Pluspunten

Nette jongen die goed werk heeft geleverd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snel en goed geholpen

Ik kan niks negatiefs zeggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs, duidelijkheid

Verbeteren kennis en vakmanschap

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ondanks dat de afspraak voor maandag ingepland was, stonden de mannen op zaterdag al voor mijn deur.

Een nette auto.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede snelle service en een goede prijs.

De ruitenwissers waren verkeerd om terug gezet en dat was erg vervelend omdat wij die nu moesten omdraaien toen we haast hadden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijke mensen,belde dat ze eraan kwamen

Miste een pinapparaat,was wel afgesproken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

really good price

your mechanic does not work clean. I recommend your service only for old cars not for new cars. window installation in customer place is not practical. mechanic was always worried about rain.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruit snel besteld, konden snel afspraak maken. Vriendelijke monteur.

Ruit kon alleen worden verwijderd door deze in te slaan. Glas dat in en achter de auto lag moest ik zelf opruimen. Doordat ruit op verkeerde plek was geleverd, was de monteur er uren later dan afgesproken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

zeer snelle levering

Waarom betaal ik 275 euro inclusief als mijn ruitewisser wordt gesloopt omdat er een bout vastzit en daarover valt met de monteur niet te praten. Deze complicatie moet in het materiaal en werkzaamheden meegenomen zijn dat de klant niet met deze brokken blijft zitten. De monteur had een geweldige klerezooi in zijn bus. Werkte niet netjes en het glas lag overal over de parkeerplaats. Meneer had geen stofzuiger bij hem om het ergste glas op te ruimen. Mijn hele auto ligt nog vol met glas. De glasplaat zat er in eerste instantie scheef op waardoor hij mogelijk zou kunnen knappen omdat hij dan tegen de lichtunit aan zou tikken bij het dichtdoen. Die heeft hij op mijn aanwijzen nog even aangeduwd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik startte een chat met een vraag. 10 min later was mijn vraag beantwoord, bestelling afgerond en afspraak ingepland. De volgende dag is mijn voorruit vervangen. Professioneel, vakkundig en vriendelijk personeel. Top!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ondanks rotweer heeft de medewerker zijn uiterste best gedaan om de voorruit snel en vakkundig te vervangen. Verder was de prijs bijna de helft lager dan bij een ander.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ze zijn gewoon veruit de goedkoopste. Bovendien supersnelle service.

Beetje in het verlengde van de positieve punten ook: Ik werd 's morgens gebeld of ze om 12.00 terecht konden om de ruit te vervangen. Was een beetje op stel en sprong allemaal. Is uiteindelijk goed gekomen maar op de site staat "u word na een dag gebeld om een afspraak in te plannen". Tweede puntje waar nog wel wat winst te halen valt: Uitrusting van de monteur. Hijzelf was zeer ter zake kundig en vriendelijk. Maar hij kwam aanrijden in een oude roestige bestelwagen, de ruiten stonden achterin in een geimproviseerd rekje, gereedschap door de auto, vuilniszakken, etc. Ik snap uiteraard dat dat de kosten laag houdt, maar het maakt niet echt een geruststellende eerste indruk. Nogmaals, alle lof voor de monteur.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Aardig en behulpzaam

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Staan open voor verbetering zijn zeer klantvriendelijk

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Product was niet leverbaar. Werd zeer snel op gereageerd. Ook in de webshop gelijk het product verwijderd. Werd ook alternatief aangeboden. Helaas niet op ingegaan, volgende dag gelijk het geld terug op de rekening gekregen. Zeer netjes. Overweeg om alsnog een voorruit aan te schaffen

Bij het terug bellen was de communicatie moeizaam. Had de indruk dat de collegas van elkaar niet wisten wat de bedoeling was kwa klanten betreft. Voor de rest was het super geholpen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Doet wat is afgesproken

Kantine/wachtruimte kan gezelliger

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima geregeld. Sel en efficiënt.

Pluspunten

Ik had eerlijk gezegd toch wel wat bedenkingen of ik dit nou wel goed had gekozen. Maar het viel me 1000 procent mee en mijn voorraam zit er perfect in voor weinig kosten.. top !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle aflevering

Afterservice leveren, wanneer een geleverd product niet voldoet, niet verschuilen achter huisregels, maar klantvriendelijk oplossen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Tot in de avond laat doorgewerkt om het af te krijgen.