Eigenlijk niets toe te voegen. Gewoon goed
Snelle en correcte levering
snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Compacte camera. Scherpe foto's.
Lens binnen een paar dagen in huis. keurig verpakt
Binnen 24 uur besteld en geleverd!! Postbode was zelfs rapper dan gepland. Top koffer waar ik nog ff de indeling goed moet bekijken maar gaat goed komen :-)
Goed advies in wat heb je nodig en welk product past goed bij je. Word niet gekeken hoe kan ik zo veel mogelijk verdienen, nee denkt met klant mee en zoekt het beste voor dat waarvoor je het nodig hebt.
Alles ging soepel bestellen en bezorgen.
Voor vaderdag een lens en EOS-M mount adapter besteld (soms moet je je eigen kadootjes kopen :) ), helemaal top afgehandeld. Prijs is scherp, na bestelling was er duidelijke mail-communicatie, keurig de volgende dag geleverd, en heel belangrijk, uitstekend ingepakt. Dit was de eerste keer dat ik wat bij Cameranu bestelde, en ben er zeer tevreden over.
Dia scanner gekocht, eindelijk eens alle oude dia’s gedigitaliseerd met prima resolutie
Eerste keer een bestelling geplaatst, deze was snel geleverd. Ben er erg blij mee
Goede overzichtelijke website, snelle levering en een prima prijs kwaliteit verhouding.
Zeer kundig en rustig advies, en de klant de tijd geven om dit goed te beoordelen. Goede camera met precies datgene wat ik verwacht had.
Omschrijving van artikel duidelijk en is altijd goed een aanrader cameranu
Groot assortiment met ook zeldzaam verkrijgbare accessoires wordt netjes volgende dag al bezorgd
Ik ben in GRONINGEN geweest. Goede hulp bij aanschaf zonder dat ze mij naar de duurdere artikel sturen, luisteren en hebben aandacht voor je wensen.
Overzicht/aanbod op site was prima
O. K.
Wij hebben zeer goede ervaringen met camera.nu. De levering is snel en probleemloos. De apparatuur en accessoires zijn van uitstekende kwaliteit. Verder is het personeel altijd behulpzaam en kundig.
Omdat het door mij bestelde statief niet keverbaar was kon ik de bestelling zonder problemen wijzigen en werd de bestelling de dag daarna geleverd.
Heel goed ontvangen in Urk. Duidelijke en professionele uitleg van de camera die ik gekocht heb. Eerlijk advies, niet opdringerig, gewoon zoals het hoort.
Zaterdag was ik nog even naar de winkel op Urk geweest om een camera uit te zoeken. Het personeel was erg vriendelijk en wist erg goed waar ze het over hadden, ik kreeg tips en uitleg en als ik nog vragen had kon ik gerust nog even langs komen met wat vragen. De camera heb ik de maandag erop via de webshop besteld, helaas was de camera niet meer op voorraad en zou de levering maximaal drie werkdagen duren. De volgende dag kreeg ik al via de mail een berichtje dat mijn pakketje onderweg was, maar de track and trace code ontbrak. Toen ik cameranu daarover belde hebben zij mij uitstekend geholpen, de medewerker heeft zeker een halfuur met postnl gebeld om de code te achterhalen. Dat duurde dus wel wat lang maar ja ik kon mijn pakketje daarna tenminste wel volgen :). Het pakketje was aangetekend verstuurd en ik heb daarvoor geen verzendkosten hoeven te betalen, echt super! Ik zou hier zeker weer bestellen.
Een aantal artikelen van Cokin besteld samen met een remote voor mijn Canon 77D. Alhoewel op de website aangegeven was, dat ze op het moment niet op voorraad waren, was alles toch in 3 dagen geleverd! Wat mij betreft zeker niet de laatste aankopen via CameraNu!
De camera ziet er als nieuw uit. Ben zeer tevreden.
Ik ben al jaren tevreden over Camaranu.nl. Ze hebben een ruim aanbod en leveren snel. Ook over de klantenservice kan ik niet iets negatiefs bedenken.
Ik wilde de LowePro BP Flipside 350 kopen maar twijfelde over de grootte van het camera gedeelte.Die moest beetje groter zijn dan de Hatchback van Lowe Pro die ik nu heb.Advies gevraagd(en gezegd wat er in moest) aan CameraNu en er werd bevestigd dat de 350 idd groter was.Dus de tas besteld.Maar de grootte van het camera gedeelte viel erg tegen,mede door het rare schuin naar onder toe aflopende smalle deel.Wat overigens slecht online is te zien en voor ruimte verlies zorgt.De apparatuur die ik nu heb paste nog slechter dan in mijn oude Hatchback 250.Nog dezelfde dag besloot ik de backpack terug te sturen.Ik had een andere Backpack op het oog maar die was bij enkele verkopers tot 20 euro goedkoper.De retourkosten a € 7,25 kwamen ook voor mijn rekening dus ik denk ik bel even om te kijken wat er mogelijk is en we misschien toch een deal kunnen maken.E.e.a uitgelegd aan de dame van de klantenservice maar zij was vrij resoluut.Er kon niets aan de prijs worden gedaan en over de retourkosten werd niet gesproken.Vond ik jammer. Ook van het terugsturen van tas zelf want het is een pracht tas met vele mogelijkheden.Toch een ruime voldoende en dat is vanwege de goede ervaringen en snelle levertijden uit het verleden.
8 De Spijk
Urk 8321WT
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.