Verkeerde keuze , snel geretourneerd

Verkeerde keuze had voorkomen kunnen worden door VOOR de aankoop GRATIS advies in te winnen bij Cameranu genegeerd had , onnodige administratieve handelingen teweeg bracht mij geen cent heeft gekost....toch een beetje schuldig voel , het volgende keer anders moet doen.

Prima product

Tweedehands hoofdtelefoon gekocht en slles zat er netjes bij.

Reinigen van de camera

Ik kom hier graag. Dit keer voor de professionele reiniging van mijn Sony A7IV. Vanwege de relatieve nieuwe camera krijg ik gratis 3 keer een reiniging. Het zijn de kleine dingen die een zaak succesvol maken. Net dat kleine beetje extra aandacht. Gelijk gevraagd wat ik zelf kan doen en kocht de beste blaasbalg en een bus perslucht zodat ik zelf tussentijds ook nog wat kan doen. Kortom een professionele en plezierig Cameranu adres in Rotterdam

Fijne service

Op de hoogte gehouden, aanpassingen waren geen probleem

Super snel

Een goede aanbieding voor een mooie prijs. Op zondag avond besteld en maandag avond bezorgt. Sneller gaat bijna niet. Alles mooi verpakt.

Tijd voor goed advies

De medewerker van cameranu nam de tijd voor het geven van advies. En liet de keuze echt helemaal bij mij

Super service

Altijd goede service, en super bereikbaar. Had een demo model aangeschaft en perfect geleverd. Gevraagd wat ik kon verwachten, en klopte als een bus. Zeker aan te bevelen om hier wat te bestellen. Op naar de volgende bestelling

Open verpakking

Ik heb een nieuwe dure lens gekocht, echter was de doos al open en beschadigd. Het was zichtbaar dat de lens al eens getest was door een eerdere klant. Prima maar meestal gaat er dan iets van de nieuwprijs af. Eerder wel altijd goede ervaringen gehad met cameranu en hun service.

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Heel slecht

Helaas na verhuizing van Amsterdan naar Utrecht geen prettige ervaring meer en inmiddels klant af. Ondanks mijn waarschuwing werd mijn geheugenkaart geformatteerd, voor recovery werd, ondanks hun toezegging geen professioneel bedrijf ingeschakeld, daardoor ben ik mijn raw-bestanden kwijt. Die zijn volgens de winkel niet belangrijk, voor mij waren ze dat wel. Bij de reparatie van mijn camera is niet onderzocht waar ik om vroeg, wel werd gemeld dat iets anders stuk was (deed het in de winkel nog en ook na terugzenden bleek er niets mee aan de hand te zijn) toen ik dat allemaal niet goed genoeg vond kreeg ik flauwe opmerkingen en suggestieve vragen naast een dure rekening voor werk wat ze niet uit hadden kunnen voeren omdat naar hun eigen zeggen de camera niet open te maken was. Inmiddels is de camera bij ander bedrijf voor veel minder geld gerepareerd. Daar werd niets van wat camera.nu meldde aangetroffen. Ik ben heel teleurgesteld door een bedrijf waar ik vaste klant was en die mijn foto's van een dure reis wegmaken, zeggen dat ik een nieuwe camera zal moeten kopen en mij ook de rekening sturen voor een onderzoek dat ze niet konden uitvoeren.

• Kennis en Vakmanschap

Prima ervaring en mooi product

Bestelling verliep prima en vlot. Levering volgde ook spoedig volgens afspraak.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goed geholpen met het advies over een nieuwe drone, aardig persoon, en ben blij met de aankoop

Top, was snel bezorgd!

Top, het was snel bezorgd!

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering van een prachtig product

Ik heb een Vortex verrekijker besteld. De levering was zeer snel en het werd goed gecommuniceerd. Alles was keurig en goed ingepakt. Ik zou zo weer bestellen bij Cameranu.

Goed advies, goede service

Meestal goed advies en goede service. Soms zit er een medewerkster tussen die onvoldoende verstand van zeken heeftven de vraagstelling niet goed leest.

Uitermate tevreden

Goede info tijdens bestel process en super snel geleverd.

Super service!

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding en snellen zorgvuldige levering.

Erg goed

Je wordt altijd zeer professioneel geholpen, geen vraag is te veel. ze nemen altijd de tijd om je te woord te staan. Of je nu iets aanschaft of niet

• Kennis en Vakmanschap

Duidelijke website gunstig geprijsd snel geleverd

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Altijd vriendelijk en op zoek naar een oplossing

Al jaren koop ik en kom ik bij CameraNu in Apeldoorn. Ook nog onder de vorige naam. Elke keer als ik daar aan de balie sta wordt ik zo geweldig geholpen. Laatst weer: ik had zelf een denkfout gemaakt en een klungelige online bestelling gedaan. Hetgeen ik had besteld paste niet op mijn eigen gear. Dus dan maar naar Apeldoorn. Daar ter plekke ontzettend goed geholpen en ik ben naar huis gegaan met materiaal dat past!

• Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/levertijd N.v.t.

De betere online camerawinkel

Breed assortiment, snelle levering en goede service. Soms iets duurder dan de concurrentie maar vaak scheelt het niet veel.

Aankoop Nikon Z Lens 14-30 f4

Kon mijn oude lenzen en body verkopen. Prachtige lens met een fantastische scherpte en geweldige beeldhoek. Ben erg benieuwd hoe hij gaat presteren met architectuur en landschap.

Tevreden en snelle verzending

Goede ervaring, tevreden klant

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Very professionals and rapid delivery of products.

I ordered a few products from this site and the experience was very pleasant. The products I ordered had different delivery times due to out of stock, but the communication was very, very good, with daily updates of information via email. Thank you "Cameranu"!

AMAZING

Beste aankoop tot nu toe !!

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Ik ben al verschillende keren op pad geweest om met de nieuwe Benro GD3WH 3-weg geared head te gaan fotograferen, scheve horizon is verleden tijd! je kunt de compositie tot op de millimeter nauwkeurig bepalen, echt een top aankoop

Het Spijk 8

8321WT Urk

Over Cameranu

Om het maken van mooie beelden mogelijk te maken verkoopt Cameranu alles wat je hiervoor nodig hebt, in alle prijscategorieën. Zo is het maken van bijzondere beelden voor iedereen toegankelijk. Professionele en semi-professionele beeldmakers en onze eigen experts kijken mee met jouw verhalen en geven tips hoe de beelden nóg beter gemaakt kunnen worden. We willen je inspireren, enthousiast maken en uitdagen. We doen dit met workshops, lezingen, blogs, social media, video's en adviezen op onze website. Zo kies jij zelf de manier waarop je deze kennis bij ons vergaart.