Pluspunten

Fraai assortiment tegen redelijke prijzen en altijd snel en correct geleverd!

Pluspunten

Really quick shipping and great customer service! Will be purchasing from them again in the future!

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke informatie op de website Gunstige prijzen Leuke bonus; ik kreeg een gratis tripod bij mijn bestelling!

Pluspunten

Snelle levering voor een scherpe prijs. Ook bij omruiling goede service en prima persoonlijk contact voor informatie via chat.

Pluspunten

Ben erg tevreden had een demo lens gekocht tamron SP 45mm super tevreden. De beschrijving klopte helemaal gewoon top.

Niet gewoon zo door gaan.

Pluspunten

Vriendelijkheid, kennis van zaken, hulpvaardig.

Pluspunten

Super nette afhandeling van de bestelling. Ik had na verkoop nog een vraag over een lens en die werd ook snel en netjes behandeld.

Pluspunten

Ik kwam voor een Sigma macro objectief en werd goed geholpen en alles werd goed uitgelegd.

Pluspunten

Ik raad iedereen dit bedrijf aan, betrouwbaar, snelle levering goede service en advies. Producten zijn op de website goed transparant en opgebouwd. Bij een bestelling was er een lege doos geleverd ???, Dit werd adequaat en acuut opgelost. Volgende dag geleverd.. prima service...

geen verbeter punten aan toe te voegen.

Pluspunten

Al meerdere jaren klant van CameraNu en altijd tot tevredenheid geweest. Snelle levering, aankopen goed ingepakt, leerzame instructiefilmpjes, kortom: prima.

Eigenlijk niet.

Pluspunten

Camernu maakt goed gebruik van visualisatie van hun producten door middel van foto's en filmpjes, ook staat er een uitgebreide uitleg/specificatie bij elk product. Persoonlijk vond ik het ook fijn om tips te ontvangen (via de mail) na aankoop over het gebruik van het product.

Vergelijkingstool uitbreiden.

Pluspunten

Goed persoonlijk advies zonder aandringen tot koop.

Eigenlijk geen

Pluspunten

snelle en nauwkeurige afhandeling

Pluspunten

Snelle levering, super service

Pluspunten

‘S avonds besteld, ‘s morgens vroeg al in huis. Ontzettend tevreden met de snelle service, geen problemen ervaren!

Geen.

Pluspunten

Vlotte en correcte afhandeling, zonder gezeur en het juiste geleverd.

Pluspunten

Super snelle levering en een mooi en degelijk product. De website is handig en degelijk. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding Duidelijke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en fijne producten

Pluspunten

Had een klein probleempje met mijn Ronin moest een onderdeel vervangen worden, contact opgenomen met DJI maar die gaf aan het onderdeel niet te hebben. Vervolgens contact op genomen met camera nu die hebben na wat vragen direct contact opgeneomen met dji en al het contact met hun geregeld. camera nu heeft het onderdeel wel kunnen krijgen en heeft het vervolgens naar mij toe gestuurd. Aardige groep mensen.

Pluspunten

Super snelle levering!

Ik bestelde een geheugenkaartje en deze werd in een doos gestuurd waar er wel 100 in konden. Had makkelijk in een bubbelenvelop gekunnen.

Pluspunten

goede service en 5 jaar garantie.vandaag besteld morgen in huis.30 dagen op proef.ik geef een 9.

er valt niks te verbeteren

8 Het Spijk

Urk 8321WT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire