geweldig

ben zeer tevreden vanaf begin tot eind. ga zo door....

Goede telefonische dienstverlening en proces van verzending van pakket werd steeds geupdate

Uitmuntend!

Het pakket in goede staat ontvangen. Snelle verzending! Vele dank!. Goed product/kwaliteit. Goede verkoper! Een aanrader!

Klantvriendelijk!

Mooi!!

Heel makkelijk te plakken en staat erg verfrissend,

Snelle en complete levering

Bij bestelling van behangrollen gelijk de tip gekregen om hier een pakket met spullen te bestellen die je nodig hebt voor het behangen. Fijne ondersteuning. Met dit complete pakket konden we direct aan de slag. Mooi behang ontvangen en het resultaat op de muur ziet er super uit!

Snelle levering en veel keuze

Kan niet beter

Het product was zoals de foto! Alles was mooi en beschermd verpakt. Een vlugge afhandeling.

Snelle levering, erg scherpe prijs!

Snelle levering, erg scherpe prijs!

Correcte levering

Correcte levering bestand tegen een stootje

Snelle levering en prima service.

Snel en goed verpakt.

Hier krijg je tenminste een flink proefstuk behang mee naar huis.

Snelle levering en volgens afspraak

Tevreden over levering en snelheid

Was prima

Snel, vakkundig en goedkoop

Ter plaatse geweest in de showroom. Goede service, vriendelijk en kennis van zaken. Ook online nog besteld. Duidelijke info gekregen over de bestelling, betaling en levering.

Binnen 2dagen behang in huis en keurig in een doos prima verpakt .zal zeker nog x iets bestellen👍👍

Veel keuze, snelle levering en verder ook alles goed geregeld.

Veel keuze, snelle levering en verder ook alles goed geregeld.

Top kwaliteit en top service

Mooie duidelijke site. Al meerdere keren bestelt en iedere keer top. En de verzending via DPD maakt de service compleet. Je weet precies wanneer en hoe laat het geleverd wordt. Heel fijn. Van mij hebben jullie een vaste klant gemaakt.

Goede afhandeling

Goede website en vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

Klant en service gericht personeel

Het contact wat ik heb gehad was top. Wij zaten op het behang te wachten dus heb ik de status opgevraagd, de mevrouw die ik aan de telefoon heb gehad dacht mee en heeft me steeds een update verstrekt waardoor we snel verder konden. Kwaliteit van het behang is helemaal fantastisch. Nu al een aantal malen daar gekocht en ga ook nooit meer ergens anders heen.

Goed behang,

Ik heb eerst een rol behang besteld in de winkel. Ik heb toen alle benodigdheden erbij gekocht. Toen ik nog een rol wilde, heb ik deze online besteld. Toen kreeg ik gratis behandelt en lijm. Vanwaar dit verschil voor hetzelfde behang? Via internet ging r veel vlotter, want ik kreeg geen mail, toen het in de winkel binnen was.

Geweldig behang voor een goede prijs

Ik ben erg tevreden met het behang, nergens anders behang gevonden die zo apart en mooi is.

Prima goed geregeld!!!!!

13 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5613DH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire