Ging oppad voor een drone en kwam bij Cameranu Apeldoorn uit via de website. Ik daar heen werd netje ontvangen alles werd goed uit gelegt en lieten zien hoe het werkte en gingen in de winkel effe vliegen zodat ik kon zien wat die drone allemaal kon gewoon super. Kom erzeker weer, een echte aanrader ze hebben gewoon verstand van zaken TOP.
Een mooie aanbieding bij cameranu om een drone te kopen, via internet was het allemaal snel geregeld. Na 2 dagen keurig verpakt ontvangen en blij met de aankoop. Aanrader!
Geduldig, behulpzaam en duidelijk. Geen poespas.
Werd goed geholpen op ontspannen manier. Pro's en con's goed uitgelegd onder het genot van een kopje koffie. Mooie winkel maar dat zei ik al.
Snel verzonden en volgende dag gelijk in huis
Ik kon kiezen om het naar een ophaalpunt te brorengen. In een woord geweldig. Het is zeker een pluspunt om een kaart te vinden voor een oudere camera
Mijn ervaringen met Cameranu zijn altijd ontzettend goed geweest. Goede service, vriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken. De website vind ik prettig, heel duidelijk, niet te schreeuwerig, alle informatie die ik zoek is te vinden. De Cameranu winkel in Amsterdam (de enige waar ik geweest ben) is een heel fijne winkel. Wat ik als verbeterpunt wel zou waarderen (voornamelijk een verdere perfectionering, geen kritiek) is Cameranu-eigen video's met productreviews/-tips óp de productpagina's van de webshop.
Binnen een dag ontvangen goed verstuurd. Mooie staat zoals omschreven.
Vakkundig personeel die goed advies geven
Ik ben uitstekend geholpen bij de aanschaf van een nieuwe Sony camera + lens. Ook de inruil van mijn oude camera verliep prima.
Bij binnenkomen werd ik niet gelukkig direct in mijn nek gesprongen. Na rond te hebben gekeken werd ik prima bediend bij de toonbank.
Als een beginner wilde ik goed geinformeerd worden. Nu ik de camera en bijbehorende spullen ben gaan gebruiken ben ik blij met de keuze die ik heb gemaakt. De camera en accessoires werden bezorgd via een koerier.
Ik wilde iets meer camera dan dat ik altijd heb gehad, ik had mijzelf aardig ingelezen in de Nikon P1100. Na een aantal vergelijkbare camera's te hebben doorgenomen is mijn keus toch op de Nikon P1100 gevallen. Jurre heeft tot in de puntjes de camera uitgelegd en samengesteld. (filters en kaarten) Dit soort service maak je niet vaak meer mee. Kleinigheidje: op een gegeven moment vloog iedereen enthousiast naar buiten (vlogen op dat moment twee zeearenden over) en stonden wij daar nog met z'n tweeën in de winkel, hij bleef mij ongestoord verder helpen.
De nieuwe Kodak Digital Film Scanner is wat ik zocht ter vervanging van een oude voorloper. De bestelling kwam uit de centrale in Urk. En werd in Amsterdam afgeleverd. Mooie zaak aan de Amstelveenseweg. Jammer dat er geen Nederlandse uitleg bij wordt geleverd door Kodak.
Hebben goed assortiment met ook goede occasions. Kunnen snel verzenden maar maken belofte niet altijd waar, ondanks wat bij bestelling zelf wordt gecommuniceerd. Klantenservice gaat hiermee defensief om en sturen een standaard mail zonder helderheid te beiden. Mail is vlgs hun niet standaard maar heb meer dan eens exact dezelfde mail gehad. Overigens is personeel in winkel vriendelijk en behulpzaam. Mindere beoordeling komt puur door klantenservice. Ondanks dat is het goede assortiment en fysieke winkels een reden om toch aan te bevelen.
Verkoper begrijpt mijn vragen en speelt daar goed op in.
Bij leverering geen Nederlandse handleiding Deze is later keurig per mail geleverd Goede nazorg
Mijn ervaringen gaan terug toen Cameranu nog gewoon Calumet was. Een "halletje" op een industrieterrein in Rotterdam. In de tijd dat Ad en Wim nog twee jonge kerels waren en ik een kleine jongen. Toen we nog film hadden en ontwikkelaar, toen fotografen slechts 36 beeldjes op 1 rol hadden en je een foto kon seinen via de vaste telefoon. Ik schat 30-35 jaar terug in de tijd. Toen al kennis en vertrouwen en die service is over de jaren heen alleen maar beter en de relatie sterker geworden. In al die jaren is Wim in contact gebleven en was de service van een heel hoog niveau. Een voorbeeld, vrijdagmiddag rond 17.15 "Ik heb een 400mm nodig voor een klus in het weekend". Geen nood, regelen we, hoor ik vanuit Rotterdam. Een kleine 2 a 3 uur later staat er een koerier vanuit Rotterdam met een lenskoffer voor de deur in Oss. "Service van het huis", fijn weekend. Service van onschatbare en ook onbetaalbare waarde. Collega resellers hebben moeite gedaan om mij elders te laten shoppen, maar vertrouwen zet je niet zo snel aan de kant. Toen ik een kleine 3 jaar terug ging inruilen voor nieuwe camera's, lenzen en flitsers was dat uiteraard bij Wim. Waarom..., waar anders. Vertrouwen. Zo ook nu een relatie opzoek was naar een tweedehands voor één van zijn kinderen. Dan kies en adviseer je op basis van kennis en vertrouwen. Dan neem je een uurtje rijden vanuit Brabant naar boven de rivieren gewoon voor lief. En dat is ondertussen een "vertrouwde" weg.
Ik wilde een Shimoda explore V2 30 rugzak kopen met medium core unit. Mijn favoriete landschapsfotograaf Dean Allan uit Schotland gebruikt Shimoda. Echter in Nederland wordt deze combi alleen met een zwarte kleur aangeboden en ik wilde graag de groene versie. Appen met Cameranu hierover en zij gingen aan de slag. Enkele dagen later kreeg ik het bericht dat ze het konden regelen. Top! Twee dagen later in bezit en rugzak ingericht. Geweldige service en topkwaliteit rugzak via het Shimoda System!
Dag na bestelling al geleverd. Alles was compleet en top!
Bij de aankoop van een Canon r6 Mark III op een klantvriendelijk manier professioneel geholpen. Bovendien mijn Oude apparatuur voor een goede prijs kunnen inruilen. Service was uitstekend.
Mijn aankoop was online zo geregeld. De levering de volgende dag zoals beloofd netjes bezorgd. De kwaliteit is top en ik heb waanzinnig veel plezier van mijn gekochte producten!!
De prijs van de microfoontjes van Røde waren lager dan bij concurrenten (voor exact hetzelfde product). Daarnaast waren de producten snel geleverd! Als startende ondernemer was de prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Ik ben erg tevreden met het product. Enige puntje van kritiek was de levering, hoe wel deze snel was, was het doosje wel beschadigd. Ik acht de kans groot dat dit bij de bezorger ligt en niet bij Cameranu.
Hebben er 2 Canon R6mark3 gekocht omdat we weten dat we bij Cameranu in Apeldoorn de beste service en het beste advies krijgen. Daarbij komt de fijne omgang met personeel wat voor ons ook belangrijk is ondanks dat we niet elke week in de winkel staan. Zeer tevreden !!
Bijna al mijn apparatuur hier door de jaren heen gekocht. Alijd zeer goed geholpen en goede service gehad.
8 Het Spijk
Urk 8321WT