Beste Naomi, U heeft de eerste keer 2 rollen behang besteld en gratis lijm ontvangen voor 3 rollen, (bij 2 of 3 rollen behang ontvangt men namelijk dezelfde hoeveelheid behanglijm). Bij uw nabestelling van 1 rol is hierop gecontroleerd. U heeft in totaal 3 rollen behang ontvangen en ook gratis lijm voor 3 rollen. Daarnaast heeft u gratis een behangset ontvangen, gratis verzending en ook knipstaalkorting. Totaal aan voordeel: 23.45 euro. Dit voordeel is gelijk aan wanneer u de 3 rollen ineens zou hebben besteld. Met vriendelijke groet, kleurmijninterieur.
Beste familie van Isterdael, Omdat veel klanten behang laten aanbrengen door een behanger geven we niet automatisch een toelichting hoe te behangen. Echter wanneer men de vraag stelt zullen we zeker toelichten hoe men het product het beste kan aanbrengen. Daarnaast staan op onze website uitgebreid alle behangtips en instructies vermeld, inclusief instructie video voor elk type behang. En in onze rubriek veel gestelde vragen komen ook uw vragen aan bod. Mochten er toch nog vragen zijn kan men uiteraard contact met ons opnemen. Fijn te vernemen dat jullie super tevreden zijn met ons advies en het resultaat. Met vriendelijke groet, kleurmijninterieur.
Beste Joop, Zowel wij als de fabrikant (Elitis) hebben afzonderlijk van elkaar beoordeeld dat de klacht die u heeft gemeld duidelijk ontstaan is door het niet juist aanbrengen van het behang. Daarnaast zijn er geen fouten geconstateerd in het product zelf. Zoals ook eerder door ons aangegeven adviseren wij u te reclameren bij betreffende professionele behanger. Met vriendelijk groet, kleurmijninterieur.
Beste Kim, U heeft bij een ons exclusief behang besteld, waarbij wij vooraf duidelijk aangeven dat het een product betreft wat niet uit voorraad wordt geleverd maar speciaal op verzoek wordt besteld. De daarbij aangegeven gemiddelde levertijd is een indicatie maar garanderen kunnen we nooit. Daarom staat er ook duidelijk vermeld -gemiddeld-. Omdat er maar 1 leverancier is van dit exclusieve behang is het ook niet mogelijk om het behang elders / sneller te bemachtigen. Het behang is door ons geleverd binnen 7 werkdagen. Dat is zelf redelijk binnen de marge van de aangegeven gemiddelde levertijd. Het is inderdaad juist dat goederen welke speciaal voor bedrijven worden besteld wettelijk zijn uitgesloten van retourrecht. Ook wij als bedrijf zijn daarvan uitgesloten wanneer wij een bestelling plaatsen. Bij voorraad producten maken wij doorgaans een uitzondering. Met vriendelijke groet, kleurmijninterieur.
Beste Willemijn, De kans dat werkelijke kleuren exact overeen met een beeldscherm is vrij klein. Houdt het werkelijke product in de zon of in de schaduw en er is een groot kleurverschil. Of binnen in een ruimte met lampkleur koel wit, wit of warm wit maakt een groot verschil. Zelfs een product tegen de ene wand en om de hoek op de andere wand geeft een verschil in kleurbeleving. Men kan een telefoon wel kalibreren maar juist het werkelijke licht is altijd anders en dus ook de kleurbeleving. Daarnaast is er nagenoeg altijd kleurverschil tussen de productie batches. Tel enkele mogelijke aspecten bij elkaar op en het kleurverschil kan best groot zijn. Daarom leveren we juist vooraf knipstalen, om achter een teleurstelling te voorkomen. Een einde van een rol kan soms wel wat gekreukt zijn. Dit komt omdat het van een grote rol komt en gesneden delen kleiner worden opgerold om te versturen. De folie en basislaag wringen dan een beetje. Dit is echter goed te verwerken. En wanneer we het begin/einde van een rol versturen snijden we altijd wat ruimer zodat men zeker voldoende heeft. Het product is inderdaad fantastisch mooi. Fijn te vernemen dat u content bent met het eindresultaat. met vriendelijk groet, kleurmijninterieur.
Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.