Goede service op zaterdag een camera besteld, maandag in huis. Accessoires kun je eenvoudig vinden en je kunt snel bestellen. Genoeg keuze en goede uitleg bij de verschillende soorten camera's.
Mooie voordelige Nikon SB-900 flitser gekocht. Erg blij mee!
Ik wilde mijn Nikon P530 met 42 zoom ,vervangen door een camera met grotere zoom,ik kwam op de Lumix DC-FZ82 ,Cameranu had die in zijn assortiment ,prijzen zoals ergens anders , 5 jaar garantie en dit ook vermeld op de factuur ! bij een probleem nemen ze ook de verzendkosten op zich en dit werd medegedeeld op mail .De communicatie verliep snel ,account aanmaken ,bestellen en de volgende dag in huis ,dus wat wil je nog meer .Mijn idee was te bestellen bij Kamera express ,omdat deze meerdere winkels hebben in Belgie ..maar een account aanmaken lukte niet ...ik kon Belgie NIET ingeven , dus gebeld ...bleek een bekend probleem , het werd maar niet opgelost , bellen met Kamera Express lukte niet en blijkbaar is de mail communicatie ook niet wat het moet zijn , neemt een week in beslag ...dus het werd Cameranu ( had er ook jaren geleden ook een JVC camcorder gekocht ) Al bij al , Cameranu ...goede communicate en snel geleverd ,ik heb er wel vertrouwen in ....nu wordt het testen en zien of de Lumix DC-FZ het er goed van afbrengt .
Nieuw objectief besteld via website. De volgende dag in huis zodat we ermee aan de slag konden. Camera.nu is telkens een feestje.
Prijzen, bestellen en levering lopen allemaal prima, MAAR....als er iets mis is met een produkt dan is de service waardeloos. Ik heb een DJI Mavic2 pro gekocht en na 1 maand crashed de drone (terwijl er sensoren op zitten welke dit zouden moeten voorkomen, dus NOT !!!). Drone opsturen en dan 4 weken wachten (dan nog eens weken voordat je de drone terug hebt dus totaal 2 maanden verder). DJI vergoedt niets en vraagt nog eens bovenop de super hoge reparatiekosten nog eens € 50 extra en cameranu.nl gooit er nog eens € 25 extra bovenop. Cameranu.nl is alleen een doorgeefluik en doet he-le-maal niets aan service en rekent alleen als tussen station extra kosten. Kortom: verwacht je service ga dan naar de concurrent want cameranu.nl heeft 0,0 service. Ja heur.... garantie tot aan de voordeur zou hun slogan moeten zijn :-(
Beste Antoine, Het is erg jammer dat je niet tevreden over ons bent, en helemaal omdat het gaat over een drone die is gecrasht. Er was niets mis met het product, maar er ging iets mis met het product. Daar kunnen wij niet zoveel aan doen. En de sensoren zijn een hulpmiddel. We doen ons best om de reparatie zo snel mogelijk uit te laten voeren. Deze is nog geen 4 weken onderweg, en de verwachting is dat deze in de loop van volgende week weer retour zal zijn. Dat is, gezien de Corona-toestanden, niet heel extreem lang. Garantie is bij ons, net als bij andere winkeliers, gewoon goed geregeld en zelfs aan wettelijke kaders gebonden, maar niet van toepassing op defecten die door externe oorzaak zijn ontstaan. We hopen dat we alsnog op je begrip kunnen rekenen, we doen ons best voor je. Hartelijke groeten, CameraNU.nl
Ik had de lens besteld voor 11:30 en kon voor hetzelfde bedrag dezelfde dag het pakket af laten leveren als de dag erna in de avond. Dat hebben we natuurlijk gedaan want ik wou natuurlijk niet nog langer op mijn lens wachten. Lens zat goed en netjes verpakt. Handig dat pakbon in de mail wordt gestuurd zo kan je hem nooit per ongeluk weggooien
Telefonisch lens besteld die de volgende dag keurig klaar lag in Amsterdam. Uv-filter erbij aangeschaft en netjes geholpen. Men nam alle tijd voor mij en het leek ook of de kortingen netjes bij de betaling werden verrekend. Thuis gekomen bleek toch een rekenfoutje te zijn gemaakt. 5% te weinig korting op het filter gegeven. Het verschil is niet veel maar misschien kan het computersysteem daarop aangepast worden om dit soort foutjes te voorkomen. Verder alles prima en de lens werkt prima.
Zeer goede service, snelle levering. Zelfs als men vragen heeft en belt wordt er aandacht en tijd besteed aan de klant. Ook via whats app snel antwoord. Ik ben zeer tevreden en zal dan ook als ik wat nodig heb bij CameraNU .nl bestellen. Ik raad dit bedrijf dan ook van harte aan....
Ik had een product besteld bij Cameranu.nl dat stuk bleef te zijn. Ik werd direct geholpen en het is snel vervangen zonder dat ik weken moest wachten op vervanging. Ik kon weer snel aan de slag. Voor service een dikke 9!
prettig gewinkeld en alles netjes afgehandeld
Bij het niet op voorraad zijn gevraagd om alternatief. Direct antwoord en alternatief voldeed aan mijn verwachtingen werdvolgende dag geleverd
Ik vind Camera NU een goede en kwalitatieve camera verkoper.
hartelijk dank dat de bestelling toch, tegen de verwachtingen in, op tijd voor mijn man's verjaardag is geleverd en dat jullie je daarvoor hebben ingespannen
Hele fijne website met duidelijke uitleg over de producten en een goede beschrijving van de verschillen tussen de producten (i.c. Een verrekijker). Daarnaast ook nog de goedkoopste! Top site.
Zeer goed geholpen bij cameranu. Niet alleen ik, maar ook andere klanten. Ze nemen echt de tijd voor je en zijn zeer behulpzaam. Prima winkel en personeel. Ga zo door!
CameraNu heeft een zeer ruime selectie van apparatuur en accessoires voor iedereen. Of je nu beginner, amateur of pro bent. Het meeste is op voorraad en wordt direct de volgende dag al geleverd. Bij vragen kan men eenvoudig in contact komen via email of telefonisch en wordt je vriendelijk en goed geholpen. Ik heb al heel vaak wat bij CameraNu wat besteld en tot nu toe ben ik altijd zeer tevreden geweest. Niets negatiefs om op te merken.
Ik wil zeggen dat ik zeer tevreden ben over Cameranu.nl ben . Ik heb daar een scanner gehaald om Dia om te zetten naar digitaal en wat een super scanner ik raad die iedereen aan die dit nog moet doen. Groetjes Mark
Snelle levering, en goed en stevig verpakt
Tegelijk een echte winkel (meerdere locaties) maar ook online met een groot aanbod; advies kan worden gegeven en op vragen per mail wordt vlot gereageerd. Ze zijn niet de goedkoopste, de medewerkers zijn niet allemaal even goed, maar er is wel kennis in huis. Bezorgen gaat supersnel.
Na mijn contact voor een goede scanner voor oude foto's, dia's en negatieven is een juist advies gegeven. Uit dat advies heb ik een goede keuze kunnen maken, echter bleek het apparaat niet zomaar leverbaar. Met een koopopdracht is het gelukt om door CameraNU de bestelling te regelen en enkele weken later was het bericht daar dat het apparaat geleverd was, Ik kon het dus ophalen op Urk (zoals afgesproken). Keurig geholpen en de bijkomende spulletjes werden via de post later geleverd, Alles bij elkaar een prima service en goede aandacht voor de klant.
Op mijn vragen omtrent de aanschaf van een aantal toekomstbestendige lenzen kreeg ik een goed en uitgebreid advies van Iris. Mijn aankopen werden supersnel geleverd en ik ben erg blij met mijn nieuwe lenzen. De cameratas die ik aanschafte bleek wat te krap, maar retourneren verliep makkelijk en vlot.
Geweldige service, snelle levering, snel deskundig advies. Al om al een top site!
Netjes geleverd en snel
Bij cameranu in Apeldoorn mijn camera ingeruild voor een andere. Ik ben fijn geholpen en blij met mijn camera.
Na het plaatsen van m’n bestelling werd ik tijdig op se hoogte gehouden. De levering vond ook plaats binnen de 2 dagen! Na levering had ik een vraag waardoor ik even mailde, binnen het uur had ik antwoord en een oplossing!
8 De Spijk
Urk 8321WT
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.