Deskundige mensen, met goed advies en een goede service
Ik bestel altijd laat op de avond, meestal rond een uur of 11, maar toch heb ik mijn bestelling de volgende dag (tenzij het niet op voorraad was, natuurlijk). Meestal bestel ik alleen rolletjes. Ze zijn altijd beter geprijsd dan bij mijn lokale fotografie winkel. Helaas is het aanbod van verschillende producten in deze categorie niet optimaal. De meest populaire varianten zijn en, maar voor een nichere rol moet je toch elders kijken
20 jaar geleden mijn analoge camera opgeborgen en verder gegaan met de mobiel foto’s maken. Het maakt wel mooie foto’s, maar ik verlang toch naar iets meer. Wil toch weer overstappen op de camera en de keuze is snel beslist: Sony Alpha 7. Prima camera. Doet me denken aan mijn oude KB-camera. Alleen even worstelen met de handleiding. Had per mail ‘s avonds enkele vragen gesteld en prompt de volgende dag het antwoord. Een paar dagen later een Battery Grip erbij gekocht. Levering de dag daarop! Samen liggen ze nóg beter in de hand. Zo nu op mijn oude dag nóg vaker de natuur in trekken, behalve van mijn pensioen óók van mijn nieuwe camera genieten. O ja, bedankt voor jullie snelle service. Top!
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij cameranu.nl. Goede prijs, snelle bezorging. Prima!
Op tijd geleverd, mooie kijker
Meerdere keren al iets besteld, snelle levering. Na telefonische informatie vooraf, we kregen een deskundige uitleg en antwoorden op mijn vragen.
Ik was altijd klant van Cameratools in Apeldoorn, toen deze winkel nog zelfstandig was. Echter is Cameratools poosje geleden overgenomen door Cameranu, en juist daar wringt de schoen. Cameranu biedt nog steeds niet de echte service zoals Cameratools onvoorwaardelijk wel gaf. Het voormalige personeel van Cameratools stonden altijd open voor dingen, deelden hun informatie en kennis, waren echt oplossingsgericht, deden alles eraan wat hun vermogen lagen, dat vind ik echt niet terug bij Cameranu, vooral niet in Urk. Door een onopgeloste aanvaring met Cameranu, door hun slechte communicatie, onbetrouwbaarheid en hun minder sociale houding, werd ik toen warm omarmd door Cameratools en vind nu heel erg jammer dan het overgenomen is door Cameranu. Weer terug bij af. Daarnaast is nu ook bijna niet meer mogelijk om duurdere producten te kunnen testen, of het daadwerkelijk aan de behoeftes zullen voldoen. Aangezien de gehele voorraad in Urk ligt, en andere filialen zeer beperkt tot bijna niets aan producten liggen, wordt nu heel erg moeilijk gemaakt om tot een aankoop over te gaan. Tevens wordt het steeds moeilijk gemaakt om bepaalde minder goedlopende merken in fotografie om uberhaupt te kunnen aanschaffen, waardoor voor mij Cameranu steeds minder aantrekkelijk wordt. Ik begrijp heel goed, dat niet alles voorradig kan zijn, maar ik walg van de vervelende arrogante houding van Urk, echter begrijp niet waarom zij met alles en overal zo moeilijk moeten doen, daarbij met hele vreemde onlogische antwoorden komen, en daarmee zo afgewimpeld wordt.
Hoi Paul, We vinden het oprecht jammer dat je er zo over denkt, en we begrijpen eerlijk gezegd ook niet waar het beeld vandaan komt. We staan voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen, zowel in Urk als in Apeldoorn. Voor elk artikel is het mogelijk om deze in Apeldoorn te bekijken. Als het er niet standaard op voorraad is zorgen we ervoor dat het daar ligt, en de collega's in Apeldoorn helpen je graag persoonlijk verder. Net zoals je dat voor de overname gewend was. We hopen dat we je in de praktijk kunnen bewijzen dat we deze beoordeling niet verdienen. Hartelijke groeten, CameraNU.nl
Reeds driemaal een bestelling geplaatst, netjes verpakt en super snel geleverd. CamaraNU ga zo door voor iedereen aan te bevelen.
De productomschrijving is uitgebreid met voldoende foto’s en verwijzing naar productvideo op YouTube. De levering was vertraagd vanwege coronaproblemen, maar daarover werd ik uitgebreid geïnformeerd. Aflevering verder conform afspraak.
Mijn vraag voor mensdom gesteld, via helpdesk is er uitgezocht wat op mijn camera past, de volgende dag al in huis!
Een groot assortiment en goede service. afgelopen week een aantal rolletjes film besteld, er waren echter niet genoeg op voorraad, hier heb ik een nette mail over gekregen en na een aantal dagen is deze geleverd.
Mijn oude Nikon flitssnoer bleek toch echt effect - de vervanging bij CameraNU snel gevonden - en bijna net zo snel in huis!
Overzichtelijke website, scherpe prijzen en vlotte reactie van de helpdesk. Vandaag besteld, is ook echt morgen in huis. Keuze voor een avondbezorging is erg fijn als je overdag werkt. Kortom, “Gewoon goed”
Super.
Kwam ik vroeger bij Fotobooms met zijn enthousiaste betrokken en deskundige medewerkers, daar heb ik nu te maken met Camera nu. Omslachtige administratie. Ik heb twee keer mijn adresgegevens moeten doorgeven en drie keer moeten bellen hoe het zat met mijn reparatie. Vergeten, misverstand enz. ‘Leuk dat je belt man’, nee met de medewerkers in de winkel kun je niet meer bellen nee’. Wat mij betreft is Fotobooms mijn ‘camera toen’ en Camera nu nooit meer. Jammerlijke opschaling en downgrading.
Hoi Ruud, Jammer dat we je niet zo goed hebben kunnen helpen als we zouden willen. We streven er juist naar om je te laten merken dat er geen verschil is ontstaan door de overname. Dat er administratief hier en daar wat onvolkomenheden zijn ontstaan moeten we toegeven, excuses daarvoor. Maar we zien niet wat er mis ging bij de reparatie die we onlangs voor je hebben behandeld. Je leverde deze op 13 maart bij ons in, en wij hebben deze 3 weken later op 6 april weer naar je retour gestuurd. Voor een tussentijdse vraag hebben we je doorverbonden naar de collega in de winkel, dus ook dat klopt niet helemaal met het beeld wat je schetst. We hopen dat je ons wilt helpen om te verhelderen waar jouw verwachtingen en ons beeld niet overeen komen, want dat lossen we dan graag op. Hartelijke groeten, CameraNU.nl
Goede site met prima chatservice. Fijn dat er ook winkels zijn met deskundige medewerkers waar je langs kan.
Ik kom terug vanwege de telefonische bereikbaarheid, Ik kom terug vanwege de klantvriendelijkheid. Ik kom terug vanwege de expertise ik kom terug vanwege de snelle levering Ik kom terug vanwege CameraNu
De omschrijving van het product is zeer duidelijk. En wat ik ook handig vind is dat je verschillende soorten naast elkaar kan vergelijken. De bestelling is zeer snel. Binnen een paar dagen is het al binnen (onlangs de crisis ).
Voor een Benro Bas Meelker filterset was ik op zoek naar een verloop ring om deze set op mijn 67 mm objectief te kunnen gebruiken. Deze was alleen bij CameraNu op voorraad en werd zelfs zoals op de site stond de volgende dag al bij mij aan de deur afgeleverd! Zelfs in deze huidige vreemde tijd met alle Coronaperikelen is bij CameraNu nog steeds afspraak is afspraak! Complimenten voor de snelle service....
Zeer tevreden met mijn nieuwe Lee filter. De filter was snel geleverd en er was ook nog eens een mooie korting op. Het telefonisch contact met het personeel verliep zeer goed. Het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Ik heb hiervoor nogal spullen besteld bij CameraNu.nl en ik zal dit nog blijven doen omdat de firma betrouwbaar is en ze hun afspraken steeds nakomen. Met vriendelijke groet. SB
Ik had een filter besteld, waar bij aankomst een krasje op zat. Via whats app contact gehad met de klantenservice, direct een retourlabel ontvangen en het filter terug gestuurd. Binnen 3 dagen had ik het nieuwe filter al in huis! Klasse!
De verkoper heeft mij geadviseerd en mee gedacht. Hij heeft aangeraden diverse dingen er bij aan te schaffen, wat ik ook gedaan heb. Ben ook zeer te spreken over het assortiment, in de mooie zaak.
Makkelijk te bedienen apparaat. Mijn dia's omgezet in mooie foto's. Scant slechts twee seconden per foto dus werkt lekker snel. Ik was blij verrast over het resultaat!
Dit houdertje van Manfroto is klein maar fijn. De mobiel zit echt heel goed vast in de houder. Zachte rode rubber maakt geen krassen op mijn mobiel. Kwaliteit is uitstekend.
S''avonds besteld per mail, volgende morgen in huis. Top.
8 De Spijk
Urk 8321WT
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.