Mooie producten l

Mooie producten. Al vaker besteld. Tip: 2 ingepakte sieraden besteld, weet niet welke in welk kado papiertje zit.. handig voor de volgende keer omcdasr rekening nee te houden.

Bestellen ging snel en makkelijk. Snelle levering

Prachtig

Snelle levering, en de producten zijn van goede kwaliteit, precies wat bij de juiste prijs hoort. Ik heb hier nu al meerdere dingen besteld, en altijd tevreden. Wat ik fijn vind is dat de sieraden gewoon onder het water kunnen, ze zijn daar tegen bestendigd. Ik had een verkeerde bestelling geplaatst zonder dat ik het door had Drks mailde mij netjes of dit wel klopte, en kwamen zelf met een oplossing. Ik ben dik tevreden. En zal hier zeker blijven bestellen. Bedankt voor jullie mooie,uitstekende, en vriendelijke serves

Mooi

Super mooie hanger Zeer snelle levering

Ketting besteld met de vingerafdruk van mijn overleden schoonbroer, door de kwaliteit van de foto mailcontact gehad. Ze zijn heel eerlijk en zeggen het ook als de foto te slecht is. Uiteindelijk heb ik toestemming gegeven om te ketting toch te maken en wat is die mooi! Super bedankt voor de goede service en de eerlijkheid!

Super blij met alles wat ik besteld heb

Super mooie juweeltjes mogen ontvangen Vandaag besteld, dag nadien al prachtig verpakt geleverd

Heel mooi gemaakt

Mijn evaring met de armbandjes is geweldig ! Mijn dochter kreeg er tranen van in haar ogen De tekst in het doosje maakt het geheel compleet❤️ Waar ik enorm versteld naar was is de levering. Letterlijk bekeken besteld door de brievenbus gekregen.. Dat alles binnen 2 dagen . Top service. Hier 2 tervreden klanten .

Mooii materiaal snelle levering

Jammer dat het letter type zo klein is

Prima service en mooi product!

Manchetknopen gekocht; mooi met letters erin gegraveerd. Verpakt in een leuk doosje met nog een tekst naar keuze daarop gedrukt. Ik kende DRKS nog niet, maar ga zeker verder snuffelen in de webwinkel voor andere leuke cadeautjes.

Wauwwww in een woord Wauwwww

Buiten gewoon mooi gemaakt, levering netjes optijd ook tijdens deze drukke dagen. Ontzettend bedankt voor de snelle levering DRKS.SUPER MOOIE ARMBAND SHINE GLOWY AND VERY NICE

Super vlotte levering, mooi verpakt super service !

Leuke armbandjes

Leuke armbandjes, juist 1 tje laten een naam op zetten is niet heel mooi afgewerkt dat is wel jammer. Voor derest leuk!

Geweldig!

Ik heb voor kerst een gepersonaliseerde armband voor mijn partner besteld en hij is super mooi geworden! Precies zoals de foto's vd website en videos op insta! Ik had in eerste instantie Chinese tekens gekozen (wat niet mogelijk bleek als gravering) en de klantenservice nam direct contact op om te vragen of ik iets anders zou willen laten graveren. Helemaal top. De armband werd ontzettend snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen! 10/10!

Afgewerkt zoals het hoort.

Erg snelle levering, ook in België. Het product is afgeleverd zoals beschreven. Erg mooi gegraveerd kompas.

Super mooi geworden

Na enige mis communicatie super goed opgelost

Mooi juweel afgeleverd

Zeer tevreden klant Mooi juweel afgeleverd! Namen gegraveerd zoals gewenst. Super snelle levering en mooie verpakking!

Snelle verzending en heel mooi

Hele mooie ketting met gravure, heel blij mee en heel mooi ingepakt. Ook zeer snelle verzending. Een echte aanrader

Snelle levering en juist wat ik vroeg

Perfect , zoals ik had verwacht !!

Super snel , correct .

Alles perfect.

Heel snel ontvangen en zeer mooi produkt

Hij kwam echt heel snel en is echt heel mooi! Ben heel blij met het resultaat

Een armband gekocht voor mijn vriend. Super mooi! Heel erg blij mee en hij ook ik vin het kwalitatief gezien zeker je geld waard.

Dochter zijn enorm blij met hun nieuwe oorbellen!

Onze dochters van 6 en 8 jaar zijn enorm blij met hun nieuwe oorbellen van DRKS! De kwaliteit is goed en ze dragen ze met veel plezier. Bijzonder leuk vonden we de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen - dat maakte het extra speciaal. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar leuke oorbellen voor kinderen!

Ik heb wel eens vaker bij drks besteld of bij finaste. Beide webshops zijn enorm betrouwbaar en hebben zulke goede producten! De levering is snel, kwaliteit is meer dan goed en dan ook nog eens voor een goede, eerlijke prijs! Mocht er wat met je bestelling zijn denkt dit lieve team super fijn mee en helpen ze goed! Al met al een dikke aanrader!

Buskesdries 3

6673DP Andelst