Camera in goede orde ontvangen. Jammer dat de handleiding ontbreekt. Heb ik van internet gehaald. Geen sd kaart meegeleverd. Nieuw sd kaart gekocht, maar ik krijg hem niet geformateerd op de camera Schuifje sd kaart op open, maar hij doet niets, dus geen foto's maken.
DJI Osmo action besteld via de site en na half uurtje lag ie klaar en opgehaald, super snelle service
Al jaren koop ik al mijn cameraspullen bij Cameranu. Dit vanwege de goede service en informatie die ik van deskundigen krijg. Daarnaast hebben zij keurig een mankement met mijn camera op hun kosten verholpen.
Alleen maar goede ervaringen met deze organisatie. Mee-denkers, veel expertise en goed bereikbaar.
Ik had me aangemeld voor een stocknotificatie voor een lens. Deze heb ik keurig binnen gekregen. Op zondag had ik de lens besteld, laten bezorgen bij de winkel in Apeldoorn en maandagochtend kreeg ik al bericht dat ik de lens kon ophalen. Ik had gekozen voor betalen in de winkel, voor het geval de kens niet is wat ik had verwacht. Gelukkig was de lens meer dan ik had verwacht. Cameranu heeft een snelle levering, goede communicatie naar de klant via mailing en hebben mooie producten. Navigeren op de website is ook erg makkelijk. Het is zeker een shop waar je betrouwbaar online kan winkelen, maar het is net zo leuk om de winkel te bezoeken (zelf ervaring met een keer een bezoek in Urk en een aantal bezoekjes in Apeldoorn).
Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte digitale camera voor mij als amateur fotograaf werd ik erg goed en vooral eerlijk geadviseerd, tijdens mijn bezoek aan de cameranu store in Rotterdam-west. De medewerker nam uitgebreid de tijd om mijn wensen te vertalen naar geschikte apparatuur. Het fijne was, dat zij zelf ook fotografie kennis had en mij daar ook veel over kon vertellen vanuit eigen ervaring. Na aankoop van mijn camera kreeg ik ook nog wat cashback korting en heb ik ook mijn oude apparaatje ingewisseld en online een lens gekocht. Dus ik zou iedereen deze camera specialist aanraden.
Recentelijk heb ik mijn nieuwe Sony A7RVI en Sony 100mm macro f2.8 gekocht bij Cameranu. Als onderdeel hiervan heb ik mijn vorige camera en een lens ingeruild. Ik was positief verrast door de hoogte van de korting die ik kreeg op basis van mijn inruil. Daarnaast werd ik vriendelijk welkom geheten, kreeg ik koffie aangeboden en mocht ik vrij rondlopen en enkele producten uit de vitrine vasthouden voor de ervaring. Erg prettig en ontspannen. Erg prettig en ontspannen. Daarnaast maak ik op uit de gesprekken dat het personeel kundig is en goed op de hoogte is van de ontwikkelingen en voor- en nadelen van modellen. Het enige verbeterpunt dat ik zag op basis van mijn bezoek, is dat de communicatie iets beter had gekund. Ik had namelijk de camera + lens + een extra accu besteld. Cameranu gaf per e-mail aan dat 'mijn bestelling' klaar lag, op basis waarvan ik de aanname deed dat ieder onderdeel van mijn bestelling er zou zijn. Eenmaal bij Cameranu bleek dat mijn extra accu er nog niet was. Deze wordt nagestuurd. Verder heb ik geen opmerkingen: ik ben erg positief over de winkel in Utrecht incl. het personeel en kom hier graag weer.
Fijne overzichtelijke site en snel geregeld
Cameranu.nl levert online bestellingen snel en volgens afspraak. De site geeft volledige, goede en juiste informatie. Allemaal gemakkelijk en snel te vinden, te vergelijken en goed te begrijpen. Een bezoek aan de fysieke winkel, ga altijd naar Eindhoven, is ook de moeite waard. Een hele ruime sortering in de vitrines in plaats van achter de schermen. Je kunt alles dus goed bekijken. Het personeel in de winkel is vakkundig, vriendelijk en je wordt er goed geadviseerd en accuraat geholpen. Voor mij is een bezoek aan zowel de site als aan de winkel altijd een prettige ervaring.
mijn arvaring met camara nu is dat het een profecioneel camara winkelk met medewerkers die weten waar ze over praten
Zeer goed en fijn geholpen
Ik merkte dat de sensor van mijn camera vuil was. Ik nam de tram naar Antwerpen om de sensor proper te laten maken, met de gedachte dat ik mijn camera enkele dagen zou moeten missen. Op 5 min was het gefikst, en ik kon de camera terug mee naar huis nemen. Hartelijk bedankt !
Duidelijke en goede website, meteen gevonden wat ik wilde. Goede beschrijving en wederom makkelijk door de bestelling geloodst om af te ronden. Bestelling wordt snel geleverd, ook door Post.nl, dus wederom een goede ervaring gehad.
Ik heb meerdere drones batterijen en micro sd kaartjes gekocht. Snel en goede kwaliteit voor een leuke prijs. Helemaal happy
I visited the Rotterdam store and had a great experience. You definitely will feel welcome and taken care of if you visit their physical stores. I got to ask many questions and receive help with insurance and activating it.
Mijn ervaring met het kopen van een flitser en statief bij Cameranu is zeer positief verlopen. De bestelling werd vlot verwerkt, de producten waren goed verpakt en kwamen in uitstekende staat aan. Ik ben tevreden over zowel de service als de kwaliteit van de geleverde artikelen.
De producten zijn precies zoals beschreven, fijne service en snelle levering. Als beginnend foto/videograaf vind ik gemak bij cameranu bij het aankopen van nieuwe spullen.
Op 2 februari jl een enorme aankoop gedaan met daarop volgend nog wat kleine aankopen. De service bij de winkel in Utrecht gooit altijd zeer hoge ogen. Ze weten waarover ze praten en toen ik van de week een probleempje had met een accu werd dit door Simon adequaat opgepakt. Ik kreeg meteen een nieuwe. Een ander probleempje, de werking van mijn commanders voor de flitsers, werd keurig door Ingmar opgelost. Geheel als service. Beter kan je niet krijgen als klant.
Goede service, eerlijk advies, goed product
Ik kwam voor een statief of monopod, uiteindelijk wilde ik een statief deze was helaas niet op voorraad in de winkel maar na 2 dagen was die door de koerier bezorgt en kon ik weer langs komen om even te proberen. De verkoper nam genoeg tijd om met mij het statief uit te proberen.
Ik bestelde de controller vrij laat, maar de volgende dag had ik hem al in huis. Snelle levering. Ben er erg blij mee. Ga zo door.
Snelle levering en leuke aanbiedingen!
Werkt goed ziet er goed uit . 2de hands maar waar voor je geld
en die in Nederland vrijwel nergens te verkrijgen was/is.
was snel geleverd en zeer goed verpakt. en een zeer goed product.
8 Het Spijk
Urk 8321WT