Op vrijdag bestelling geplaatst. Dinsdag gebeld of ze nog een ruit konden doen. Deze was pas op vrijdag leverbaar en kon niet. Woensdag kwamen ze de ruit die ik aanvankelijk besteld had plaatsen, hadden ze de ruit bij waar ik om gevraagd had die ze nog niet hadden. Toen ik vroeg wat het kostte kon de monteur me daar geen antwoord op geven. Na het monteren kreeg ik de rekening en bleek het 220 euro te zijn, op de website staat 119 en 20 euro voor de lijst. Op de website is het 40 euro voor bezorgen en 100 euro voor bezorgen en levering, dan zou het 60 euro kosten, dus kom ik maar op 199 euro? (dit zag ik pas achteraf) Op de bon staat ook geen specificatie. Verder heeft hij wel netjes gewerkt en alles opgeruimd, had ook een ruimte voorbereid waar hij fijn droog kon werken met koffie.
Beste Martijn, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat er verwarring is ontstaan over de prijs. De monteur wist de totaalprijs niet uit zijn hoofd en heeft dit later nagekeken. De prijzen staan op onze website, echter klopt uw rekensom niet. Het tarief voor bezorgen zonder montage is €40 en het tarief voor bezorgen met montage is €100. Dit betekent niet dat het montagetarief €60 is. U heeft €19 korting gekregen, het totaalbedrag zou normaal €119 + €20 + €100 = €239 zijn. Als u graag nog een gespecificeerde factuur wilt ontvangen vernemen we het graag.
Zelfde dag nog gebeld voor het maken van een afspraak. Volgende dag bij mijn werk is de autoruit vervangen, binnen een uurtje!
Zoals afgesproken. Correct.
Prijs kwaliteit top
Afspraak en snelheid uitvoering na melding echt super Montage door Bert proffesioneel uitgevoerd duidelyk zichtbaar dat dit niet zyn eerste ruit was groeten gerrit litz
fijn dat ze me ook op zaterdag konden helpen. voorruit was snel vervangen, binnen een uurtje waren ze al klaar. goede service verleend. in de rand zat wat roest dat ze even behandeld hebben zodat het niet meer verder gaat roesten.
Thank you for the wonderful response. There is no stock in Japan, it is necessary to order from overseas. Packing and transportation were perfect, so we were able to repair in Japan. I think it's difficult to transport glass overseas, but thanks for doing the perfect job. I'm glad to ask an expert.
De planning is rommelig. Ik heb enkele dagen na de opdracht niets gehoord, vervolgens word ik gebeld of het over een uur uitkomt. Verder uitstekend werk geleverd.
You was really fast responded, good price, and quick appointment, quick and good job!! payment options...everything was good and nice!!
Vlugge afhandeling en vriendelijke bediening. Mooi afgewerkt. Heel tevreden. En de prijs was super in vergelijking met anderen. Doe zo verder.
De monteur kwam me erg behendig over die de fijne kneepjes van het vak goed onder de knie heeft. Binnen 45 minuten was mijn voorruit al vervangen, petje af!
Handig dat ze op locatie komen waar jij wilt. Heb de monteur naar mijn garage laten komen waar de auto toch al stond voor een afspraak. Zo ving ik mooi twee vliegen in één klap en de garage kon mooi met één oog meekijken of ze voorzichtig met mijn auto omgingen.
Ze zijn goed te bereiken via chat en telefoon. De ruit die ik nodig had was hier het goedkoopste en werd goed geplaatst.
Door regen is eerste afspraak niet doorgegaan. Dit werd netjes op tijd aangegeven. De tweede keer meer geluk en werd de ruit netjes vervangen.
Komen afspraken na en de ruit word goed en voordelig geplaatst.
Duidelijke site. Je hoeft hier geen offerte op te vragen of te bellen je ziet direct de prijs staan. Via de chat gevraagd wanneer de ruit vervenagen kon worden en heb toen meteen online de afspraak gemaakt. Top service!
Autogas concurrent is goed bereikbaar via de chat op de site. Medewerkers komen op afgesproken tijdstip aan huis, zijn vriendelijk, werken netjes en nemen de oude ruit mee. Goede service en tegen een zeer concurrende prijs. Dikke aanrader!
Makkelijk om online je voorruit te bestellen, af te rekenen en te laten bezorgen bij de loods van mijn maat waar de auto staat
Positief. Ruit is netjes en snel geplaatst.
Goed geholpen voor een voordelige prijs bij mij voor de deur. Vond het wel makkelijk dat de monteur belde dat hij onderweg was
Pluspunten
Snelle levering en plaatsing,zeer goede prijs, voor een niet voor de hand liggende voorruit van een Hymer camper
VerbeterpuntenDe garantieafhandeling kan beter, is blijkbaar afhankelijk van de firma die samenwerkt met autoglas concurrent.. 2 maal de gemaakte afspraak niet nagekomen....om de ruit af te kitten Dan zelf de ruit laten afkitten en de faktuur opgestuurd en deze is correct betaald. Dus uiteindelijk alles ok
Pluspunten
Ruit is netjes geplaatst. Chauffeur belde netjes van te voren dat hij onderweg was.
VerbeterpuntenHeb zelf achteraan moeten bellen voor afspraak.