Super goede en snelle services

Ik had een tekst op een armband gedaan maar de tekst bleek te lang te zijn. Er werd direct meegedacht aan een oplossing en super snel opgepakt een dag later had ik het juiste product in huis!

Snelle levering en keurig verpakt. Goed produkt

Super mooie persoonlijke sieraden

Met de geboorte van ons eerste kindje was het graveren van een ketting voor papa én mama perfect! En natuurlijk hebben we direct een kerst cadeau geschort en voor opa en oma ook een mooi sieraad laten graveren. Erg blij mee

Het was echt mooi

Ik ben tevreden

Uitzonderlijk positief

Ik kan enkel superpositief zijn, ik bestelde 2 gegraveerde armbandjes, door mijn eigen onoplettendheid had ik de juiste taille niet gekozen. Er werd me een heel mooie tegemoetkoming aangeboden gezien de situatie van de persoon die de geschenkjes zou ontvangen een zeer zwaar jaar achter de rug heeft. Uiteindelijk diende ik geen gebruik te maken van de klantenservice en kon dit zelf opgelost worden. Maar ik kreeg top-klantenservice aangeboden en tevens heel snel! Uiteindelijk waren de mama en dochter die het cadeau'tje ontvingen bijzonder gelukkig. Zullen zelf ook klant worden want de gravering was bijzonder mooi uitgevoerd. Een echte aanrader en de snelste verzending ooit :)!

Prachtige sieraden

Super blij met mijn sieraden mooi verpakt en snel bezorgd

Mooie herenarmband met initialen besteld, supersnelle levering,de volgende dan al in huis. heel mooi verpakt, dus een aanrader voor wie er bij deze site wil bestellen!

Prima ervaring

ziet er netjes uit ben tevreden

Super mooi

Ik ben ontzettend blij met mijn gepersonaliseerde armband! Het product ziet er prachtig uit en is met veel zorg gemaakt. De verpakking was netjes en stijlvol, wat het extra bijzonder maakte om uit te pakken. Alles was keurig verzorgd – echt een cadeau om blij van te worden. Zeker een aanrader!

Heel mooi!!

Mijn partner verrast met deze mooie ketting en hij was er heel blij mee professioneel ingepakt super cadeau!

Bestelling snel ontvangen en armbanden ( moeder en dochter) zijn erg mooi!

Super tevreden!

Makkelijke site, hele snelle levering en mooi product! Erg tevreden.

Ziet er fantastisch uit!

Snelle levering van een mooi product en goede service.

Mooie spullen,snel geleverd. Prima prijs

Super sieraad

Heel erg snel verzonden! Cadeau voor mn vriend wat hij niet weet. Alle tijd om het in te pakken en echt goede kwaliteit! Doosje met tekst ook top. Zeker voor herhaling vatbaar

Prachtig product! Aanrader!

Mooie armband, mooie gravering en hele goed prijs-kwaliteit verhouding. De sluiting werkt makkelijk en zit goed op slot. Enige tip is de verpakkingsmanier; hij zit vrij krap opgerold in het doosje. Beter was een groter doosje geweest om de vorm van de armband mooi te houden.

Mooie armband snelle levering

Mooie armband snelle levering

Ziet er mooi uit.. hopelijk is mijn dochter er ook blij mee. Voor Sinterklaas kado

Makkelijk online te bestellen..hele snelle levering. Met de naam van haar dochtertje erin laten graveren...mooi

Snelle levering mooie oorbellen

Voor mijn dochter mooie oorbellen gekocht. Heel subtiel hartje heel mooi. En ook nog een een prachtig doosje met persoonlijke tekst

Duidelijke site, snelle service!

mooi product en snelle levering!

Verrast door de snelle levering, het product is ook super mooi!

Prachtig armbandje. Goede kwaliteit. Mijn partner is er ontzettend blij mee!

Hele snelle service. Bestelt en zelfde dag nog verzonden. Volgende dag was het al in huis

Prachtige armband

Een snelle levering, prachtig verpakt en een mooie kwaliteit..

Prachtig sierraad

Voor mijn man een prachtige ketting bestelt met de naam van onze zoon. Hele mooie stevige kwaliteit en onwijs snel binnen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst