Elke keer opnieuw zeer tevreden

De P700 van Epson gekocht. Schitterend apparaat. Als deze net zo lang mee gaat dan mijn Epson R3000 (net geen 14 jaar) dan teken ik er voor. Vorige printer had 1x een defecte sensor. Deze is toen door Cameranu gerepareerd. Ik was toen ook al zeer tevreden over deze firma. Nu dus nog steeds!

• Kennis en Vakmanschap

Zoals altijd een snelle en correcte service. Al meerdere zaken online besteld en nog nooit een issue gehad

Goede Service

Ik zocht een goede rugtas voor mijn drones die ook als handbagage mee kan, samen met de verkoper gekeken en geprobeerd welke het best bij mij paste

Snelle en uitstekende service

Met regelmaat koop ik benodigdheden voor mijn beroep als fotograaf. Zowel nieuw als tweedehands producten zijn exact in de staat zoals deze op de site worden getoond c.q. aangegeven. Ook de levering is tot op heden altijd vlot en snel. Ook wanneer ik soms een product elders koop waar een product soms een paar euro goedkoper is of de website iets minder klantvriendelijk. Bedenk ik mij iedere keer weer waarom ik als eerste naar CameraNu ga als ik wat nodig heb of wil kopen. Betaal dan liever een paar euro meer. Dank voor altijd vlotte leveringen en goede service en adviezen als ik telefonisch contact opneem.

• Kennis en Vakmanschap

Eindelijk een foto event dicht bij huis.

Via Instagram zag ik een item langs komen voor een foto event in Alphen a/d Rijn bij het Archeon. Dat leek mij wel iets. Eindelijk een keer dicht bij huis dus meteen geboekt en betaald. De kosten viel mij niet tegen voor wat je allemaal krijgt daarvoor. je kon nog workshops toevoegen of lezingen. Het is nog een maand wachten maar heb er nu al zin in. Alles liep vlotjes via de mail dus dat gaat helemaal goed komen.

Gewoon top!

Wij waren op zoek naar een tweede camera en zijn goed geslaagd bij Cameranu. We hadden gekozen voor fysiek langsgaan en zijn super goed geholpen door de verkoper die alle tijd voor ons nam. Het was dat ze aan moesten geven dat er "gebruikssporen" op zaten, maar op 2 mini krasjes na is de camera gewoon als nieuw en met garantie! Wij komen zeker terug voor al ons volgende materiaal!

Kennis van zaken

Heel duidelijk en goed geïnformeerd m.b.t. mijn aanloop van een nieuwe NIkon 180-600mm. De winkel waar ik de lens buiten kon proberen zag er uitnodigend uit. Erg modern en klantvriendelijk. Soms duurt het even voor je aan de beurt bent als het druk is. Maar dan nemen ze ook alle tijd voor je. Ook zoals beloofd mails nagezonden en een follow up gedaan! Maar vooral de kennis en interesse die er is spreekt voor zo'n zaak. De mensen die hier werken hebben er zin in. Dat zie je bijna niet meer!

• Kennis en Vakmanschap

Ik kon makkelijk het product vinden waar ik naar op zoek was. Het was vervolgens ook snel bezorgd zonder gedoe of problemen.

Goed en prettig geholpen

Het gaat om de aanschaf van de Sony Alpha 7V. De keuze voor het merk was snel gemaakt, want het is is voor mij een upgrade ten opzichte van de Sony die ik al heb. CameraNu was mij heel behulpzaam en ik had snel een offerte. Nadat de bestelling was geplaatst werd snel geleverd. De camera zelf is echt een topper. De snelheid en het focussysteem zijn geweldig goed. Het is allemaal van de betrouwbare Sony kwaliteit.

Fantastische fotowinkel

De omruil van een defect Revoring filter gebeurde erg voorspoedig en soepel. Ik ben snel en deskundig geholpen en met name geadviseerd over een goed alternatief. De ontvangst is vriendelijk (met koffie) en professioneel (het advies). Kortom: zeer aan te bevelen en het ritje naar (in mijn geval) Apeldoorn alleszins waard!

• Kennis en Vakmanschap

Geweldig dat ook middenformaat oude negatieven worden afgedrukt!

Naast de goede service (er moest voor een goed resultaat een negatief doorgeknipt worden en daar is telefonisch toestemming voor gevraagd) ben ik ook heel blij met de mogelijkheid van het afdrukken van onze meer dan 60 jaar oude middenformaat negatieven. Mooie kwaliteit en heel snel!

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Deskundig advies

Als verwoed filmer heb ik in het onlangs en in het verleden de nodige camera’s aangeschaft om kwalitatief goede video’s te kunnen maken. Daarbij ben ik altijd uitstekend door cameranu voorgelicht wat voor mij de beste oplossing zou kunnen zijn. Eigen inzicht aangevuld met deskundig advies heeft mij daarbij enorm geholpen.

• Prijs N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

Over de jaren heen, prima

Jaren geleden was ik met fotografie bezig en toen goede ervaringen met camera nu, na een stille periode was ik nu op.zoek naar een goede camera voor filmen en kwam ik weer uit bij cameranu. En nog steeds een goede en vlotte levering,.duidelijke website en goede concurrerende prijs.

• Kennis en Vakmanschap

Goed geholpen bij het uitzoeken van zowel lens als camera

Mijn camera moest aan een aantal verschillende wensen voldoen en ik ben goed geholpen bij het uitzoeken.

Betrouwbaar en snel

Elke keer weer bewijzen de mensen van cameranu dat een bestelling veilig wordt ingepakt en tijdig wordt verzonden. De duidelijke info op de website over de artikelen zorgt er bovendien voor dat ik geen aanvullende vragen hoefde te stellen aan het personeel en dat mijn keuze eenvoudig was.

Simpel en snel bestelprocess

Gekozen voor cameranu omdat zij een mooie aanbieding hadden. Het bestellen was simpel en het pakket was de volgende dag al binnen.

Zeer tevreden!

Goede service, snelle levering.

Knopje is weg

Er viel al na 2x gebruiken een knopje voor eraf

Prettige winkel

Cameranu is een prettige winkel op het gebied van foto en video apparatuur. Zij hebben deskundig personeel dat tijd neemt om klanten te informeren. Het maakt hen niet uit of je voor een compleet nieuw camera systeem komt of dat je alleen maar een accessoires nodig hebt. Ze nemen echt de tijd voor je. Ook hun cursusaanbod op gebied van fotografie is goed

Als een 1/1000ste van een seconde

Op de webstore de duidelijkheid kunnen vinden die ik nodig had voor mijn producten door veel informatie per product. De verzending en communicatie erover was zeer transparant, snel en duidelijk waarbij beloofde levering 100% is nagekomen. Zoals altijd, een super service die me vertrouwen geeft weer te bestellen.

Wat een service.

Geweldig goed geholpen, hij nam alle tijd om mij alles goed uit te leggen. Nu meerdere weken zijn advies en instellingen opgevolgd met een heel mooi resultaat.

Overtreft altijd mijn verwachtingen

Meerdere malen bij Cameranu dingen gekocht, zowel online als in de winkel. En altijd krijg ik hele goede service en weten ze goed advies te geven. Daarnaast is het altijd leuk om even door de winkel te lopen :)

• Prijs N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

Online een Drone gekocht hij was snel en keurig verpakt geleverd.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

prima advies en laagste prijs

Op zoek naar een vervanging voor mijn Mini2 drone twijfelde ik tussen de mini 4 pro en mini 5 pro. De medewerker van CameraNu gaf een prima advies, de drone was in de aanbieding met een fikse korting waardoor de prijs het laagste van Nederland bleek. De drone was de volgende dag al in huis, dus supersnel Bedankt voor de goede service

• Kennis en Vakmanschap

Top service voor een goede prijs

Ik hier mijn dji drone gekocht en deze kreeg ik snel en netjes ingepakt binnen en kreeg ook netjes update mailtje over vordering van mijn bestelling Ik zou hier zo weer bestellen en mocht ik iets nodig hebben of een nieuwe camera of action cam nodig hebben dan koop ik die zeker hier

Het Spijk 8

8321WT Urk

Over Cameranu

Om het maken van mooie beelden mogelijk te maken verkoopt Cameranu alles wat je hiervoor nodig hebt, in alle prijscategorieën. Zo is het maken van bijzondere beelden voor iedereen toegankelijk. Professionele en semi-professionele beeldmakers en onze eigen experts kijken mee met jouw verhalen en geven tips hoe de beelden nóg beter gemaakt kunnen worden. We willen je inspireren, enthousiast maken en uitdagen. We doen dit met workshops, lezingen, blogs, social media, video's en adviezen op onze website. Zo kies jij zelf de manier waarop je deze kennis bij ons vergaart.