Pluspunten
Mooie producten voor een nog mooiere prijs
VerbeterpuntenEr was wat verwarring over het wijzigen van de bestelling, maar met behulp van de helpdesk was dit zo opgelost
Pluspunten
Gewoon perfect. Goed product, aardige en vakkundige monteurs. Aanrader !!
Pluspunten
Service, kennis van zaken. Eigenlijk het geheel.
VerbeterpuntenFoutjes uit de website halen, voorkomt discussies.
Pluspunten
Zelfs op zondag snel en professioneel gereageerd. Een dag later thuis ruit binnen een uur vervangen. Ruit direct leverbaar voor 18 jaar oude Rover 75. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Monteur Abdul vakman, snel en erg beleefd. Complimenten Abdul!
Pluspunten
Snelle en goede service. Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Super. Binnen 1 dag gebeld voor het maken van een afspraak. Binnen 2 dagen iemand aan huis die snel en vakkundig een nieuwe voorruit in mijn auto plaatste. Top!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goud eerlijk top bedrijf!!!! Ik reed mijn auto een dag voor de ruitvervanging total loss. Dus helaas moest ik hem annuleren. na alleen maar plezierige communicatie had ik zelfs de dag erna mijn geld al terug.
VerbeterpuntenGewoon zo door blijven gaan!
VerbeterpuntenPerfect
Pluspunten
Vriendelijke service, snel, en vakkundig nieuwe ruit ingezet in het weekend. Het is ook heel betaalbaar, vooral als de schade niet door de verzekering wordt gedekt.
Pluspunten
Top en super snelle service
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over Autoglas Concurrent! Zij waren verreweg het goedkoopst in vergelijking met wel 7 andere bedrijven die ik gebeld heb om de achterruit van mijn Daihatsu te vervangen. Vriendelijk personeel, zeer goed bereikbaar en ze houden zich aan afspraken. Ruit is er netjes ingezet!
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Goede service voor een goede prijs
VerbeterpuntenIk ben niet gebeld voor een afspraak. Uiteindelijk door zelf te bellen is er de volgende dag iemand gekomen om mijn voorruit te vervangen
Pluspunten
De monteur gaf niet op toen de ruit lastig in te zetten leek
VerbeterpuntenBij telefonisch contact noem ook naam van bedrijf naast je eigen naam.
Pluspunten
Prima service, snelle levering en montage, eerlijke prijs en afspraken netjes nagekomen. Al met al een prima bedrijf om zaken mee te doen.
VerbeterpuntenPrima service. 1 verbeterpunt echter: ik kreeg geen bevestiging van de afgesproken datum en tijd dus was niet op de hoogte of de afspraak nog doorgang zou vinden. Na een telefoontje werd dat echter bevestigd en stond de installateur/monteur op de afgesproken tijd op de stoep.
Pluspunten
just all best, great people and company
Pluspunten
super is door mijn zoon vanuit canada aanbevolen
Verbeterpuntenheb geen verbeter punten ben zeer tevreden
Pluspunten
Goede communicatie met de medewerker om af te spreken over de locatie om de ruit te vervangen. Zeer gunstige prijs!
Pluspunten
Wrm kiezen voor de grote bedrijven als je deze jongens kan kiezen. Scheelt meer dan de helft in prijs. Super service!
Pluspunten
levertijd en snelheid en de prijs hiervoor was zeer goed
Pluspunten
Gewoon geregeld volgens afspraak
VerbeterpuntenCommunicatie over afspraak maken kan beter