Filter

Pluspunten

Service en informatie over voortgang reparatie. Garantie is echte garantie! Onverwacht toch een nieuw exemplaar mogen uitzoeken.

Snelheid reparatie

Pluspunten

Onlangs heb ik een cameratas (Lowepro 200) gekocht bij CameraNU en ben heel tevreden met mijn aankoop. De tas was gemakkelijk te bestellen en werd snel geleverd. Nu kan ik fijn met al mijn spullen op reis! Bedankt voor de superservice.

Pluspunten

Snelle levering van de bestelde witbalansfilter expodisc 2.0

Geen berbeterpunten gezien de ervaring

Pluspunten

Per mail krijg je heel snel antwoord op je vragen. De levering van je besteling is heel vlug en de bestelling is in prima staat afgeleverd.

Pluspunten

bestellen en volgende dag ontvangen mooier kan niet. super service .

Pluspunten

Goedkoop en goede kwalitijd en optijd geleverd

Niets

Pluspunten

Duidelijke website en grote diversiteit aan producten. In mijn eigen woonplaats was de Canon Speedlite 430 EX II flitser niet leverbaar ook niet op korte termijn. Bij CameraNu was deze direct leverbaar en had ik deze prachtige flitser de volgende dag in huis.

Pluspunten

Snelle en adequate communicatie van dit bedrijf is een groot pluspunt. Ik ben al een tijdje opzoek geweest naar Syrp producten, afkomstig uit Nieuw Zeeland. Niet elke camerawinkel in Nederland biedt deze producten aan met zo'n groot scala aan opties als Cameranu.nl wat top is. Ik ben blij met mijn aankoop, de Syrp Genie Mini en zou het systeem van Syrp graag uitbreiden m.b.v cameranu.nl

Geen!

Pluspunten

Snelle reactie als je met een vraag zit...er wordt naar oplossingen gezocht.

Pluspunten

Nette levering, prima op tijd, en tevreden over het product. Kortom: Ik raad Camera.nu aan.

Pluspunten

Duidelijke webshop, snelle levering

Pluspunten

Snelle service Duidelijke voorraadaanduiding Goede voorlichting indien nodig

Pluspunten

Bij de eerste bestelling had ik de mogelijkheid om cadeaubonnen te verrekenen over het hoofd gezien. Na telefonisch contact kon dit direct aangepast worden, zodat levering van het statief nauwelijks vertraging op liep.

Pluspunten

De aankoop werd snel geleverd.

Pluspunten

goede service, aardige medewerkers.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over het product dat wij besteld hebben. Ook over de logistiek van het product word je steeds op de hoogte gehouden. Al met al zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle en eerlijke beantwoording van vragen (ook durven zeggen dat het antwoord nagekeken moet worden en er vlot op terugkomen!). Prijs-concurrerend, maar niet ten koste van de service.

geen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke telefonische be- en afhandeling. Er was een verkeerde zonnekap geadviseerd en er is door Camera Nu net zo lang gezocht tot de juiste gevonden was welke is toegestuurd met de afspraak dat ik de 'foute' af mocht komen geven als ik in de buurt ben, omdat terug sturen bijna net zo duur is als de kap zelf. Ik ben nb pas over een paar weken in de buurt. Wat een vertrouwen!!!! Super!!!

Pluspunten

Heel vriendelijk en behulpzaam. Uitgebreide Producten.

Pluspunten

Ruim assortiment, goede prijs - kwaliteit verhouding en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering veel keus

Pluspunten

Dit bedrijf geeft aan dat je toch veilig op internet kunt kopen. Duidelijke website met duidelijke uitleg, betalingsmogelijkheid en bezorging. Geweldig. De lens kwam keurig op tijd, goed verpakt en was wat ik besteld hebt. Ik kon gelijk aan de slag. De lens voldoet aan mijn verwachting. Groot compliment en dat in deze tijd!!!!

niet

Pluspunten

Zeer snelle levering (op afspraak maandagavond!!), goede statusinfo tijdens bezorging, info op website conform realiteit/verwachting.

Snelle levering was een proef (gratis). Afhankelijk van de definitieve prijs kan dit een minpunt worden.

Pluspunten

Snel geleverd en voor een scherpe prijs!

8 Het Spijk

Urk 8321WT