Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Leuke webshop met veel aanbod en heerlijke geuren. En snelle verzending
1 June 2023
Margo
IJMUIDEN
Dank je wel
Ik kreeg mijn pakketje en de geuren zijn prettig. Ik heb een half cupje gebruikt en de geur is niet overwelmend/adembenemend zoals bij sommige andere merken maar gewoon prettig aanwezig. Een dag later kreeg ik nog een pakketje omdat niet alles bleek te zijn meegezonden, maar ik had zoveel besteld dat het me niet eens was opgevallen, dus ik vond het netjes dat ik dit niet eens hoefde aan te geven dat er wat ontbrak. Ik zal hier zeker nog eens bestellen!
27 May 2023
Elke
Friesland
Bedankt
Uitstekende kwaliteit en snelle levering
21 May 2023
Toos
Nootdorp
Dank je wel
Mijn spullen waren keurig verpakt en voldoen aan mijn verwachting
18 May 2023
Yolanda
ROTTERDAM
Dank je wel
Snelle service. Heerlijke geuren. Geweldige verpakking waardoor je het zo cadeau kan geven. Vriendelijke mensen.
7 May 2023
Anne
IJmuiden
Altijd lekkere geuren.
30 April 2023
Sayonara
Almere
Dank je wel
Ruiken heerlijk, correcte verzending en keurig verpakt!
27 April 2023
Gerda
Oosterhout
Bedankt
Na een zoekopdracht op google uitgekomen bij Waxxies.nl. Deze webshop verkoopt heerlijke waxxies met heerlijke geuren zonder al te veel poespas. Precies zoals het bedoel is, het gaat om de geur! Altijd netjes op tijd verzonden, bestellingen altijd compleet. Echt een aanrader dus!
25 April 2023
Angelique
Haarlem
Dank je wel
Ruime keus uit heerlijke geure..snelle service ook!
25 April 2023
Denise Vaassen
Eindhoven
Bedankt
Reuk is perfecf en snelle levering
24 April 2023
D Steer
Lent
Bedankt
Snel en netjes verzonden. De waxjes ruiken heerlijk. Elke dag weer een verrassing
19 April 2023
Sonja
Spijkenisse
Dank je wel
Altijd zelfde goede kwaliteit en snelle levering
5 April 2023
Wilma
Boxtel
Bedankt
Wat een heerlijke geuren. Nog nooit meegemaakt dat het hele huis vult met de geur.
30 March 2023
Nancy
Edam
Dank je wel
Netjes aangeleverd prijs / kwaliteit is oke
22 March 2023
Leon School
Zaltbommel
Bedankt!
Jammer vind ik alleen, dat er voor ons, lekkere geuren uitgaan en dat er weinig nieuwe geuren bij komen, misschien een tip?????
21 March 2023
Gerda
Oosterhout
Beste Gerda,
Ik kan hier helaas niks aan doen. Soms kan ik ze helaas niet meer bestellen of als een geur te weinig verkoopt.
Kan je aangeven om welke geuren het in jouw geval gaat?
Groet Edith
2 February 2023
Gonneke
Joure
Bedankt
Heerlijke geuren, snel geleverd en netjes verzorgd. Ik ga hier zeker weer bestellen
31 January 2023
wendy
Broek op langedijk
Dank je wel
Zaterdagavond besteld en dinsdags hadden we alles al binnen. Geuren zijn heerlijk
Monique Scholtens
Vroomshoop
Dank je wel
Zowel levering als producten altijd weer super goed! Niet duur maar top geuren en ook als je een keer een geurtje niet zo lekker vindt is het geen ramp vanwege de prijzen, hierdoor probeer ik ook wel vaker geuren uit. Enige nadeel vind ik alleen dat als ik via mijn telefoon op de site ben, ik geen winkelmandje kan aanklikken, dan moet ik een nieuw waxje toevoegen en hierbij klikken op naar winkelmand anders kom ik hier niet in. Geen ramp maar soms lastig.
Angela
Rotterdam
Dank je wel.
Om je winkel wagen te vinden moet je helemaal naar beneden scrollen. Daar zie je een roze vlak met een winkelwagen. Daarop klikken en je gaat naar je winkelwagen.
Heerlijke waxxies, ruime keuze aan geuren. De wasparfum is ook zeker een aanrader. Groot plus punt: altijd snelle levering!
Linda
Emmen
Dank je wel
Al vaker heerlijke Waxxies besteld. Goede kwaliteit. Lekkere geuren. En de bezorging is zeer snel
27 January 2023
Paola
Krommenie
Bedankt
Ik heb al een aantal keren besteld en dat blijf ik doen, lekkere geurtjes, goeie service!!!
26 January 2023
Angela
Den Haag
Dank je wel
Wat een heerlijk ruikende waxxies en snel verstuurd.
25 January 2023
Angelique
Haarlem
Dank je wel
Geheel naar verwachting geleverd. Goed verpakt en snel binnen!
25 January 2023
Evert
Zaandam
Bedankt
Waxxies.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige ontharingsproducten en -accessoires. Het assortiment omvat waxen, harsstrips, warmers en verzorgingsproducten, geschikt voor zowel professioneel gebruik als thuisgebruik. Waxxies.nl staat voor kwaliteit, gebruiksvriendelijke producten en snelle levering, en biedt alles wat nodig is voor een comfortabele en effectieve ontharingservaring.
Vogelmelkstraat 15
1562AP Krommenie