Pluspunten
voorruit werd snel geleverd
Pluspunten
Keurig verzorgd bedrijf. De telefoon werd snel beantwoord en ik kon dezelfde dag al worden geholpen.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
prijs verzorgd personeel
Pluspunten
ze zijn goed snel en goedkoop. het was een goede keus
Pluspunten
De monteur had me verzekerd dat ik dik tevreden zou zijn. Hij heeft me mooi uit de brand geholpen, dat is zeker een dikke 10 waard!
Pluspunten
Keurig verzorgd en vriendelijk personeel. Ik kon de volgende dag al worden geholpen.
Pluspunten
Prima service voor een hele scherpe prijs
Pluspunten
Erg klantvriendelijk en servicegericht. Denken erg met je mee. Zijn bovendien ook erg goedkoop.
VerbeterpuntenDe visitiekaartjes waren op. Erg jammer anders had ik graag reclame voor jullie gemaakt.
Pluspunten
Fast response on email. An appointment was made very quickly. They came the next day and replaced my windshield professional. Great job!
Pluspunten
Lage prijs, het was uiteindelijk in een half uurtje geregeld.
VerbeterpuntenEerste afspraak werd een kwartier van tevoren afgezegd met de mededeling dat ik de volgende dag gebeld zou worden voor een nieuwe afspraak. Vijf dagen later werd ik pas gebeld voor een nieuwe afspraak. Ik had gelukkig geen haast, maar netjes is het niet.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw kritische feedback. Wij betreuren het dat u vrij lang heeft moeten wachten op een nieuwe afspraak. Wij hebben met de betreffende partner verbeterpunten doorgevoerd zodat er voortaan direct een nieuwe afspraak zal worden ingepland. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Goed en snel
Pluspunten
Ik had nog nooit gehoord van dit bedrijf maar na de reviews te hebben gelezen leek het me toch een hele goed keus en het proberen waard om mijn Saab aan toe te vertrouwen. Mijn voorruit is keurig op mijn oprit vervangen en ik hoefde niet lang te wachten voor ik weer met de auto kon rijden. Pluspunt: ze konden mijn oude voorruitrubber hergebruiken wat mij een besparing opleverde van 55 euro
Pluspunten
Kan niet beter!
Pluspunten
Ideaal bedrijf voor mensen die niet verzekerd zijn. Ik raad het iedereen aan die alles zelf moeten betalen. Bij Carclass zou ik meer dan het dubbele kwijt geweest zijn. Een hele besparing al zeg ik het zo.
Pluspunten
Alles is online makkelijk op te bestellen. Zeer effectieve afhandeling!
VerbeterpuntenDit bedrijf is als een geöliede machine, alles is heel erg doordacht. Het zal alleen wel gemakkelijk zijn als je een gewenst bezorgmoment kan opgeven.
Pluspunten
Goed bereikbaar. Telefonisch goed geholpen en een afspraak was direct in te plannen. De volgende ochtend kwamen 2 heren voorrijden en zijn heel voorzichtig mijn voorruit gaan vervangen. Goed geregeld allemaal.
Pluspunten
Na heel wat rondbellen heb ik eindelijk een bedrijf gevonden wat een voorruit voor mijn oldtimer heeft kunnen leveren. Ze vroegen wel een aanbetaling en de levertijd was met 2,5 week wel lang, maar ik kan tenminste weer met mijn auto rijden.
VerbeterpuntenVoor een voorruit die in een magazijn in Engeland zou liggen is de levertijd wel heel erg lang
Pluspunten
Keurige vertoning die heren. Ze hebben mooi werk geleverd.
Pluspunten
Op aanraden van een collega heb ik dit bedrijf ingeschakeld en daar was ik blij mee handig dat ze ook op je werk komen zodat je daar geen vrij voor hoeft te nemen
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Duidelijke website. Het is erg gemakkelijk om zelf de prijs op te zoeken van een nieuwe voorruit en deze online te bestellen. Erg netjes om per e-mail een opdrachtbevestiging te ontvangen waar de prijs nogmaals benoemd staat. Dat geeft je toch een gevoel van zekerheid dat er geen bijkomende kosten meer zijn. Er werd snel contact opgenomen om een afspraak te maken voor het vervangen van mijn voorruit. Na 2 dagen kwamen ze voor mijn huis de voorruit vervangen en ik kon gewoon met pin betalen. Erg gemakkelijk allemaal, zonder dat ik de deur uit hoefde is mijn voorruit vervangen en dat ook nog eens voor een hele goede prijs.
VerbeterpuntenHet zou helemaal een geweldige ervaring zijn als je online je afspraak kunt inplannen, maar aan de andere kant is het ook wel fijn dat je opdracht door een medewerker wordt bevestigd en ingepland.
Pluspunten
Ik ben zeer positief over dit bedrijf. Nadat mijn voorruit was vervangen hoorde ik een raar geluid onder bij de de voorruit wat alleen te horen was op de snelweg bij hogere snelheden. De ingediende klacht werd zeer correct ontvangen. Binnen een paar uur werd er contact met me opgenomen om een afspraak te maken zodat de monteur kon langskomen. De monteur kwam netjes de volgende dag om een plaatje onderaan de voorruit weer goed vast te drukken. Sindsdien heb ik nergens meer last van. Mijn complimenten voor hoe er met mijn klacht is omgegaan.
Pluspunten
Goed bereikbaar, goede prijs en snel werk geleverd. Scheelt veel in prijs met Carglass en Autototaalglas.
VerbeterpuntenZe zouden een investeerder moeten vinden om in korte tijd nog meer bekendheid te vergaren. Dit bedrijf heeft veel potentie.
Pluspunten
Mijn achterruit was stuk gegaan door de storm en dan is het wel zo fijn als je de volgende dag al een nieuwe ruit hebt
Pluspunten
Goede afspraken en prijs