Laden reviews...
792 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni evidenziano un'esperienza d'acquisto positiva con una vasta scelta di prodotti e informazioni chiare. La consegna è rapida e il personale è competente e disponibile. I prezzi sono considerati competitivi. In generale, Cameranu è visto come un fornitore affidabile di attrezzature fotografiche e video.
Ik wil een eerlijke recensie geven, omdat ik denk dat dit op de lange termijn zal helpen met jullie klantcontact. Toen ik naar de fysieke winkel ging om een product te kopen waar ik erg enthousiast over was en waar ik lang voor had gespaard, werd ik bij binnenkomst begroet met stilte. Niemand merkte me op en ik moest twee collega's onderbreken om hulp te vragen. Toen ze me eindelijk hielpen, had ik het gevoel dat ik andere zaken in de weg stond. Ik was er om bijna €1000 uit te geven, wat voor sommige mensen veel geld is. Ik was trots op dat moment, maar de medewerker gaf me juist het gevoel dat ik hem irriteerde. Toen ik vragen stelde over de garantie, zei hij simpelweg "dat weet ik niet". Man, het is je BAAN om dat te weten of uit te zoeken. Een klant zou zich op zijn minst welkom moeten voelen in de winkel. Ik verwacht geen sterrenbehandeling, maar ik heb betere klantenservice meegemaakt bij Albert Heijn, en dat wil ook niet veel zeggen. Het deed me ook afvragen of ik dingen niet beter online kan bestellen, en of ik misschien moet overstappen naar Kamera Express. Ik had graag het gevoel willen hebben dat ik een goede aankoop had gedaan, maar ik vertrok alleen met een zure nasmaak van de hele ervaring. Ook toen ik vroeg of ik wat lenzen kon inruilen, snoof de medewerker en zei dat dat op geen enkele manier mogelijk was. Prima als je geen inruil wilt accepteren, maar geef de klant niet het gevoel dat hun spullen minder dan waardeloos zijn terwijl ze er hard verdiend geld aan hebben uitgegeven.
Beveelt niet aan
Aaron
Amsterdam
De volgende pluspunten zou ik willen vermelden: Ruime keuze, klantgericht en vriendelijk, snelle service, mooie duidelijke website, voordelige prijzen en hoge kwaliteit.
Jan
Zoetermeer
Onlangs een OM System 40-150 F4 Pro aangeschaft, prima prijs en hopelijk binnenkort de OMsystem cashback daar nog eens vanaf. Op zaterdag na sluitingstijd besteld en de aangekondigde maandag als levertijd leek me al een beetje overmoedig. Dat werd dus dinsdag, maar daar had ik al een beetje op gerekend. maar zeer zeker dus vlot geleverd. De voorraad werd overigens keurig online bijgewerkt. Overigens een uitstekend stuk glaswerk, dat objectief.
Peter
Alkmaar
Prima geholpen
Gerard
Lelystad
Kwaliteit snelle levering en heel erg betrouwbaar
Ayse yildiz Yildiz
Barendrecht
Site is heel duidelijk. Je kunt de opties goed afwegen. Ook de levering ging top met een afspraak op datum en tijd. Heel fijn dat dit kan met toch wel kostbare producten. Hele blij met mijn camera en lenzen!
Katrien
Ooij
Ik heb heel fijn contact gehad met de klantenservice. Ze waren erg vriendelijk, dachten met mij mee en zorgden dat ik prettig geholpen werd. Ik ga hier zeker vaker heen!
Anne
Heiloo
Goed en prettig
Louis Holl
Sint-Oedenrode
Bestelde iets online wat binnen een dag werd verstuurd. Uiteindelijk bleek ik een fout gemaakt te hebben en het verkeerde besteld, maar alles werd prima geregeld. Topservice!
Edda
Amsterdam
Op mijn vragen kreeg ik goed antwoord en kreeg een passend advies om een mooie camera met lens aan te schaffen. Nu nog goed uitzoeken hoe alles werkt, de eerste foto’s zijn veelbelovend!
Thea
Potharst
Door mijn veranderde interesse in fotografie heb ik mijn spiegelreflexcamera goed kunnen inruilen voor een compacte Sony systeemcamera. Zeer tevreden over de inruilwaarde en het goede advies bij de keuze van mijn nieuwe camera. Zeker een aanrader!
13 September 2026
Ryan
Roelofarendsveen
Beste Ryan, bedankt voor het delen van je review. Fijn om te lezen dat de overstap van je spiegelreflex naar een compacte Sony systeemcamera zo goed is bevallen. Goed om te horen dat je tevreden bent over de inruilwaarde en het advies van onze specialisten. Een veranderende interesse brengt weer een heleboel nieuwe creatieve mogelijkheden met zich mee, en we zijn blij dat we je daar bij hebben mogen helpen. Veel plezier gewenst met je nieuwe Sony camera en erg graag tot een volgend bezoek. Met vriendelijke groet, Cameranu
Ik heb een lens gekocht en ben super tevreden met alles.
12 September 2026
D
Middelharnis
Een fijne winkel met deskundige mensen, die ook echt naar je luisteren en meedenken als dat gewenst is.
11 September 2026
Lilian
Amsterdam
Uitstekend geholpen bij een telefoongesprek over de aanschaf van een gebruikte lens voor een wat oudere Nikon D80. Direct dezelfde dag verstuurd en de volgende dag in huis. Keurig verpakt en bijna als nieuw. Blij met deze occasion en deze levert ook nog eens de gewenste plaatjes.
11 September 2026
Huub
DUIVEN
Overzichtelijke site met goede kwaliteit producten. Ik zocht kabels voor tethering en dan hebben ze ook de TetherPro Optima 10G TetherTools. De standaard voor data overzetten zonder risico van een voedingsdraad in dezelfde kabel die voor verstoring kan zorgen. De levering is vlot en aan de manier van verpakken merk je dat ze weten wat ze doen en hoe er wordt vervoerd bij pakketdiensten. Zeer tevreden.
10 September 2026
Piet Roorda
Ermelo
Online nieuwe koptelefoon gekocht andere dag al bezorgd. Ook keurig ingepakt met beschermingsplastic. Heel erg tevreden.
10 September 2026
Roland
Spijkenisse
Had een online bestelling gedaan welke op mijn verzoek zonder problemen is overgezet naar een afhaal nestelling
9 September 2026
Ruud
Landsmeer
Besteld, volgende dag in huis! Top
Melvin
Aalsmeer
Altijd snel verzonden. Tevreden over cameranu. Ik bestel er graag.
Lindsey
Hulshorst
Een absolute aanrader! Ten eerste is de productbeschrijving van de DJI Mini 5 Pro Combo Plus zeer duidelijk en nauwkeurig. Ten tweede heb ik voor de aankoop contact opgenomen met de klantenservice om te bevestigen dat het product exact aan mijn verwachtingen zou voldoen. Na dit prettige en duidelijke gesprek wist ik zeker dat ik met deze aanbieder zaken wilde doen. Top service!
Alexander
Vaals
Top produkten, snelle levering en ruime keuze
Erik
Nijmegen
Ik heb recent een camera en benodigdheden gekocht via CameraNu. Ik heb de producten besteld en thuis laten bezorgen en dit werd erg snel en goed geregeld, pakket kwam op tijd en keurig aan, goed verpakt en rekening gehouden met breekbare artikelen. Qua prijs is het ook de goedkoopste die ik heb kunnen vinden en daardoor ook mijn keuze hierop gevallen.
Kelvin
Best
Ik heb een bestelling geplaatst met meerdere items. 1 item is verkeerd geleverd, iets heel anders dan ik had besteld. Een mail gestuurd, er zou binnenkort 12 uur op een werkdag gereageerd worden, maar de reactie kwam pas na meer dan 36 uur. Op die reactie had ik wederom een vraag, maar die is nu na 2 werkdagen nog steeds niet beantwoord. Het foutief geleverde item kan ik retourenen en daarna krijg ik mijn geld terug (als het goed is...). Maar de portokosten zijn kennelijk voor mijn rekening, ondanks dat ik niets verkeerd heb besteld, de fout ligt bij Cameranu. Ik een ver verleden heb ik ook al eens een defect statief geretourneerd. Ik heb toen 8 weken moeten wachten op een uitspraak van de reparateur, terwijl het overduidelijk was dat het statief met een defect wat geleverd. Kortom, zo lang er niets mis gaat is Cameranu een prima winkel. Ik ben ook vaker in de fysieke winkel in Eindhoven geweest en de mensen daar hebben me altijd prima geholpen. Maar zodra er met een levering iets misgaat en je krijgt te maken met de helpdesk dan vind ik het een grote puinhoop. Ik wilde deze review eigenlijk niet schrijven, want ik ben niet zo van negatieve reviews, maar Cameranu heeft me zelf gevraagd een review te schrijven, vandaar dat ik dit schrijf...
Beveelt niet aan
7 September 2026
Marc
Weert
Hallo Marc,
Wat ontzettend jammer om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Zeker omdat je aangeeft dat je eerdere bezoeken aan onze winkel in Eindhoven juist positief waren. We begrijpen goed dat het extra frustrerend is wanneer er iets misgaat met een bestelling en je vervolgens lang op een reactie of oplossing moet wachten.
Dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen, is uiteraard niet de bedoeling. En ook het wachten op antwoord op je aanvullende vraag past niet bij de service die we willen bieden. We vinden het dan ook erg jammer dat je juist op dit punt het gevoel hebt gekregen dat je aan je lot werd overgelaten.
We willen dit graag persoonlijk met je oppakken en vooral ook kijken wat we voor je kunnen betekenen rondom de retourzending. Helaas kunnen we op basis van je naam en deze review geen aanvullende informatie over je bestelling terugvinden. Daardoor lukt het ons op dit moment niet om direct in je dossier te duiken.
Wil je ons daarom een mail sturen via [email protected], onder vermelding van je bestelnummer en eventueel een verwijzing naar deze review? Dan zoeken we je gegevens erbij en kijken we graag persoonlijk met je mee.
Bedankt dat je, ondanks je eerdere positieve ervaringen met onze winkel, toch de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We nemen je feedback serieus en hopen het vertrouwen in onze service alsnog te kunnen herstellen.
Met vriendelijke groet,
Cameranu.
Online besteld, werd supersnel en perfect verpakt met eigen koerier bezorgd.
7 September 2026
Danny
Capelle
Heb mijn aankoop pas ‘s avonds laat besteld, en deze werd de volgende ochtendd al voor 9:00 bezorgd. Ze hebben hun zaakjes goed voor elkaar, ook zeer vakkundig advies. Ik had een wat duurder model op het oog maar ze adviseerden een model wat meer geschikt zou zijn voor beginners, erg blij mee. Terecht voor het derde jaar oprij winkelketen van het jaar
6 September 2026
Erwin