Pluspunten
Good support in English. They helped me quickly with a new windscreen during my holiday trip. High recommendation!
Pluspunten
Vriendelijke chat, goed geholpen!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
goedkoop maar dat is aan de service niet te merken
Verbeterpuntenniets te verbeteren, wel een tip. geef iets mee met je naam erop waardoor je naam langer blijft hangen zoals ruitspray of ruitontdooier
Pluspunten
Goed en snel geholpen via de chat. Super makkelijk om even een foto te sturen als je twijfelt welke ruit je nodig hebt. Nog nooit meegemaakt! Verbluffende klantenservice!!
Pluspunten
Denken mee met de klant en doen hun best om je te helpen.
Pluspunten
Wou mij zelfs even wegbrengen naar mijn werk, 10 min verderop. Erg netjes
Pluspunten
Vriendelijk, bekwaam en kundig!
Verbeter de communicatie omtrent afspraken. Afspraak was tussen 10u en 13u is uitgelpen naar 14u, op zich geen probleem maar laat het dan even weten
Pluspunten
Snelle levering en niet te duur
VerbeterpuntenEen betere oplossing voor als het regent. We moesten naar een tankstation waar we vreselijk in de weg stonden.
Pluspunten
Wij hebben 280 euro betaal voor onze autoruit inclusief montage, bij carglass was het zelfde autoruit inclusief montage 749 euro!!!
Pluspunten
Het werk word goed en netjes verricht door een nette man.
Pluspunten
Product op voorraad en product in goede staat ontvangen
VerbeterpuntenEerlijke prijzen vermelden op de website ik heb 17,50 verzendkosten betaald . Maar hij is verzonden via post nl voor 6,95. Daarom raadt ik dit bedrijf niet aan .
Beste Mark,Het is jammer dat u ons niet aanbeveelt en beoordeelt met een 1 op basis van een misverstand. Normaal gesproken is het verzenden van alleen een ruitrubber niet mogelijk, echter maken we op verzoek hiervoor graag een uitzondering. Deze kosten staan dan ook niet op onze site. We hebben aangeboden om voor €17,50 uw gewenste ruitrubber te versturen via DHL. In het tarief voor het versturen zitten ook handelings- en verpakkingskosten meegerekend, al met al kost het versturen al snel een half uur tijd. Door drukte bij DHL rond Sinterklaas heeft DHL aangeraden via PostNL te versturen zodat we u zo goed en zo snel mogelijk van dienst konden zijn. Versturen via PostNL is duurder dan DHL. De extra verzendkosten die PostNL rekent hebben we u niet in rekening gebracht.
Pluspunten
Supersnelle levering van een vooruit van een oldtimer. Keurig geplaatst en voor een bijzonder redelijke prijs. Ben blij verrast dat mijn ruit + rubber nog leverbaar was. Prima geholpen!!!
Pluspunten
heel service gericht, snel antwoord; persoonlijke noot, ook al is het via een chat; monteur kwam voor de deur met het beloofde glas; was zo gepiept.
Pluspunten
Heel goed geholpen snel en voordelig.
Pluspunten
Concurrerend.
Pluspunten
Prettig geholpen aan de telefoon..afspraken perfect nagekomen, snel en goed geholpen, snel en goed gemaakt aan huis.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Pluspunten
Ik kon dezelfde dag nog worden geholpen met spoed. Uitstekende service voor een zeer aantrekkelijke prijs