Hele goede service. Een heel goed apparaat.
Werd geweldig ingelicht over mijn aankoop. Mocht het uitgebreid testen (objectief) en kreeg zelfs een Hoya uv filter kado. Kortom hele goede service!
Top service! Snel en goed. Zowel online als in de winkel.
Redelijk snel geleverd en het product werkt naar behoren. Eindelijk iets wat ik niet hoeft terug te sturen zoals velen webshops
Dit was mijn eerste aankoop bij cameranu en ben zeer tevreden, er is meer dan genoeg aanbod voor alles wat met fotografie en videografie te maken heeft. Producten zijn een goede kwaliteit-prijs verhouding met duidelijke uitleg en reviews.
Vriendelijk, zakelijk op de hoogte, meer informatie gekregen dan ik gevraagd had, wat als zeer prettig is ervaren
2 lenzen besteld om 10:45, bezorgd dezelfde dag om 20:30 ! Nooit gehad bij de talloze webshops. Uitstekende prijzen en snelste bezorging waar Amazon van kan leren. Groetjes Uit Gelderland
Na de bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden van de bestelling. De levering was snel. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Je kunt met het personeel ook nog praten over maatschappij kritische zaken. Dat is een verademing
Ik kwam voor een nieuwe lens en ruilde mijn oude in. Alles liep voorspoedig duidelijke uitleg en prettige service. De medewerker wist waarover hij sprak en was correct en duidelijk.
De camera set was volgens mij niet compleet. Wel volgens Camera nu. In de Nederlandse gebruikers handleiding (die niet was meegeleverd) stond bij wat er bij de camera meegeleverd moest zijn. Er ontbraken een paar dingen. De doos van de camera zelf is ook open geweest. Raar toch? Daarom maar drie sterren. Ik moet nu de ontbrekende onderdelen zelf kopen. Kost toch weer bijna 60 euro.
Zeer tevreden. Een gebruikte camera in een perfecte staat. Prima service en snelle levering
Superfijne en snelle service van camera.nu. Mijn bestelde tweedehands lens was goed verpakt en binnen een dag verzonden. Ik had geen verzend bevestiging gekregen maar toen ik hier een mail over stuurde was het binnen een uur opgelost!
Wij kopen al jaren voor onze zaak onze producten bij Cameranu. Zowel online als in de winkel in Apeldoorn en de service is altijd bovenverwachting. Men neemt de tijd, ze vertrouwen je soms producten voor korte tijd toe (we zijn weleens met een lens naar buiten gelopen om te testen). Dat toont aan hoe servicegericht ze zijn en dat waarderen wij als klant.
Foto camera gekocht. Duidelijke uitleg op de site, mooie camera. Snelle levering, product goed verpakt en wordt verzekerd geleverd. Zeker een aanrading om hier iets te bestellen
Met plezier koop ik mijn camera-apparatuur bij CameraNu. De service is altijd erg vriendelijk en de prijzen zijn eerlijk.
Vriendelijke en betrouwbare ervaring.
Product heb ik nog niet actief gebruikt, maar levering was zeker goed en snel.
Bestelling gedaan voor 1000+ euro. Blijkt dat de audio niet was zoals verwacht van 1 product. Retouren moest alsnog op eigen kosten a 8,75. Ondanks uitleg financiële situatie en probleem wilde ze de moeite niet nemen om de kostenloze versie aan te bieden of dit af te halen van het resterende openstaande bedrag. Uit principe kwestie dan maar de gehele order annuleren als ik wederom geen tijdige reactie krijg dat het alsnog wordt afgetrokken. Heel jammer als dit echt de service is die Cameranu wil bieden. Tðerwijl de kostenloze optie aanbieden bij klanten gewoon mogelijk is. Zelf kunnen ze dit aftrekken van de winst dus zal het hun ook niets kosten uiteindelijk. Jammer dat er voor dit soort kleine problemen en makkelijke snelle oplossingen, moeilijk wordt gedaan wat resulteerd in een ontevreden klant en verlies van winst door de annulering van alle andere producten.
Bestelling netjes ontvangen en het product was goed verpakt. De website werkt overzichtelijk en het bestelproces verliep soepel.
Ik koop vaker hier, Cameranu heeft gewoon vakmensen die weten waar ze over hebben. Juiste informatie zodat je de juiste keuzes kan maken. Prijs is ook altijd goed
Ik had een Irix 11mm/f4.0 Blackstone besteld die als demo-model op de site stond. De verpakking was wat stoffig maar wat erger was is dat de lens DOA was met een diafragma dat bleef "plakken" waardoor de belichtingen niet correct waren. Klacht ingediend en retour aangevraagd, label ontvangen en teruggstuurd. Toen kwamen er autometische emiltjes over dat de retour in "nieuwstaat" moest zijn, onmogelijk uiteraard voor een demo-model. De service medewerker verklaarde dit met een verwijzing naar een computerfout - ongeloofwaardig eigenlijk. Ik wilde toch de lens hebben dus zocht op de website. Kwam daar een nagelnieuwe tegen voor €404 (aanbieding) terwijl er een 2e-hands model onder stond voor €436 en het goedkopere Firefly model voor €429. Ook dat was volgens de servicedesk een "computerfout" want de 2e-hands prijs was nog niet aangepast. De "nagelnieuwe" lens kwam binnen met net zo'n stoffige verpakking als het eerdere demomodel maar was gelukkig wel optisch en mechanisch functioneel. Kreeg wel een mailtje "Wij hebben zojuist het artikel van je ontvangen en zullen deze z.s.m. testen. We houden je van de voortgang op de hoogte, maar als je tussendoor vragen hebt horen we het graag." maar ik wil gewoon mijn geld van de retour terug! Ik heb nu net weer even gekeken want ik heb het geld van de eerste nog niet retour gehad en nu zijn de prijzen alweer veranderd. Voorlopig toch maar even elders kijken totdat deze "computerproblemen" zijn verholpen...
Voor het eerst heb ik nu bij Cameranu.nl en ben zeer tevreden, bestellen was makkelijk en snel gedaan. Bezorging was ook mooi duidelijk, kon de bezorger op de voet volgen via gps. Ik raad de website aan.
Prima website. Overzichtelijk, duidelijke uitleg en snel en netjes geleverd.
Alles mooi op tijd geleverd.
8 Het Spijk
Urk 8321WT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire