Pluspunten
Zeer snel geleverd en keurig verpakt, perfect.
Pluspunten
Goede service. Snelle afhandeling. Vriendelijk personeel.
Pluspunten
Duidelijke website , snelle nette levering . Ik zal volgende keer graag weer iets bestellen .
Pluspunten
- uitstekende levering: werd van elke stap in de verzending op de hoogte gehouden - mooie prijs - is op te halen in Apeldoorn: "zit je niet hele middag op pakketdienst te wachten: je gaat als het je zelf uitkomt"
Verbeterpunten- geen verbeterpunten aan te geven
Pluspunten
Bij het oriënteren op een nieuwe camera zijn al mijn productvragen helder en compleet beantwoord, waardoor ik al snel een keuze kon maken. De klantenservice heeft duidelijk verstand van zaken. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met de Panasonic Lumix DMC-FZ300. De levering was zeer snel. Alle accessoires waren direct mee te bestellen, waardoor ik de camera gelijk kon gebruiken. De aftersales heeft een probleem met één van de accessoires zeer netjes en kosteloos opgelost. Absoluut een aanrader!
VerbeterpuntenKorting aanbieden op alle accessoires bij het bestellen van een camera. Nu zijn de voordeelsets te beperkend als je net een andere accu of geheugenkaart wilt hebben. Daarnaast is het onhandig dat een klein en goedkoop product aangetekend wordt verstuurd, terwijl dit gewoon door de brievenbus past. Nu moet je hier speciaal thuis voor blijven.
Pluspunten
Ik werd heel goed geholpen, en de levering was op tijd. Had ik speciaal voor gebeld, en dat bleek allemaal nog te kunnen. Super
Pluspunten
Ik heb al meerdere keren besteld bij cameranu en elke keer is het een goede service en snelle levering. Ook zijn ze erg klantvriendelijk en helpen je graag. Ik raad cameranu.nl zeker aan!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
supersnelle levering, prima afhandeling van de order
Pluspunten
Geweldig snelle service, vriendelijk personeel, goed geholpen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mijn lievelings fotografie winkel. Onderscheid zich met de allerbeste service.
VerbeterpuntenBlijf vooral zoals jullie zijn.
Pluspunten
veel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering, goede service, betrokken en vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenHet item wat ik ontvangen heb was niet compleet. Maar de klantenservice heeft dit perfect voor me opgelost. Het is een prima bedrijf waar de klant tevredenheid een prominente plek heeft.
Hoi Frank, We hebben naar aanleiding van je review contact met je gezocht, en we hebben begrepen dat er iets niet goed was met het geleverde artikel. We hebben je daarom het aankoopbedrag vergoed, en hopen dat we je tevredenheid en vertrouwen hebben hersteld. Hartelijke groeten, CameraNU.nl
Pluspunten
Ze leveren prima produkten. Snel, betrouwbaar. Doen wat ze zeggen. Prijsstelling goed. Overzichtelijke website.
Pluspunten
Op de site is goede informatie te vinden over de verschillend producten. Het aanbod van producten is groot en betaalbaar. Producten worden goed verpakt voor verzending zijn snel in huis. Prima service!!
Pluspunten
Een super fijne rijstzak die stevig en goed draagbaar is. Mooie kleur en ook zeker goed afgewerkt.
VerbeterpuntenNog niet ondervonden.
Pluspunten
Professioneel, vriendelijk en denken goed met je mee!
VerbeterpuntenSnellere afhandeling, als klant moet je redelijk lang wachten voor je geholpen wordt.
Hoi Tom, Dank voor je review! We zijn even benieuwd in welke winkel je bent geweest. We doen in ieder geval in alle winkels ons best om klanten zo snel mogelijk te helpen, maar we willen wel altijd graag de tijd nemen om iemand goed te adviseren. We nemen je feedback graag mee om te kijken waar we een eventuele verbetering kunnen doorvoeren. We horen het graag van je, en alvast bedankt voor je input! Hartelijke groeten, CameraNU.nl
Pluspunten
Groot aanbod tegen aantrekkelijke prijzen. Snelle gratis levering. Goed verpakt.
Pluspunten
Snelle verzending-Veel keus
VerbeterpuntenRetourkosten vergoeden i.p.v. klanten hiervoor laten betalen
Hoi Hugo, De verzendkosten zijn voor onze rekening als je een artikel hebt besteld op basis van verkeerd advies of omschrijving, of als we je een defect artikel hebben geleverd. We horen dan graag nog even de reden van retour, zodat we het alsnog kunnen oplossen. Voor andere redenen van retour zijn de kosten voor jouw eigen rekening, zoals je in onze voorwaarden kunt lezen. Daar staat dan wel tegenover dat je bij ons van 9 tot 22 uur terecht kunt voor advies over de juistheid van je aankoop, én een gratis verzending van je bestelling. We hopen dat je op onze email reageert, zodat we een eventuele vergissing kunnen rechtzetten. Hartelijke groeten, CameraNU.nl
Pluspunten
Snelle reactie op mail en geen aanmerkingen op de levering. Goede ervaring met mijn bestelling.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen bij de aankoop van mijn camera en lens. !!!
VerbeterpuntenOpen nog een winkel in het midden van het land.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, enthousiast over de mooie kleur stof en het materiaal.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de stof valt me tegen; het handvat heeft al losse steekjes (scheuren), slechts na 1x gebruiken, dat vind ik echt zonde. Ik ga hierover nog contact met ze opnemen.
Hoi Yvonne, We begrijpen dat je een defect artikel hebt ontvangen, en dat vinden we bijzonder vervelend. We hebben je inmiddels een label toegestuurd waarmee je het product zonder kosten aan ons terug kunt sturen, en we hopen dat je daarmee een goede reden ziet om je review aan te passen. We horen het graag van je! Hartelijke groeten, CameraNU.nl
Pluspunten
Prima kwaliteit aan aanvaardbare prijs
VerbeterpuntenLevering iets later dan verwacht.
Hoi Philippe, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Je geeft als verbeterpunt dat de levering iets later was dan verwacht. Zou je dat kunnen toelichten? Je bestelde op vrijdag 5 oktober om 15:48 uur, waarop we jouw bestelling meteen hebben verzonden. Volgens de terugkoppeling die we kregen van UPS is de bestelling op maandag 8 oktober om 9:14 uur bezorgd. Heel veel sneller was nauwelijks mogelijk, toch? We horen het graag van je! Hartelijke groeten, CameraNU.nl
Pluspunten
Goede prijzen, goede en vrfiendelijke klantenservice.
VerbeterpuntenDe volgende dag bezorgen is onzin!!! Heb camera Vrijdags op tijd besteld en deze zou dus Zaterdag geleverd moeten worden. Kreeg camera pas DInsdag.
Hoi Rens, Bedankt voor je review, en jammer dat we je wat betreft de levertijd hebben teleurgesteld. Onze excuses daarvoor. We zien ook waar we dit beter hadden kunnen doen, en nemen gelijk actie om dit te verbeteren. Je hebt de bestelling voldaan via Paypal. Betalingen die via Paypal worden gedaan moeten we handmatig controleren, en bij bevestiging wordt de order verstuurd. Als je, zoals in dit geval, een bestelling plaatst buiten kantooruren, wordt deze pas de eerstvolgende werkdag verwerkt. Dat hadden we uiteraard moeten communiceren, zodat je wellicht een andere keuze had kunnen maken. Nogmaals onze excuses, maar evengoed veel plezier van je aankoop. Hartelijke groeten, CameraNU.nl
8 Het Spijk
Urk 8321WT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire