Pluspunten

Snelle levering. Goed advies

Pluspunten

Deskundig, geduldig personeel. Alles is op voorraad. Duidelijke offerte en uiteindelijke bestelling. Koffie e.d. zijn lekker.

Soms lange wachttijden, doch dit is inherent aan de aandacht die er aan de klant wordt gegeven.

Pluspunten

Website en winkel met een ruime keus en scherpe prijzen. Zeer vlotte en correcte afhandeling van de bestelling. Prettig dat je zelfs tot 's avonds laat een bestelling kan plaatsen, deze heb je de volgende dag al in huis!

Heb ik niet...

Pluspunten

zeer snelle en goede afhandeling

Pluspunten

Grote veelzijdigheid in producten en een ideale oplossing door het grote aantal verschillende bedragen van de cadeaubonnen

Zou ik op basis van de korte kennismaking nog niet weten

Pluspunten

Grote keuze kwaliteitsproducten. Duidelijke webshop. Snelle en accurate levering.

Pluspunten

Goede kwaliteit artikelen, snelle verwerking en levering en ook nog zeer concurrerend in prijs!

Ga zó door!

Pluspunten

Een breed assortiment tegen de scherpste prijzen, dat wist ik al. Ik was verrast door de snelle levering dezelfde dag. Zeer nette bezorgdienst van RedJePakketje werd gebruikt.

Pluspunten

Bestemming vlot geleverd.

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling

Pluspunten

Zeer goede kennis van zaken. Een eerlijk antwoord gekregen. En het er niet op aansturen dat duurder beter is.

Pluspunten

Goede levering voor een prima prijs. Product nog dezelfde dag in huis.

Pluspunten

Bij online aankoop geode advisering van het service team Adequate verzending en conform belofte geleverd Probleem van een verkeerde 'plate' voor batterijlader is positief opgepakt en zeer correct afgehandeld.

tip : probleem is waarschijnlijk ontstaan door een verkeerde sticker op het doosje van de plate. Wellicht in dit process een extra kwaliteit check inbouwen...

Pluspunten

Snelle service Duidelijk webwinkel Ruime keuze Redelijke prijzen

Pluspunten

Alles heel goed gegaan ,#Super

Pluspunten

Ik heb een paar weken terug foto rolletjes besteld via camera.nu. Dit ging heel goed had ze de volgende dag in huis. Ook kon je het pakketje volgen met de trackingcode.

Pluspunten

Besteld fotopapier werd zeer snel geleverd conform website.

Pluspunten

Goede snelle service, staan altijd klaar met goed advies. Heb er al verschillende camera's en accessoires gekocht. Dit omdat ik vakkundig advies krijg als dit nodig is, ze denken met je mee als je iets specifieks zoekt of nodig hebt. Pas de Panasonic Lumix fz2000 gekocht, top camera. Kreeg er iets extra's bij omdat ik deze online pre-order besteld had. Kreeg netjes een mailtje dat de camera klaar stond voor me. Daar moest natuurlijk een beschermtasje bij. De verkoper hielp me geduldig met het uitzoeken van het tasje. Al met al hebben we altijd alleen maar goede ervaringen met Cameranu.nl en kan het ook iedereen aanbevelen om daar je spullen te kopen. Top service en goede prijzen.

Geen...

Pluspunten

Snelle levering en super snelle reactie op mail!!

Geen!

Pluspunten

alles snel geleverd, helemaal prima

Pluspunten

Snelle levering. Snelle respons van klantenservice op vragen.

Pluspunten

Op een dag kwamen wij, na anderhalf uur rijden, om vijf voor zes in de winkel aan. De website is niet helemaal helder over de openingstijden, dus tot onze schrik hoorden we dat de winkel over vijf minuten zou sluiten. Toch bleek iedereen mee te willen werken en liepen we 20 minuten later met een gloednieuwe camera en alle toebehoren naar buiten.

Maak het duidelijker wat de openingstijden van de winkel zijn en wat de openingstijden van de ondersteunende afdelingen zijn.

Pluspunten

echt een top winkel, al een tijdje niets besteld maar vorige week mijn nieuwe canon 80d met 5jaar garantie en cashback

geen, heel snelle en goede service en vriendelijk geholpen

Pluspunten

Snelle levering en prima prijs

8 Het Spijk

Urk 8321WT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire