Zag er goed uit

Ik vond het wel mooi. Het was niet het geval dat het in het echt veel anders was dan hoe het online was.

beste sieraden dat ik al ooit had

ze gaan nooit af ik draag een armband die ik gekregen had van iemand al maaanden douche ermee, slaap ermee, werk ermee en er is niks aan! nu net nesteld nog voor cadeautje. echt super tevreden en niet duur

Happy wife, happy life!

Aangezien ik vanwege mijn werk niet thuis ben op moederdag heb ik deze ketting besteld en nu al gegeven. De reactie was briljant. En vooral speciaal omdat onze oudste dochter afgelopen zaterdag de diagnose acute leukemie heeft gekregen. Bedankt...

heel tevreden van servies en een mooi sieraad

heel tevreden van servies en een mooi sieraad

Prachtig resultaat én uitstekende levering

Bij elke gelegenheid hou ik van persoonlijke cadeau's. Daarom vind ik mijn weg gemakkelijk naar DRKS. Met hun overzichtelijke website en gemakkelijke werking maak ik mensen écht gelukkig, dankzij DRKS!

Hele mooie producten, duidelijke foto’s op website, snelle levering, goede service met snel antwoord op de vragen. In één woord TOP

Heel positief!

De site is super duidelijk, en mijn bestelling werd super snel verzonden met een leuk kaartje erbij! Heel erg tevreden

Goede webshop

Ik heb twee armbanden besteld en laten graveren en ben er echt heel tevreden over. Ze zijn precies geworden zoals ik had gehoopt en de gravure is netjes en duidelijk. De kwaliteit is erg mooi, zeker voor de prijs die je betaalt, echt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast was de verzending snel, wat het helemaal afmaakt. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een persoonlijk en betaalbaar sieraad!

Perfecte service

Super goed en heel mooi.

Magisch!

Een armbandje gekocht waar op het bedeltje een eigen tekening staat en op de andere zijde een spreuk. Mooi en persoonlijk. Helemaal blij mee en ook nog eens snel geleverd. ☺️

Het is een super mooi armbandje

In ëën woord geweldig heel mooi armbandje heel blij mee

Snelle levering mooi ingepakt en leuk dat je er een briefje bij in kan doen om t nog persoonliijker te maken

Super tevreden

Mijn set wat super mooi, hele snelle levering en precies zoals omschreven was. Ik ben er ontzettend blij mee en kan niet wachten het te dragen op onze bruiloft

Wauw

Hele mooie armband laten graveren! Het was prachtig!

Top armbandje

Mijn vriendje was erg blij met het armbandje. Erg leuk ook dat je het kan personaliseren door er in te graveren!! Staat hem goed

Heel mooie juwelen

1 voor 1 prachtige stuks

Mooie kwaliteit

Gegraveerd kinderbestek gekocht. Heel mooi en snel geleverd.

Ideaal!

Heel fijn te zien hoe fijn het graveerwerk is uitgevoerd. Snelle en verzorgde levering! Naar persoonlijke mening mocht de ketting nog iets fijner, maar is zeker geen probleem.

Mooi!

Vorige keer een hele slechte ervaring met DRKS! Het verdient altijd een tweede kans, Mijn armband is heel mooi en goed gemaakt! Naamplaatje ook mooi zonder vingerafdrukken

Goede service, leuk ingepakt. Ook snelle reactie op mijn mail.

Snelle levering, mooi materiaal. Helemaal top!!

Dik in orde

Vlotte levering, mooi ingepakt, geen lange wachttijd betreffende de levering, ...

Heel mooie armband en super goede service!

Ik heb een mannenarmband besteld met tekening en deze overtreft de verwachting. Ik heb nog een vraag gesteld via mail en kreeg hier snel antwoord op. De klantendienst is heel behulpzaam. Ik kan het dus alleen maar aanraden!

Heel mooi en leuk verpakt!

Ik zou zeker opnieuw bestellen!

Super mooi

Super mooie moederdag gekregen. Het ziet er heel mooi uit en echt een heel leuk persoonlijk kado. Ook mooi ingepakt en aan te bevelen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst