Razend snelle levering

Een ruim opgezet assortiment, altijd bereid tot een goed en deskundig advies, en een razend snelle levering. Top!

Prima zaak

Nemen rustig de tijd voor uitleg. Onderzoeken goed de behoefte van de klant. Adviseren goed en verkoper had echt kennis van zaken. Prijzen zijn marktconform.

• Kennis en Vakmanschap

Al sinds jaar en dag een super winkel!

Sinds jaar en dag koop ik geregeld onderdelen voor mijn fotoapparaat. Sinds diezelfde tijd ben ik blij dat de gevraagde onderdelen, zowel nieuw als tweede hands volledig voldoen aan de gestelde eisen. Nu ook weer een 20mm lens van Tamron. Een super lens!!

• Communicatie N.v.t.

Goed geholpen.

Ik ben in de winkel geweest voor info en het aanvoelen van een nieuwe camera. Prima geholpen en een keuze kunnen maken. Camera was niet op voorraad, dus besteld via de site. Levering was sneller dan verwacht.

• Kennis en Vakmanschap

Het proces advies, inruil, aanschaf was TOP

Advies ingewonnen om over te stappen van Sony naar een lichter systeem, zoals OMSystem, was erg goed ruim anderhalf uur in Urk gesproken over OMSystem. Via de website een waarde bepaling van mijn Sony apparatuur gedaan was interessant besloten om in te ruilen. Bij inname apparatuur werd de inruilwaarde iets lager. Goede uitkeg over de reden. Besloten de OM1 Mark II met diverse lenzen aan te schaffen.

Heel netjes behandeld.

Ik ben zeer goed geholpen bij CameraNU. Wat ik vooral waardeer is de persoonlijke benadering; het personeel is erg vriendelijk en heeft verstand van zaken. Er werd alle tiid genomen om mijn vragen te beantwoorden en alles stap voor stap uit te leggen. Je voelt je hier echt klant en geen nummer.

Goeie service

Ik ben onlangs in de vestiging in Apeldoorn geweest voor fotopapier en ben erg tevreden over de service. Het personeel was ontzettend vriendelijk, nam de tijd om goed mee te denken en gaf duidelijke hulp bij het kiezen van het juiste papier. Net als bij mijn vorige bezoeken werd ik weer uitstekend geholpen. Fijn om te merken dat de service hier altijd zo klantgericht en professioneel is. Zeker een aanrader!

• Kennis en Vakmanschap

Netjes geleverd na bestelling.

• Nazorg en Garantie N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Haastige spoed...........komt toch goed, dankzij klantenservice

Door mijn grote haast (parkeren voor €7 per uur) mijn bestelling niet in de winkel gecontroleerd. Bij thuiskomst hevige schrik: foute onderdelen geleverd (á €1000). Haastige spoed: eigen schuld. Gebeld met de klantenservice en in drie dagen was het foute artikel omgeruild, zonder gedoe en in goed vertrouwen. Dat is service!

Cameranu versterkt de Natuur

Al meer dan 25 jaar voor mij gewoon de juiste organisatie, degelijk, betrouwbaar met medewerkers waar advies en kennis van zaken op de eerste plaats staat met oog voor natuur en milieu waar fotografie een belangrijke rol in kan vervullen.

• Kennis en Vakmanschap

Excellent shop for camera gear

I have shopped many times with Cameranu. They have a almost everything you need for your camera gear. The price is good. The shipping is very quick. Highly recommended

• Communicatie N.v.t.

Vakkundig

Nieuwe camera gekocht ...goed voorgelicht en ze nemen de tijd ondanks dat er andere klanten staan handelen ze het eerst af met je

Deskundig en klantgericht

Vooraf had ik contact via e-mail, waarin ik al goed en duidelijk geholpen werd. Bij aankomst in de winkel lagen de artikelen klaar, maar ik twijfelde toch nog. Toen was er ruim tijd om deskundig en begrijpelijk advies te geven over alternatieven om de juiste keuze te maken. Ook werd ik geholpen bij het testen van de lens op de eigen camera. Dus zeer tevreden.

Perfect geholpen!

Naar de vestiging in Apeldoorn gereden voor 3 lenzen: Canon RF 50mm f/1.4L VCM, RF 100mm f/2.8L Macro IS USM, en de RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM. Werd direct vriendelijk geholpen, kon alles rustig testen. Dat gaf vertrouwen. Bovendien een mooi prijsje gemaakt in verband met de Canon Experience Days, waar ik eigenlijk iets te vroeg voor was. Had niet gehoeven, maar heel mooi meegenomen. Zeker een aanrader!

• Kennis en Vakmanschap

Tweede hands lens ipv een nieuwe.

Ik heb in de winkel een nieuwe lens gekocht. Tenminste dat dacht ik. De lens zat in de originele verpakkening en werd verkocht als nieuw voor een nieuwprijs. Bij thuiskomst bleek de lensdop niet bij de lens te passen. We zijn teruggegaan naar de winkel en hebben een nieuwe lensdop gekregen. Ook toen heeft de medewerker niet aangegeven dat dit heel raar is. Bij aanvraag van de cashback bij Sigma bleek dat ik ook geen garantiecertificaat had gekregen. De klantenservice heeft toen wel heel snel en netjes gehandeld, excuus aangeboden en mijn lens omgewisseld voor een nieuwe. Dat was heel fijn, maar de gang van zaken in de winkel vind ik niet passend voor zo'n professionele winkel.

Uitstekende service.

Product geleverd zoals afgesproken en voldoet aan alle verwachtingen. Top!

Super advies & goed geholpen

Netjes en uitgebreid geholpen, keek naar mijn budget.

• Kennis en Vakmanschap

Super blij met mijn nieuwe camera en de hulp van medewerkers!

Wat ben ik blij met CameraNU. Echt, ze hebben me zo fijn geholpen. Het startte al in bij CameraNU Apeldoorn met Wilfred die me zo positief verwelkomde en hielp met de keuzes. Toen hielp uiteindelijk Rico uitgebreid met een keuze maken op technisch gebied en dacht mee wat bij mij paste. En Myrthe legde me alles in rust en vol energie uit. Ik ben enorm onder de indruk wat voor camera-kennis en creatieve kennis deze mensen hebben. En vooral super klantgericht, want ze beseffen dat je nieuwe camera je baby is. Ik blijf dus vaste klant hoor, want dit was een super ervaring.

• Kennis en Vakmanschap

Heldere en goed werkende website. Supersnel geleverd!

Wat een toevoeging kan zijn is bij het kopen van een product wat uit meerdere accessoires bestaat aangeven of je alle nuttige bijproducten hebt gekozen.

• Kennis en Vakmanschap

Ik heb mijn product snel geleverd gekregen. Alles ging prima en goed geinformeerd

Goed advies

Ontzettend goed en eerlijk advies gekregen in de winkel op Urk en in Amsterdam. De aankoop gedaan omdat ik per toeval deze dag in Amsterdam was, erg fijn geholpen. Even wat extra uitleg gekregen over de camera en tips. Ik heb een verzekering afgesloten in de winkel, hier heb ik alleen nog steeds niets over gehoord.

• Kennis en Vakmanschap

Cameranu levert wat andere niet leveren

Vrijwel alles wat je maar kunt wensen is op voorraad, tegen een betaalbare prijs en snel geleverd

• Kennis en Vakmanschap

Besteld en snel in huis.

• Nazorg en Garantie N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Mooie producten

Ben erg blij met mijn product

Blij met inruilactie!

Ik had een hele stapel oude camera's en lenzen waar ik niks meer mee deed. In de winkel is alles netjes geïnventariseerd en kreeg ik er een mooi bedrag voor terug. Heel blij nu met de OM3.

• Kwaliteit N.v.t.

8 Het Spijk

Urk 8321WT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire