Risposta del proprietario dell'attività
Beste Peter van Cammeren,
U heeft aangegeven dat u uw pakket (nog) niet zou hebben ontvangen. Als antwoord daarop hebben wij u een e-mail gestuurd met een kopie afleverbewijs van DPD met daarop alle informatie van levering, het bedrijfsadres inclusief de naam van de persoon die het pakket in ontvangst heeft genomen.
Dat binnen een bedrijf niet de geadresseerde zelf maar bijvoorbeeld de receptionist(e) of collega een pakket in ontvangst neemt is heel gebruikelijk. De geadresseerde kan in bespreking zijn, niet bereikbaar, afwezig, etc. Voor ons is het daarom niet ongewoon dat wij een andere naam genoteerd zien als ontvanger.
Vervolgens betitelt u ons ineens als oplichters, waardeert u ons zeer negatief, impliceert u achteraf dat het pakket alleen aan u persoonlijk had mogen worden aangeboden, én dreigt u met een advocaat.
Wij hadden u oprecht heel graag verder willen helpen maar omdat u al bij voorbaat de situatie bestempeld als oplichterij zijn wij helaas niet meer gemotiveerd u nog verder van dienst te zijn. Voor meer informatie betreft de levering neemt u contact op met DPD.
Met vriendelijke groet,
kleurmijninterieur