Ik heb de Canon EOS 100 mm Macro IS USM objectief sinds een week in huis. Wat een prachtige foto's worden het. De paddenstoelen zijn momenteel een goed en geduldig oefenproject. Heel blij met deze aankoop!.
Vorige week eerst een vraag per mail gestuurd welke kaart ik het beste kan gebruiken voor mijn camera. Kreeg snel en goed advies.
Ik ben slecht geadviseerd wat me veel geld heeft gekost en waar een afspraak vervolgens niet werd nagekomen. Misschien heeft dit vooral te maken met een bepaalde collega, want die zal de kneepjes niet leren. Gelukkig werd ik uiteindelijk door een jonge collega geholpen, die het leed in ieder geval een beetje heeft verzacht. Maar zal mijn centjes niet meer naar cameranu brengen, want mijn overall gevoel is niet fijn. Helaas.
Ik had op een vrijdag middag mijn camera besteld en er stond bij “volgende dag geleverd” maar ik dacht dat op zaterdag niet geleverd zou worden... dus ik belde zaterdag ochtend naar Cameranu.nl en was een super vriendelijke klantenservice en toch de camera op een zaterdag geleverd!☺️ Super blij met alles!
Goeie service op tijd product als omschreven
Mooie body. Duidelijke uitleg en alles keurig op tijd geleverd, volgens afspraak. Met nuttig gratis boek. En fantastische garantie.
Mijn afstandsbediening werkte niet meer. Ik ging er al van uit dat ik een nieuwe zou moeten kopen. De medewerker vroeg of hij de oude afstandsbediening mocht zien en ontdekte dat het verbindingskabeltje kapot was. Een nieuw kabeltje gekocht en alles doet het weer. Prima oplossing.
Dashcam beantwoordt aan de verwachtingen. Alles is vlot verlopen, van bestelling tot de levering.
Prettige webwinkel en dito fysieke winkel
Vriendelijke service, ook de service bij de printshop aan het Victorieplein is top! Jammer dat er geen verhuur is in Amsterdam, hopelijk komt dat nog.
Het is even wennen wanneer je de tussenringen voor het eerst gebruikt. Het scherpstellen met de tussenringen is in het begin een beetje moeilijk maar naar mate je ze meer gebruikt komt de juiste handelswijze wel terug naar voren. Ze zijn klein genoeg om gemakkelijk weg testeken in je jaszak en je ze niet altijd uit je cameratas moet helen. Een zeer goede en goedkopere versie voor een macrolens, die veel duurder en veel groter is.
Aangezien ik al wist wat ik wilde hebben was het makkelijk zoeken op jullie website. Vervolgens besteld, betaald en volgende dag in huis!
Only tested with Canon 50/1.4 and Canon 100/2.8: focus works fine, but slowly. However, the lightning was not ideal... Haven't updated software yet.
We waren hier nog nooit geweest....het personeel was heel aardig...behulpzaam...en gaf goede uitleg over de camera. Goede service...echt een aanrader om bij deze winkel te kopen!!
Prachtige stoere camera draagriem. Draagt op de heup en hangt op zo'n manier dat hij direct te pakken is voor gebruik. Het leder oogt stoer en stijlvol. Echt heel blij met deze aankoop!
Goede service. Snelle levering. Extra informatie.
Mijn bestelling was snel verzonden en de producten waren naar tevredenheid!! Aanrader!
Ik bestelde voorheen bij camera Express nu haal ik alles bij cameranu. Ik wordt altijd goed geholpen zowel online als in de winkel. Retourneren is nooit een probleem en de artikelen bij cameranu zijn nooit duurder dan bij concurrenten! Heel fijn bedrijf.
Als eerste heb ik de chat gebruikt om uit te leggen wat ik zocht en wat ik had. Daar al super geholpen naar het juiste product en daarbij ook zeker niet het duurste aangeraden (wat nog wel eens bij andere sites gebeurd). Vervolgens heb ik via de links die mij werden gestuurd heel simpel de spullen kunnen bestellen. Ook over de afhandeling niets negatiefs te melden top geregeld. Deze winkel / site is een absolute aanrader. Er is duidelijk kennis van zaken en de gehele ervaring is super. Vele sites kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Overigens is dit ook geen toevalstreffer, ik heb vaker op deze site besteld en altijd zonder problemen perfect geregeld
Ik had silicagel marine en silicagel in containertjes besteld. Alles was verzadigd. Zodat alles meteen voor 3 uur op 120 graden de oven in kon. Het kan maar maximaal 5 keer.
Goedemiddag! We hebben inmiddels contact gehad en onze excuses aangeboden voor de manier waarop je dit ontvangen hebt. Veel plezier met het nieuwe setje gewenst. Met vriendelijke groet, CameraNU.nl
Mijn bestelling was de volgende dag al binnen! Top!
wat een fijne mensen.
Ze laten je eerst op je gemak rond kijken en komen dan pas naar je toe om je van goed advies te dienen. Fijn en vriendelijk en deskundig personeel die je goed helpt. Ook de service is heel goed, ze denken echt met je mee daar. Er was een defect aan mijn lens, werd goed opgelost zonder dat ik het moest betalen.
Recentelijk een richtmicrofoon aangeschaft voor mijn DSLR camera. Laat in de avond besteld en de volgende dag in huis voordat ik het wist. Super verpakt, dik tevreden. Daarbuiten waren ze ook nog eens de goedkoopste.
Ik wilde een vlogcamera voor mijn youtube kanaal. En ben goed geslaagd ik heb mijn camera half 12 savonds besteld en kreeg hem de volgende dag om 3 uur. Wat een topservice ! Ik krijg er ook nog is in plaats van 2 jaar 5 jaar garantie op. Ik ben blij en alles is boven verwachting.
8 Het Spijk
Urk 8321WT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire