Snel contact goed geholpen en snelle levering product zoals verwacht.

Snelle levering,en heel mooi verpakt

Ben benieuwd wat onze dochters er van zullen zeggen,ze krijgen het met kerst,maar weet zeker dat ze het geweldig vinden ❤️

Een droom die waarkwam

Ik was kei blij toen het eindelijk aankwam en nog blijer toen ik het open deed.

Prachtige sieraden

De sieraden zijn snel geleverd en super mooi! Ze zijn van goede kwaliteit en ze bieden veel keuze aan op de website.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Heb al vaker besteld bij DRKS en steeds zijn de artikelen prima verzorgd. Mooi afgewerkt, mooi verpakt en dit voor een prima prijs die het zeker waard is!

Mooi!

Supermooie sleutelhanger met namen! Snelle levering en mooi verpakt. Leuk cadeau om te geven.

Belisimo

één unieke beleving in perfectie , aanbod , bestelsysteem , kwaliteit , levering , uniek , TOPIE BEDANKT uw zeer tevreden klient , GABRIEL

Schitterend

De vinferafdruk van mijn vader op mijn ketting. Makkelijk te doen, maak er een foto van Uploaden En 2 dgn later had ik een schitterd volmaakte ketting in de brievenbus! Enorm blij mee

Ik had er meer van verwacht

Ik heb een armband besteld voor een heer. Het is een leren armband met op de sluiting vingerafdruk van een dierbare.. de band is supermooi, maar de vingerafdruk valt erg tegen. Het is echt een plakplaatje om te zien. Ik dacht dat het gegraveerd zou worden . Maar het is echt een soort sticker die er opgeplakt is en dat ziet er een beetje goedkoop uit. Helaas, misschien heeft het ergens in de beschrijving gestaan, maar ik heb het niet gezien. Als ik het had weten had ik het niet besteld. Voor de rest wel onwijze snelle levering.

Fantastisch !!!

Super snelle service en de inscriptie in de taartschep ziet er geweldig uit. En ook nog eens super mooi verpakt, echt een aanrader.

Leuk assortiment, snelle levering en mooi, goede sieraden

Snelle levering, leuk verpakt, gepersonaliseerd (helaas een spelfoutje) maar verder helemaal prima!

Hele mooie sieraden en snel verzonden

Ik heb 2 kettingen met vingerafdruk laten maken van mijn overleden vader en deze zijn heel netjes gemaakt en snel verzonden

De sieraden blijven mooi en nog mooier is de prijs van de producten. Makkelijk via de site te bestellen en snelle levering.

Superservice

Superservice

Goede service en mooie sieraden voor een redelijke prijs, dat ook nog betaalbaar is voor de gewone mensen met een wat kleiner budget.

Prachtig en snelle levering

Snel in huis. Voor mijn zoon en mij. Blij mee

Prachtige ketting

Mooi afgewerkt, snel geleverd

Super snelle levering, leuk en goed verpakt!

Mooie armband

Mooie armband maar het opschrift dat is gegraveerd is wel heel klein

Top geregeld!

Goede ervaring met DRKS. duidelijke mails en keurig op tijd geleverd. De verpakking is echt prachtig. Met dochter zal super blij worden van dit cadeautje

Artikelen zijn zoals omschreven en goed

Snelle en goede levering. Kwaliteit ziet er ook goed uit.

Heb armbandjes gekocht mooie kwaliteit de bedrukking mooi en de tekst in het doosje was perfect en top

GEWELDIG!!

Mooie armbanden super snel mogen ontvangen!!! Gisteren om 15.00 uur besteld en vandaag om 13.00 uur al in huis! Super. En ook nog eens mooi verpakt en het gepersonaliseerde doosje maakt het helemaal af!

Super mooie en kwaliteitsvolle juwelen. Verzending zeer snel! Hier koop ik opnieuw.

Buskesdries 3

6673DP Andelst