Snelle bestelling, levering en plaatsing.

Snelle bestelling, levering en plaatsing.

Super tevreden!

Wat een super snelle service! Zeker een aanrader.

• Kennis & Vakmanschap

Zeer nette en spontane monteur die zijn werk verstaat ook de prijs en kwaliteit van de materialen zijn super..

• Kennis & Vakmanschap

Snel en professioneel gedaan.

Titel zegt genoeg

• Kennis & Vakmanschap

Scherp geprijsd snel en duidelijk contact

Super service aan huis!

Mijn voorruit had een lekkage en is professioneel en snel opgelost door Autoglas Concurrent. Communicatie was top. De monteur die langs kwam had veel ervaring en de klus was snel gefixed.

• Kennis & Vakmanschap

Top Service! Personal support on high level. Outstanding performance!

Jeroen communicated fast, precise and always top infomed, from the beginning until the delivery. Really outstanding

niet schitterend

Bestelling en betaling ordernr: AC228050 Normaal aan huis geplaatst maar heb me moeten verplaatsen 35km enkel om in de werkplaats uit te voeren. Hiervoor werd geen terug betaling gedaan. Niet leuk.

• Kennis & Vakmanschap

Heel correcte prijs en service!

• Kennis & Vakmanschap

Prettige wijze van bestellen en na controle of bestelde juist is. Prettige communicatie omtrent afspraak levering. Ruit moet ik zelf nog monteren aangezien restauratie nog niet volledig gereed is om te plaatsen

Uitstekend service

Ze zijn naar mij in Antwerpen. In een half uur was alles in order. Alvast bedankt

Meer dan geweldig

Geweldige service. Aardigste monteur ooit, snelle service gewoon voor de deur, auto ziet er als nieuw uit.

komt afspraken goed na

fijne service goede uitleg netjes gedaan alles netjes opgeruimd

• Kennis & Vakmanschap

Snel service snelle plaatsing, vrolijke man en vakkundig

• Kennis & Vakmanschap

Goede service en bereikbaar!

Er wordt met de klant mee gedacht als de standaard oplossing niet toereikend is. En een goede samenwerking met een prima montagebedtijf!

Snelle reparatie op locatie

Door vandalisme mijn achterruit ingegooid. Een dag later heeft Autoglas Concurrent een ruit gevonden bij leverancier, opgehaald en op locatie heel netjes. gemonteerd. Dit alles voor een nette prijs en stuk goedkoper/sneller dan concurrent.

• Kennis & Vakmanschap

Top service, super blij mee!

De monteur kwam veel eerder dan verwacht. Dat was al een mooie verassing. Kwam in de parkeergarage en heeft t raam snel en super netjes vervangen. Geen enkel krasje of wat dan ook. Daarna alles keurig opgeruimd en meegenomen. Klasse! Zou t morgen direct weer zo doen!

• Kennis & Vakmanschap

Correcte snelle en vooral goede service voor de deur van een zeer aardige monteur tegen een prijs die maar liefst 500 euro goedkoper was als die ene van de sterretje in je ruit reclames. En daar moest ik hem komen brengen ook nog eens.

• Kennis & Vakmanschap

Zeer goede prijs en correcte afspraak. 100% tevreden.

Zeeeeer tevreden

Ik heb een afspraak kunnen maken op mijn werk en dat verliep allemaal van een leie dakje. Na een uur kreeg ik telefoon dat de auto klaar was ;) Super tevreden

Gewoon goed en snel

Gewoon goed en snel

Prima en snelle service, klantgericht, afspraken worden nagekomen

Prima en snelle service, klantgericht, afspraken worden nagekomen

zonder meer prima!

De monteur, Peter, is zeer deskundig en ervaren. Hij heeft heel goed en net werk geleverd. Positieve vrolijke persoonlijkheid maar bovenal vakbekwaam. Zeer goede ervaring derhalve voor een alleszins redelijke prijs.

Did a great job

Took slightly longer than advertised but in the end great job

Snelle correcte service!

Via de site een afspraak gemaakt, alles snel en makkelijk geregeld. Monteur kwam aan huis en heeft de ruit perfect vervangen.