Pluspunten
goedkoop, en de ruit zit er prima in
VerbeterpuntenVriendelijke man en de ruit zit er voor een scherpe prijs prima in. De auto had wat netter achtergelaten mogen worden want ik moest hem nog even uitzuigen (snijresten van de oude kit en dergelijke), maar onder de streep best tevreden.
Pluspunten
Correct, netjes Prijs
VerbeterpuntenReageren binnen een dag is de regel, waaraan men zich niet hield.
Pluspunten
Goede website met bestellen autoruit..Netjes contact,en montage aan huis in net tijdsbestek... Alles 5 sterren voor het gehel team... mijn auto iss weer netjes met een nieuwe vooruit ondanks dat het een oude opel is van 1990. .. Dank je wel voor de hulp aan huis..
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie.
Pluspunten
Goede website. Snelle vakkundige plaatsing van de ruit.
VerbeterpuntenAfspraak plannen kan beter
Pluspunten
Vriendelijke mensen. Zeer snel en goed werk!
Pluspunten
Makkelijk om zelf de voorruit van je auto op te zoeken en online te bestellen. Bij vragen wordt er supersnel gereageerd op de chat en ook een afspraak was snel geregeld. De monteur was een wat oudere meneer die netjes voor de dag kwam en keurig zijn werk deed. Van begin tot het eind kwam alles zeer professioneel over. Complimenten trouwens voor de prachtige website. Als programmeur kan ik het altijd erg waarderen wanneer er zoveel tijd en moeite in een website wordt gestopt.
VerbeterpuntenKan niets bedenken, dit bedrijf heeft alles zeer goed voor elkaar!
Pluspunten
Duurde iets lang voor ruit geleverd was ivm drukte 3 dagen moeten wachten.maar voor die prijs moet je daar niet om zeuren. Inzetten ging snel en vakkundig. Aardig personeel.
Pluspunten
Snel en vakkundig werd de ruit vervangen door een alleraardigste monteur.
VerbeterpuntenNiet zeggen dat het binnen 1 tot 3 werkdagen vervangen kan worden als je dat logistiek niet kunt waarmaken. Medio augustus is vakantieperiode voor de monteurs, van bestelling tot montage heeft bij ons 12 dagen geduurd.
Pluspunten
Sympathiek en zeer bekwaam!
VerbeterpuntenPlanningsproces kan misschien nog iets beter. Iets van een online agenda maken waar de afspraak duidelijk in staat voor de klant ofzo?
Pluspunten
Zeer kundige monteur die het raam kwam plaatsen
VerbeterpuntenPlannen van de afspraak ging wat moeizaam. Dit kwam voornamelijk wel door de vakantieperiode begreep ik,
Pluspunten
Goede service voor een nog betere prijs
Pluspunten
snellere levering goed kontakt meteen afspraak ingepland
VerbeterpuntenKlant op tijd bellen als je niet op de afgesproken tijd kunt komen.
Geen verbeterpunten. Tips; ga zo door!
Pluspunten
dit was gelijk zeer snelle pitstop F1 , perfect
VerbeterpuntenNa montage voorruit even van binnen en buiten daar waar onvermijdbare vinger afdrukken zitten, liefst gehele glas streep vrij even reinigen.
Positive
Fast good and easy for people who don't speek dutch , i higly recommend they come to your home to your workplace and they are fast ! Surprised that my windshield was made in Germany big like for that ! Congratz and keep it like these !!! P.S. Give Jeroen a bonus he deserves it very pacient and helped me trough out the order on the site !!! :D
Pluspunten
Voor mijzelf was er weinig haast bij het vervangen van mijn ruit, maar snell levering was mogelijk. Uiteindelijk zijn we op de zaterdag uitgekomen, fijn dat dat kon. Afstemming was uiteindelijk snel en direct met de monteur. Erg fijn geholpen, en nu weer een nieuwe ruit, en voor een erg scherpe prijs.
Pluspunten
Zeer behulpzaam ook als er enige onduidelijkheid is over het selecteren van de juiste opties. Goed prijs en snel geholpen met een nieuwe voorruit.
Pluspunten
Voor-ruit vervangen van mijn Volvo V70 uit 2003. Voor een prijs die volgens mij helemaal niet kon kloppen. Nou, eerste klas merk-ruit, perfect geplaatst, op lokatie, volgens afspraak, uiterst vriendelijke en kundige monteur. Kosten: ca 25% van wat de dealer mij in Noorwegen had opgegeven ! Absolute aanrader !
VerbeterpuntenOrder-bevestiging wellicht handig in de communicatie.
Pluspunten
geleverde ruit is prima. voor een hele goede prijs
Verbeterpuntenheb zelf moeten bellen voor een afspraak.
Pluspunten
Snelheid van levering, plaatsing en kwaliteit mag er wezen. Prijs is onverslaanbaar