Tweedehands camera gekocht. Als nieuw. Prima prijs. Zoals het artikel werd aangeboden op de site. Ik beveel CameraNu al aan bij kennissen die ook fotograferen. Kom zeker terug bij CameraNu!!
Omdat ik opzoek was naar een kwaliteits verrekijker , ben ik gaan lezen en vergelijken, en kwam uit op de Leica 8 x 50 ultravid HD plus kijk er uit. Nu ik hem in huis heb en er mee op pad ben geweest , moet ik zeggen dat het een top kijker is die geen moment teleursteld.
Om de een of andere reden kon Postnl mijn pakket niet bezorgen, na telefonisch contact hebben ze me niet geholpen. CameraNU gebeld, gelijk iemand aan de lijn gehad en een passende oplossing gekregen. Zoals het hoort! Zeer tevreden met de service.
Ik heb 1 kanttekening het terug mailen laat te wensen over als je een mail stuurt duurt het heel lang voordat je een reactie krijgt.
Om vakantiereizen lichter te maken, was ik op zoek naar een bridgecamera, die qua prestaties in de buurt komt van mijn Canon 5D Mark IV plus 4 objectieven. Ik heb een aantal keren gebeld met Camera NU, met detailvragen over twee kandidaat camera's. Als men het antwoord niet direct zelf kon geven, werd ik ofwel doorverbonden met een collega of later teruggebeld. Ik ben de uiteindelijk gekozen camera - Sony DSC RX 10 IV - gaan ophalen in Urk, waar ik eveneens zeer deskundig geholpen ben, niet in het minst met praktische tips over de toebehoren die ik erbij wilde hebben.
Professionele winkel met veel expertise.Deze verkoopmedewerkers weten waar ze het over hebben.Kwaliteit en service op een hoog nivo.Een zeer tevreden klant.
goede service en kwaliteit
Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit
Goed geinformeerd, zonder verkoopdruk. Er werd zelfs geadviseerd om de in te ruilen lens niet in te ruilen omdat het eindresultaat niet veel beter zou worden. Verder kregen we alle tijd om op een eizo monitor te kunnen testen.
Ik heb een stel tussen ringen gekocht voor mijn Nikon camera Ik heb ze even uit geprobeerd het leek uitstekend te gaan Ik moet er nog wel wat energie in steken omdat ik nog niet zoveel tijd had om ze uit te proberen.heb er zin in
Het kost enige moeite om de vouwen uit de achtergronddoeken te strijken, maar daarna heb je ook wat. De resultaten van de foto's zijn onverwacht goed. Dat het net geen 5* is komt omdat ik een haakje(s) in het plafond mis voor producten die je hangend wil fotograferen. Maar verder gewoon top, erg goede prijs-kwaliteit verhouding.
Al jaren bestel ik bij CameraNU.nl, altijd naar volle tevredenheid. Aanbod is groot, verzenden gaat snel. Mocht er toch iets niet verzonden kunnen worden dezelfde dag, bellen of mailen ze. Topwinkel topservice!
CameraNu, is een van mijn go-to stores voor camera equipment. Ze hebben alles wat ik zoek, voor een goede prijs, en snel geleverd.
Zoals gebruikelijk had ik het filter de volgende dag in huis. Ik ben twee avonden naar het strand geweest om dit filter te gebruiken en te testen: ik ben erg tevreden! De hoeveelheid licht van de lucht wordt goed tegengehouden, zonder dat het invloed heeft op de kleuren van de foto. Blij met m'n aanschaf!
Als ik een nieuw onderdeel zoek voor mijn camera, bekijk ik altijd eerst CameraNU.nl. Voornamelijk door het grote aanbod en de goede prijzen die daar worden aangeboden. Een verbeterpuntje: het duurde langer dan aangegeven tot de klantenservice via WhatsApp reageerde op een vraag. Maar toen de reactie eenmaal kwam werd ik wel goed geholpen.
Altijd goeie en eerlijke informatie als je in Urk in de winkel komt. Via web altijd snelle levering
Ik heb hier al vaker iets gekocht. Korrekte prijzen en vlotte levering. goed ingepakt. Dit keer een gebruikt fix fokus lens en correkt zoals op de website beschreven. aanrader.
Super breed aanbod en goede prijzen, verzenden ging super snel.
top service
In de avond nog mijn aflever adres kunnen wijzigen
Ik was op zoek naar een simpele verrekijker voor tijdens het wandelen op vakantie. Deze verrekijker is precies waar ik naar op zoek was. Lekker compact, goedkoop, niet te zwaar en doet precies wat hij hoort te doen! De enige opmerking is dat de verrekijker niet heel ver uitstelbaar is, dus als je ogen ver van elkaar vandaan zitten kan het wellicht lastig zijn om een duidelijk beeld te krijgen.
Goeden dag, Heb een poosje geleden een Panasonic Lumix DC-FZ82 compact camera Zwart gekocht. Deze bevalt me prima. Makkelijk te bedienen, soms wel zoeken naar de juiste instellingen. Scherpe foto's. Zeer goede zoom. Groeten André
Door een niet op tijd levering door TNT post, uiteindelijk opnieuw opgestuurd naar vakantie adres. Dit is super van CameraNU. Dus zeer betrouwbaar, ik ga er ieder geval terug komen als ik wat nodig heb.
Prima winkelen bij CameraNU. Snel gevonden wat ik zocht. En de volgende dag geleverd. Wat wil je nog meer.
Goede ervaring, de canon 1,4 extender werkt naar behoren en zag er prima uit. Geheel zoals in de site vermeld was. Prima dus!!!!
8 Het Spijk
Urk 8321WT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire