgelost. Heel erg goed meegedacht! Super bedankt!
Mijn ervaring is het volgend. Belofte voor snelle levering, top. Product goed en netjes verpakt om schade te verkomen en uiteindelijk het product zelf. Precies zoals op de afbeelding en precies al beschreven werkend. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Cameranu, zal er zeker weer rondkijken op de website.
Prima, alles was compleet en netjes ingepakt. Snel verstuurd dus dikke 10
Afgelopen drie weken, meerdere keren bij Cameranu geweest, voor o.a. een prachtige Sony 90mm f2.8 lens, een Godox V860III flitser en een mooie fototas. Bij thuiskomst bleek de tas, helaas te klein dus teruggegaan en de tas omgeruild voor eentje met meer inhoud. Uiteindelijk is het verschil teruggestort op mijn rekening en ben ik erg fijn geholpen en te woord gestaan. Cameranu is voor DE specialist op het gebied van foto/videografie en hebben serviceverlening erg hoog staan..
Ik werd goed geholpen en kwam er snel achter dat de door mij uitgekozen favorieten camera het toch niet zou worden, héél snel de beslissing genomen om toch voor 'n ander merk (Nikon) te gaan. Er werd ruimschoots de tijd voor mij genomen ca. 3 uur bezig geweest. Het is natuurlijk ook niet zo maar iets . Uiteindelijk nwe body + Lens + Trigger + Flitser + geheugen + Accu's gekocht. Kreeg van de verkoper 'n 2e hands tas, ND-filter erbij. Al met al prettige ervaring. Het goede van deze shop in Urk is dat er veel uitgestald staat en het personeel welke kennis hebben.
Aangezien ik me wat wil gaan verdiepen in het kijken naar vogels ben ik op zoek gegaan naar een verrekijker. Bij mijn zoektocht op het internet kwam ik ook op de site van Cameranu terecht. Aangezien men aanbeveelt om een verrekijker zelf in de hand te nemen, ben ik naar de winkel in Urk gereden. Daar heeft Cameranu een uitgebreid assortiment aan verrekijkers. Daar aangekomen moest een even op mijn beurt wachten, maar daarna had de betreffende medewerker ook alle tijd om e.e.a. uit te leggen en mij de verschillende verrekijkers uit te laten proberen. Helemaal geen haast of zo, maar alles werd goed en in alle rust uitgelegd. (PS. Een bakje koffie of thee staat klaar in de winkel!) Eenmaal weer thuis gekomen heb ik mijn indrukken wat verwerkt en een paar dagen later een mooie verrekijker (GPO Passion ED 8x42) besteld via de website. Een dag later werd de bestelling, keurig verpakt, thuis afgeleverd. Zeer positieve ervaring. Zeker om nog eens naar terug te gaan wanneer ik me nog wat verder ontwikkel in mijn nieuwe hobby.
Zoals de titel aan aangeeft overzichtelijke site , makkelijk bestellen en supersnelle levering.
al meerdere items gekocht en altijd vriendelijk en correct behandeld zowel in Apeldoorn als in Urk
Wij bestellen vanuit DroneVisionMedia regelmatig bij Cameranu en zijn iedere keer weer zeer tevreden. De service is altijd top, snelle levering en de kwaliteit van de producten is uitstekend. Een betrouwbare partij waar wij als bedrijf graag zaken mee doen. Voor ons absoluut een 10/10!
Waneer er iets niet goed is met producten of de levertijd veranderd komt Cameranu altijd met oplossing en daardoor vindt ik de service uitstekend!
Werd rustig en aardig te woord gestaan bij de aankoop van een drone. Werd uit uitgelegd waar op te letten en regels die gelden voor het vliegen. De medewerker nam de tijd en was vriendelijk. Kortom tevreden en trouwens een mooi zaak in het Leidsche Rijn centrum .
8 Het Spijk
Urk 8321WT
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.