Pluspunten
Bedrijf was makkelijk vindbaar in google en ook makkelijk bereikbaar via een chat op hun website. De afspraak was zo gemaakt en ik kreeg netjes een bevesting van de opdracht via de mail. De ruit is goed vervangen, er is eigenlijk geen barst van te zien dat ze geweest zijn ;-)
Pluspunten
Super attent en erg meedenkend. Top bedrijf!
Pluspunten
Goede prijs
Pluspunten
Vriendelijke monteur en uitstekend van de tijd. Oog voor detail bij de afwerking. Picobello service!
VerbeterpuntenNiet nodig, alles was uitstekend geregeld.
Pluspunten
Afspraak is afspraak & goed bereikbaar, de chat werd zeer snel beantwoord.
Pluspunten
Zeer flexibel een meedenkend. Na mijn vraag wanneer er geleverd zou worden, kreeg ik als antwoord, na het weekend. Maar toen ik aangaf dat ik het raam in het weekend nodig had stond men zaterdag om 08:00 op de stoep. Hulde!
VerbeterpuntenWanneer de levering niet volgens de te verwachte termijn kan worden geleverd, stuur dan even een berichtje.
Vriendelijker aan de telefoon zijn zou een hoop verbeteren. En het ophalen van de spullen op een andere locatie dan waar het bedrijf zegt gevestigd te zijn, komt erg vreemd over. Ik moest daarom ook veel verder rijden dan ik verwacht had.
Pluspunten
Snelle reactie bij vragen via de chat. Super handig! De medewerker hielp me gelijk met het uitzoeken van de juiste ruit en een afspraak was vervolgens snel gemaakt.
Pluspunten
Goede service en goede prijs
Wat professionelet met de telefoon omgaan. Opnemen en opletten wie je belt. Verder erg vriendelijk
Pluspunten
VerbeterpuntenStel je voor als je aanbelt Sta niet te staren en te roepen naar de thuiszorg vd buren Klant moet zeggen dat de ruit niet mooi aansluit dan wordt er tape opgeplakt die ik na 1 uur eraf mag halen ! Sloeg nergens op want ruit zat al geplakt
Beste klant, Naar aanleiding van uw feedback hebben we direct telefonisch contact met u opgenomen. Van de monteurs hebben we vernomen dat zij zich in het huisnummer hadden vergist en bij de buren hadden aangebeld. Mogelijk dat u hier naar refereert. Om te voorkomen dat de voorruit ging zakken hebben de monteurs de voorruit vastgezet met een stukje tape en u verzocht deze er na 1 uur af te halen. U gaf aan twijfels te hebben of het ruitrubber wel goed gemonteerd was. We hebben u verzocht foto's te sturen maar deze hebben we nog niet ontvangen. Wilt u de foto's nog mailen zodat we het ruitrubber kunnen beoordelen en hier eventueel garantie voor kunnen verlenen?
Pluspunten
Gewoon goed, no nonsense. Goed geprijsd en uitstekende service voor de deur.
Pluspunten
Duidelijke website waar ik gemakkelijk een nieuwe ruit kon bestellen. Er werd snel contact opgenomen om een afspraak te maken. Op de dag van de afspraak kwamen die jongens klokslag 10 uur voorrijden. Heerlijk zo die jongens van de tijd. Binnen een uurtje waren ze weer klaar en was mijn ruit vervangen. Puik werk jongens!
VerbeterpuntenBij drukte extra personeel inzetten. Ik moest een week wachten voor ik kon worden geholpen omdat het zo druk was.
Pluspunten
geen ben nog steeds aan het wachten dat iemand komt voor de ruit te zetten.
Verbeterpuntensneller reageren
Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback. We hebben direct contact opgenomen met de partner uit uw regio met het verzoek een afspraak met u in te plannen. Gisteravond bleek u niet bereikbaar, wij vernemen het graag als u vandaag nog niet bent gebeld om een afspraak in te plannen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
Pluspunten
Top bedrijf! Toen ik iets niet goed besteld had, omdat ik (vrouw, Duh...) het blijkbaar niet goed begreep. Hebben zij zelf gelijk contact op genomen en gezorgd dat het goed kwam. Super snel en aan de deur werd het nieuwe raam professioneel en keurig geplaatst.
Pluspunten
Enorm tevreden
Pluspunten
Betaalbaar, op lokatie, perfect gemaakt.
Pluspunten
Vriendelijk personeel bij montage op locatie!
Pluspunten
Erg goedkoop en snelle leverig.
Pluspunten
Toen de monteur kwam voor de afspraak had hij een verkeerde ruit bij zich. De ruit die erin moest was duurder, maar ik hoefde niets extra bij te betalen ook al moest de monteur een keer extra rijden. Telefonisch was mij een lagere prijs doorgegeven en ze hielden zich keurig aan die afspraak. Ik zal hier zeker terugkomen!