Zo mooi!!

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Mooie armband, mooi gegraveerd. Heel blij mee

Mooie sieraden

Snelle bezorging.

Top ervaring

Echt goede kwaliteit, ik ben heel tevreden met mijn keuze van dit product.

Product (naam ketting) snel ontvangen. Héél leuk verpakt.

De armbandtjes voor mijn kinderen zijn prachtig ...zo blij dat ik hen deze cadeautjes kan geven...

Mooie sierraden

1 dames en 1 herenketting besteld met letters, snel geleverd, zijn prachtig!

Echt een top website!

Ik heb 2 dingen besteld met gravering in. Deze kwamen 2 dagen later al bij mij aan. Echt fantastisch en ze zien er ook exact hetzelfde uit als het voorbeeld! Zeker een aanrader.

Top . Correct en snel perfect geregeld

Topper!

Wij zijn heel tevreden met onze gepersonaliseerde juweeltjes. We bestelden al een paar keer. Niet alleen de kwaliteit is TOP. Ze leveren ook heel snel. Een aanrader

perfect

Ik wou twee pennen met gravering ter herinnering aan twee theaterstukken. Ze waren erg attent en de vragen die ik had waren snel beantwoord. een mooie dag, Emanuel

Super!!

De gegraveerde ketting is zo vet geworden! mijn zusje is er helemaal blij mee! haar woorden, z'n mooi cadeau heb ik nog nooit gehad

Prachtige ketting voor mijn dochter.

Op jullie website heb ik voor mijn dochter van 5 een mooie goudkleurige ketting met gouden hartje gekocht. Erg leuke bijkomstigheid is dat je een tekst kunt toevoegen voor in het doosje. Ik hoop dat de materialen lange tijd zo mooi blijven als ze nu zijn.

Heel mooi en snel geleverd!

Wat een prachtige armband of armbanden eigenlijk hebben jullie geleverd dit is al mijn tweede x zo’n snelle levering prachtig verpakt en hele mooie kwaliteit 1 soort met namen erop heb ik al zeker een half jaar om nog net zo mooi mooie stevige sluiting alles erop en eraan top zeker aanrader

Zeer goed, voor herhaling vatbaar

Service was top, en binnen 48 uur in huis

Super goede ervaring met dit bedrijf!

Een gepersonaliseerde sleutelhanger besteld en de volgende dag had ik ‘m al binnen. Super snelle levering en ik ben heel erg blij met de sleutelhanger!

Geweldig!

Heb een goudkleurig armbandje met klavertje 4 besteld voor mijn kleindochter die een flinke operatie moest ondergaan. Zo mooi dat je in het doosje iets kunt schrijven, wat in dit geval dus dubbel mooi was. Mooier dan simpel een kaartje. De dag voor de operatie brachten wij het armbandje, wat overigens prachtig was ingepakt met de perfecte boodschap voor haar in het doosje, naar haar toe. Maar helaas pastte het niet, dus is zij in plaats van met het armbandje aan haar pols, met het doosje met wens en armbandje in haar bagage naar het ziekenhuis gebracht. Ik heb de andere dag meteen contact opgenomen met de klantenservice van DKRS en het verhaal uitgelegd. Prima advies gekregen door een zeer vriendelijke en behulpzame mevrouw en de dag erna lag het armbandje met dezelfde mooie wens en weer prachtig ingepakt in de brievenbus. Voor mij dus 100% Top! Het armbandje kan nu per omgaande mee naar het ziekenhuis en het andere armbandje gaat retour DRKS. Heel veel dank voor de goede en fijne service en voor het begrip.

Goede kwaliteit, snel verzonden

Heel leuk dat je een persoonlijke tekst in het sieradendoosje kan plaatsen! Ik heb als cadeautje een kettinkje gekocht, het ziet er mooi en netjes uit. Ook was het snel in huis.

Tegenvaller

Ik had 2 namen op 2 hartjes. Maar de ene naam was 6 letters en er stond niks bij dat dat te lang zou zijn. Maar echt zo klein dat je het nu bijna niet te lezen is.

Snelle levering en ziet er heel mooi uit heel blij mee gr

Halsketting met Hartjes

Ja weer TOP Mooi fijntjes.

Tevreden

Heel mooie armband met gegraveerde namen. Cadeau voor mijn dochter dat word afgegeven door haar kindjes,ze gaat er heel blij mee zijn. Zeker een aanrader!

Uitstekend, niets op aan te merken!

Heel tevreden met mijn aankoop!

Snel geleverd en blijft een mooi sieraad naarmate de tijd verstrekt.

mooi concepts met verbeter opties

Eerlijk? het zijn mooie producten, daar valt niets op af te dingen, maar ik vind wel, dat de eerlijk gebied om aan te geven, ook bij de kleur, dat het geen Goud en zilver is. Een klein beetje misleidend. Gewoon openlijk vertellen dat het goudkleurig of zilverkleurig nikkelvrij en verguld stainless steel is. En deze info niet achter een pijltje zetten. Daarbij, denk ik, dat de tekst uitstraling in het doosje, best iets luxer mag zijn, dan dat zoals het nu is. Maar DRKS, het hele concepts is natuurlijk een perfect zichzelf verkopend geheel. Of je een waardebon wint door een review te schrijven? Geen idee.

Buskesdries 3

6673DP Andelst