Ik heb mijn nieuwe camera, Canon 250D, via camernu.nl gekocht. Het kwam netjes op de aangegeven datum bij de afhaal locatie aan en na tekenen kon ik het meenemen. Het zat goed verpakt en alles zat er in wat ik had gekocht. Ik kan eindelijk weer mooie foto's maken, want dat doe ik het aller liefst!
Heel erg zitten twijfelen of soort flitser, mede door de goede omschrijving van het apparaat gekozen voor de Godox Witstro 180 AD. En natuurlijk na de gelezen reviews. De service het opsturen subliem, alleen jammer dat Post NL weer de afspraak niet nakomt.
Advises gehad beide in de winkel (achter de kassa zo als in de studio op 1e etage) en online. Ook daar mijn camera’s onderhoud laten doen. Altijd heel tevreden met de aangekocht artikelen en advises. Vooral positief ervaring bij Dani’el (Urk winkel met studio Fotografie), die de tijd nam om door al de voor en na delen van verschillende locatie fliters met me te gaan. Ik ben ZO tevreden met mijn profoto fliters dat ik nu nog 2 heb aangeschaft! Soms is de winkel in Urk wel erg druk. De nummer systeem werkt goed (als hij werkt) maar zou fijn zijn als zo als bvb bij de arts of visboer dat je weet hoe veel in de rij zijn voor jouw nummer - dan kan je met gemakt rondkijken zonder 45 min naar de scherm te kijken voor je nummer. Ervaring met internet - de chat medewerker is nooit v rij dus nutteloos wachten (verstandig) - maar die komt altijd terug via de e-mail met detailed advises, prima oplossing. Onderhoud ook goed en snel. Tweede hands objectieven ook gekocht, echt een aanrader en heb al naar veel medecursisten en andere die zit op hobby/ vak grens aangeraden als een goed plek voor twede hands betrouwbaar objectieven.
Goed en professioneel advies, goede telefonische bereikbaarheid. Duidelijke website en vriendelijke medewerkers.
Artikel is goed, snelle verzending. top.
Snelle levering, goede prijs, goed verpakt en gratis 5 jaar garantie, wat wil je nog meer?
Mijn Canon 300mm f2.8 en 1.4 converter serie 3 ingeruild voor een nieuwe Canon 100-400mm. Kreeg bij CameraNu tenminste een nette reëele inruil prijs voor mijn set. Ze nemen daar ook de tijd voor je en dat is erg prettig.
Blij met de levering op dezelfde dag! Een stuk goedkoper dan bij andere websites.
Ik heb voor het eerst bij Cameranu.nl besteld en het was een goede ervaring. Ik heb veel kunnen leren van de tips die de website geeft en ik vond het makkelijk om de dingen waar ik naar op zoek was te vinden.
Beetje getwijfeld tussel verschillende aanbieders, maar toch voor cameranu.nl gekozen. En verwachtingen werden ingelost. Snelle afrekening, snelle levering, correcte bestelling. Top dus.
Op de website heb je enorm veel keuze in producten. Er zit altijd wel iets tussen van jouw eigen gading, althans, dat was bij mij wel het geval. Mijn vraag werd snel beantwoord en ook de levering was supersnel en netjes verpakt.
Vriendelijke verkoper maar het artikel dat op voorraad stond was niet aanwezig. Had kunnen aanbieden het zonder verzendkosten na te sturen. Had het assortiment in de winkel groter verwacht.
Zoals steeds vlugge en correcte levering!
De levering is snel en correct verlopen, ik zal zeker mijn volgende aankoop bij CameraNU.nl plaatsen.
Inruil is altijd een moeilijk onderwerp. Je weet dat je bij inruil altijd aardig moet inleveren op het product dat je inbrengt. Voor een betere prijs kun je beter zelf je spullen particulier verkopen inplaats van inruile bij de fotohandel. Op zich is dat logisch, want men moet garantie geven op een product en dat risico moet in de prijs zijn afgedekt. Maar zelf verkopen heeft ook risico's. Handel op indernet heeft ook vaker zijn specifieke gevaren. Daarom ben ik tevreden met de afspraken die ik met CameraNu kon maken. Omdat Urk ver weg was, kon ik ook bij CityFoto terecht wat voor mijn reisafstand heel prettig was. En daar soepel en kundig werd afgehandeld.
Kleine winkel in Amsterdam rivierenbuurt maar goed te bereiken en te parkeren. Is voor mij zeker 45 minuten minder reistijd. Voorraad is naar ik kan oordelen ook op orde. Wat ik wilde hebben was op voorraad. Personeel neemt de tijd voor je.
Onder de verschillende providers in Nederland is CameraNu de beste met een breed assortiment en ook de beste prijzen. Bovendien zijn de levertijden altijd goed en blijven ze goed op de hoogte van uw bestelling.
Product besteld en snel en goed geleverd. Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen
Ruimte keuze een zeer vlot verzonden. Goed verpakt. Ik heb mijn vaste adres gevonden voor mijn foto spullen.
Heb nu enkele keren een produkt gekocht en heb hiermee uitstekende ervaring. Op tijd geleverd, goed verpakt en op de site veel product- en achtergrondinformatie. Aanrader.
Wanneer CameraNu adverteert met "voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis", dan verwacht je dat ook. Ik bestelde de camera op vrijdag om 19 uur en ontving de camera op dinsdag om 14.30 uur. Ik had de camera die dinsdag nodig en moest dus teruggrijpen op een oude camera.
Objectief besteld en binnen 24 na betaling in huis, ondanks een lichte verwarring in het bestelproces, dat desondanks door het support team vlot en deskundig werd afgehandeld.
s' Middags besteld en de volgende middag al in huis.
Ik heb een Pocketwizard AC3 besteld. deze werd snel en op tijd geleverd. Bij controle zag ik dat de productcode op de AC3 verschilde van de code op de verpakking en de code op de factuur. De AC3 vertoonde duidelijke gebruikssporen en functioneerde niet. De gebruiksaanwijzing ontbrak. Ik heb het probleem bij de klantenservice gemeld en kon de AC3 zonder kosten terugsturen. Ik kreeg bericht, dat de klacht geaccepteerd was en dat een nieuwe AC3 gestuurd werd. Na ontvangst heb ik dezelfde controle gedaan als de eerste keer. Wat schetste mijn verbazing: opnieuw verschilden de codes op het product, de verpakking en de factuur. Dit keer waren het andere codes dan de eerste keer. Het product vertoonde geen gebruikssporen. Gebruiksaanwijzing ontbrak. Ook deze AC3 functioneerde niet. Opnieuw contact met klantenservice met verzoek om terugbetaling. Ik ontving een mail waarin stond dat een nieuw exemplaar opgestuurd zou worden. Nadat ik opgebeld had met de opmerking dat ik mijn geld terug wilde, bleek het plan om het product te versturen een vergissing. Na overleg, waarin de medewerker mij bezwoer dat het deze keer een echt nieuw product betrof, dat vorige maand geleverd was, heb ik het product alsnog laten toesturen. Dit onder voorbehoud, dat ik het mocht retourneren als het niet functioneerde. Dit maal juiste code, geen gebruikssporen, een gebruiksaanwijzing en een functionerende AC3. 3x is scheepsrecht vind ik in dit geval geen aanbeveling! Ik verwacht van CameraNU geen gebruikte producten als ik nieuwe bestel. Een ander spreekwoord: "Vertrouwen komt te voet en gaat te paard"
Gewoon prima
8 Het Spijk