Excellent

The product is beautiful, and the shipping is fast. You truly deserve an excellent rating.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goed product met een goed advies

• Kwaliteit N.v.t.

Mega goede service

Afgelopen week al twee keer langs geweest om camera rolletjes te laten ontwikkelen. Ze hebben echt veel kennis & denken ook goed mee. Fijne service en in 2 uur zijn je foto’s klaar voor gebruik.

• Kennis en Vakmanschap

Betrouwbare aankoop en scherpe prijs

De klantenservice was snel en goed bereikbaar, wat ik erg prettig vond. Daarnaast werden we gedurende het hele bestelproces steeds duidelijk op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Wat voor mij ook doorslaggevend was: zij waren de enige aanbieder die deze camera nog voor een scherpe en eerlijke prijs leverde. Al met al een betrouwbare ervaring en een soepele aankoop.

Tijd en klasse materiaal

Al vanaf mijn jeugd maak ik foto's. Eerst met een Ricoh, Yashica naar de Contax en nu al wat jaren een Nikon. Soms ook een pocket van Canon. De laatste twee eerst via Urk, toch een stukje rijden vanaf Amsterdam (!), LAter de Van Woustraat en nu de Amstelveenseweg in Amsterdam. Personeel neemt de tijd voor je, legt goed uit en geeft afvies wat je zou kunnen kopen voor jouw budget. En dan al die keuze in de winkel.....

• Kennis en Vakmanschap

Nog altijd de beste service sinds de oprichting van CameraNu

Ik ben klant sinds CameraNu verkocht vanaf de zolder van een garage. Nog steeds ben ik klant, al doe ik nu mijn aankopen vandaag vanuit het buitenland. Duidelijke info op de website, uitgebreid assortiment en zeer scherp geprijsd, snel en vakkundig antwoord op vragen, geen gedoe als je het verkeerde hebt besteld en altijd snel en zorgvuldig geleverd. Wat wil je nog meer? Voor mij een 10+…

• Kennis en Vakmanschap

Goede service en nette oplossing rondom korting

Ik heb onlangs contact gehad met CameraNU over een bestelling van Caruba artikelen. Eerder had ik al Caruba artikelen besteld, net vóórdat er een stapelkorting actief werd. Na een mailtje hierover heeft CameraNU netjes meegedacht en de korting alsnog verrekend bij een vervolgbestelling. Dat waardeer ik zeker. De communicatie met de klantenservice verliep prettig en vlot. De korting werd correct verwerkt, ik ontving snel een betaallink en ook het aanpassen van het bezorgadres werd zonder problemen geregeld. Op dit moment heb ik nog niet alles ontvangen en wacht ik nog op het laatste deel van de bestelling. De producten die ik tot nu toe wél heb ontvangen zijn van goede kwaliteit. Wel een kleine kanttekening: de Godox softboxen zijn behoorlijk lastig om in en uit elkaar te zetten. De prijzen zijn verder marktconform. Al met al een goede klantenservice en meedenkend personeel.

Prettig en deskundige advies

Onlangs heb ik bij CameraNU een Asus ProArt PA279CRV monitor aangeschaft en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. Ik werd in de winkel in Apeldoorn vriendelijk en deskundig geholpen. Het personeel nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf duidelijk advies, wat het maken van een keuze een stuk makkelijker maakte. Een groot pluspunt was dat de monitor gewoon op voorraad was, waardoor ik hem direct kon meenemen. Dat is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend. Al met al een zeer prettige aankoopervaring. Goede service, deskundig personeel en snelle levering. Zeker een aanrader!

• Kennis en Vakmanschap

Vakkundige, goede en snelle survice

Ik koop al mijn foto apparatuur bij Cameranu, vanwege de goede service. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan door personeel die weten waar ze het over hebben.

• Kennis en Vakmanschap

hele goede en snelle service

Op zaterdag mijn sensor laten cleanen, kwam aan om 9.00 ging naar binnen en werd meteen geholpen, binnen 20 minuten weer naar buiten en een gratis cappucino. Wereld service.

Altijd goede service bij CNU

Ik koop regelmatig iets bij Cameranu en altijd word ik goed geholpen. Ze zijn niet de goedkoopste maar leveren dan ook betere service dan de doosjesschuivers.

• Kennis en Vakmanschap

Erg prettig om hier te winkelen

Ik vind cameranu een erg fijne winkel om camera apperatuur en accesoires te kopen, ze bieden een groot assortiment van artikelen aan voor goede prijzen. Ik heb hier laatst nog een statief gekocht waar ik zeer tevreden mee ben.

Goede en Duidelijke Service

Website geeft alle informatie die je van een product mag verwachten. Bestellen is eenvoudig. Goede informatie over de levering. Product goed verpakt.

Goede, snelle service

Gebeld voor advies over de juiste microfoon voor mijn camera en netjes de goede spullen kunnen bestellen. Volgende dag al in huis, helemaal top!

• Kennis en Vakmanschap

goede service makkelijk bestellen, vriendelijk geholpen

Product was niet ergens meer te verkrijgen. wel bij cameranu. gebeld voor bevestiging. vriendelijk geholpen. bestelling geplaatst. werd gebeld voor leveringsdatum af te spreken. Product is volgens afspraak. geleverd. Helemaal goed. Al met al en makkelijke bestelwijze, goede service en ook nog vriendelijk geholpen en op tijd geleverd. dus uitstekend voor mij.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Snel reactie, tijdige levering

Ik bestelde het product en ontving het de volgende dag. Bedankt voor de snelle levering en betrouwbaarheid

• Kennis en Vakmanschap

Zeer goed en kundig advies.

Luisteren naar de wensen van de klant Obv kennis en ervaring - kundig en betrouwbaar advies.

• Kennis en Vakmanschap

Vertrouwen geschonden: B-stock voor nieuwprijs en niet adequaat opgelost

Helaas een minder positieve ervaring. Allereerst werd levering op zelfde dag voor meerprijs niet nagekomen. Vrijdag werd uiteindelijk maandag. Kan gebeuren en meerprijs werd snel gerestitueerd. Vervolgens bleek bij ontvangst een van de producten duidelijk geopend, de verpakking beschadigd en incompleet. Oftewel: B-stock voor nieuwprijs. Goed uit duurzaamheidsoogpunt, maar ben er dan eerlijk en transparant over. Enige geboden oplossing was terugsturen waarna - pas na controle! - alsnog een nieuwe zou worden gestuurd. Nog meer vertraging dus, maar hier gaat volgens mij iets fundamenteels mis in klantrelatie: 1. klanten niet serieus nemen door b-stock voor nieuwprijs te verkopen 2. vervolgens in plaats van klant tegemoet te komen bij eigen fout de bewijslast bij klant leggen vind ik zo mogelijk nog erger. Lang verhaal kort: mijn vertrouwen in (web)winkel is weg en ik kijk de volgende keer verder. Jammer.

• Kennis en Vakmanschap

Mooie winkel met ruim assortiment

Mooie winkel waarbij je veel kan uitproberen. Het assortiment is heel groot. Niet alles hebben ze op display staan, maar kan je wel direct in de winkel kopen in Urk. Het was een eindje rijden, maar de moeite waard.

Prettige meedenker

Ik ging naar de winkel in Utrecht omdat ik wilde uitzoeken of de Nikon Coolpix P1100 iets voor mij was, aangezien ik alleen mijn rechterhand kan gebruiken. De man in de winkel (Stijn)is toen met mij uitgebreid gaan experimenteren om een antwoord op mijn vraag te zoeken en te vinden. Dat was erg prettig. Nadat ik een week later het apparaat gekocht had inclusief verzekering, moest ik helaas wel erachter aan bellen om bevestiging van die verzekering te krijgen.

super

Ben er super geholpen vriendelijke verkopers en ze begeleiden je prima en als je vragen hebt kun je altijd bellen of langskomen. Per mail houden ze je ook goed op de hoogte van de status van je bestelling.

• Kennis en Vakmanschap

Online besteld en zelfde dag afgehaald!

Had online een camera besteld die ik binnen een paar uur op kon halen, in de winkel snel en goed geholpen!

Perfect geholpen

Ik heb mijn vastgoed camera apparatuur helaas moeten inruilen om gezondheidsreden. Ik ben prima geholpen en heb een compact camera teruggekocht. Natuurlijk hou je stiekem toch altijd wel het gevoel van te weinig terug te krijgen maar aan de andere kant is het ook begrijpelijk. Klinkt misschien gek maar een beetje emotie kwam er bij mij los, ik kreeg de indruk dat de jongeman daar wel begrip voor had.

• Kennis en Vakmanschap

Fijn dat jullie meedenken.

De afgelopen periode heb ik veel producten gekocht bij verschillende medewerkers en keer op keer krijg ik goed advies, men neemt de tijd en daardoor koop ik precies wat ik nodig heb. Ben erg tevreden!

zeer positief

Door tussenkomst van een "account manager" was mijn bestelling in no time geregeld & met spoed in huis.... Héél fijn & super service

8 Het Spijk

Urk 8321WT