Pluspunten

Goede service, snelle levering. Goede aftersales.

Retourprocedure kan iets duidelijker worden vermeld. Assortiment is klein.

• Snelheid/Levertijd

Ik heb helaas geen verbeterpunten.... enige is dat ik initieel dacht Intel te kopen en bij ontvangst bleek dit niet zo te zijn. Mij was niet helemaal duidelijk dat het om een eigen merk ging (ook al zijn de chips van intel). Dat zijn gewoon zorgen die klanten hebben als ze omschakelen naar onbekende merken. Als jullie die zorg op voorhand weghalen is het volgens mij 6 sterren :-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Helder product, heldere website. Zo hoort het.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Bestelling vlot geleverd! Recht toe recht aan.

Zichtbaarheid beetje verbeteren. Ik vond niet direct iets terug over deze webshop. Geen reviews of dergelijke, even getwijfeld of ik er wel zou bestellen. Dus beetje beter naar buiten komen.

Hoevenseweg 12 A

4845 PD Wagenberg

Over Uptimed

Waarom blijft het gebruik van 10 Gigabit en hoger zo achter lopen? Dat vroegen we ons af. 1 Gigabit verbindingen zijn al sinds 2000 de standaard, destijds ruim voldoende, tegenwoordig al lang niet meer. Om een set snelle hardeschijven te verbinden konden we misschien nog toe met het bundelen van 4 x 1 Gigabit lijnen, maar met de opkomst van snelle Solid State Disks in het datacenter en op de desktop is zelfs dat niet meer toereikend. Vanuit deze visie is Uptimed® ontstaan. Wij bieden een oplossing voor het probleem: Betrouwbare en betaalbare 10+ Gb infrastructuur.