Fijne en mooie sieraden!

De sieraden van DRKS zijn zo als beschreven, zien er mooi uit en blijven lang goed. Ze zijn ook niet naar 1 keer dragen al kapot. ik heb mijn armband al een jaar dagelijks om en ziet er nog als nieuw uit. ook de prijs is betaalbaar

Goede kwaliteit en ziet er goed uit

Ik heb een ketting voor me vriend gehaald en het is een goede ketting en ook zeker mooi echte aanrader

Super mooi

Een armband voor mijn vriend besteld… werd snel geleverd en armband is super mooi en gegraveerd. Super blij mee

Prachtige gepersonaliseerde sieraden

Wat een prachtige gepersonaliseerde sieraden heb ik mogen ontvangen. Ik ben er echt heel erg blij mee! En de verzending was super snel. Mooi ingepakt ook.

Gewoon heel goed

Gewoon heel goed

Prachtig armbandje met een heel mooie betekenis

Prachtig armbandje met een heel mooie betekenis, 2 grote hartjes en een klein hartje. Gekocht voor de verjaardag van mijn dochter en voor mijn kleindochter die 1 jaar wordt. Het is een mooi symbool van onze band over drie generaties. Ziet er heel mooi uit en de cadeauverpakking is zeer mooi, kan niet wachten om het te geven en te dragen. Mijn dochter zal zeer emotioneel zijn. Zeker een aanrader!!!

Mooie en zeer snelle service

Ik krijg het armbandje niet meer open

Ik kan het dus niet meer als cadeau geven

Fijne en hele snelle service. Heel tevreden over de armbandjes!

Echt fantastisch

Het is heel snel binnen en ze hebben echt alles.

Super mooie sieraden

een paar oorbellen en een ketting gekocht, super mooi voor mijn bruiloft en voor een leuke prijs.

Snel en netjes verzonden

Al meermaals besteld, producten en cadeaus altijd goed ontvangen. Goede kwaliteit. Altijd tevreden!

Mooie sieraden besteld

Super dat je gratis een boodschap kunt achterlaten voor degene die het ontvangt. M'n dochter was er super blij mee Cadeau gegeven voor haar eind gala

Betrouwbaar en snelle verzending

Prachtig en snelle levering

Woow wat super mooi en super ingepakt ook dit is gewoon een feestje! Boekenlegger zag er echt prachtig uit een hele mooie pen met en zo mooi ingegraveerd. Daarnaast een prachtige spiegel besteld voor mijn schoonmoeder. Allemaal super mooi!

Mooi cadeau met top service!

Het kompas dat ik besteld heb, is snel aangekomen en is mooi ingepakt. Perfect als cadeau!!

Heel blij met het product Vrouw blij en zeer ingenomen

Altijd snel in huis en goede kwaliteit!

Voor onze bruiloft hebben we voor de getuigen en de ceremoniemeester een gepersonaliseerde opener besteld. Dit is supersnel geleverd en ze zien er heel mooi uit! Allemaal mooi in een los zakje verpakt!

Snel en goed

Taartschep kwam snel binnen, was keurig verpakt en goed gegraveerd.

Snelle levering en mooie sieraden

De levering ging vlot. Mooie sieraden en bijzonder dat je er een boodschap bij kunt laten schrijven.

Moeilijk slotje

Moeilijk slotje aande ketting, lange tijd bezig om hem dicht te krijgen.

GEWELDIG , ZEER PROFESSIONEEL

In alle opzichten een aanschaf waardig , het product is geweldig, heel goed en kundig verpakt, verzending op tijd , helemaal goed

Goede kwaliteit, snelle levering en leuk verpakt

Prachtige ketting met bijpassend armbandje gekocht voor onze bruiloft! Past perfect bij mijn jurk. Ben helemaal blij

Mooie unieke en persoonlijke juwelen

Al twee maal besteld en altijd super in orde. Vlot om te bestellen, snelle levering en mooie juwelen

Buskesdries 3

6673DP Andelst