Pluspunten
Goedkoop en snel
Pluspunten
Na een belletje naar Autoglas Concurrent een afspraak ingepland op de dag erop, monteur belde netjes vantevoren, er kwamen twee monteurs die de voorruit netjes gedemonteerd hebben, de nieuwe ruit van AGC netjes erin en alle rommel netjes opgeruimd hebben. En dat voor de helft van het geld dat de ruit bij Carglass kost.
Pluspunten
Flexibel, kundig.
VerbeterpuntenContact over de planning liet even op zich wachten.
Pluspunten
1. Ruit is goed vervangen 2. Prijs is interessant 3. Website is duidelijk 4. Personeel komt goed voor de dag
Pluspunten
mensen kennen hun job
Verbeterpuntengraag hadden wij wel een betallingsbewijs ontvangen ipv bestelbonn ivm de belgische autokeuring dat wij inderdaad de autoruit vervangen hebben
Beste Patrick, Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor het ongemak, de monteur had ter plekke een factuur en tevens garantiebewijs moeten uitschrijven. We zullen een factuur opmaken en via e-mail naar u versturen.
Pluspunten
Ondanks de wat vieze bus toch een topservice gekregen
VerbeterpuntenDe bus mocht wel eens een wasbeurtje gebruiken
Pluspunten
Duidelijke en eerlijke prijzen. Vond het wel erg prettig dat ik een uurtje voor aankomst van de monteur werd gebeld dat hij onderweg was, zo hoefde ik toch niet de hele dag thuis te blijven.
Pluspunten
snelle terugbetaling na annuleren bestelling
Pluspunten
Goede service en bovenal erg voordelig
Pluspunten
Netjes vervangen. Fijn voor mijn eigen voordeur. Het was snel gebeurd. Netjes gebeld voor hij kwam.
VerbeterpuntenDie meneer had er niet zo veel zin in. Dit straalde hij dan ook uit. Hij was vrij maar moest komen werken ivm een zieke medewerker
Pluspunten
Bijzonder vriendelijk te woord bestaan en binnen 4 uur werd de achterruit zeer vakkundig door een erg vriendelijke meneer vervangen.
Pluspunten
Super service binnen 2 dagen was mijn voorruit geplaatst Schilt de helft van de prijs dan bij andere autoglas bedrijven
Pluspunten
Persoonlijk contact goed. Fijn om dag zelf op de hoogte t worden gebracht wanneer ze arriveren
VerbeterpuntenTelefonische verstaanbaarheid af en toe moeilijk, zeker wanneer vanuit de auto getelefoneerd wordt.
Pluspunten
Nette prijs. geheel volgens afspraak. Belletje half uur van tevoren dat men onderweg was. Vervanging perfect en op plezierige wijze uitgevoerd door ervaren mensen. Aanrader!
Pluspunten
Top service!
Pluspunten
Zeer vriendelijk en deskundig personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer professionele vriendelijke plaatsers die in geen tijd de autoruit geplaatst hebben. Top mensen
Pluspunten
Snelheid levering
VerbeterpuntenTochtstrip die los zat even vast lijmen
Pluspunten
Heel fijn hoe je telefonisch en via de live chat op de site geholpen wordt!
Pluspunten
goede communicatie, snel opnieuw afspraak kunnen maken
Verbeterpuntenplanning beter op elkaar afstemmen, afspraak 1e keer niet nagekomen.