Snelle service goed verpak

Mooi en op tijd

Goed produkt en keurig op tijd

Niks op aan te merken :-)

Snelle levering. Mooi gegraveerd & mooi verpakt voor een lage prijs. Heel veel leuke producten!

Knappe armband en supersnelle levering!

Mooi gegraveerd, wat ik gevraagd had en past perfect.

Super mooi en heel vlotte levering echt een aanrader

Al verschillende keren bestellingen geplaatst en telkens vlotte levering . En heel mooie kwaliteit

Hele mooie armband, mooie gravering. Snel in huis! Mijn man is erg blij met het cadeau

Snelle levering, ziet er goed uit

Product is precies zoals verwacht. De levering was snel.

Makkelijk en snel

Het invoeren van wat ik wilde graveren was zo gebeurd, heel duidelijk allemaal. Prima kwaliteit product en leuk ingepakt (extra service voor kleine bijdrage). Snel en netjes verzonden!

Mooie snelle levering

Mooie armbanden mogen ontvangen! Blij met de snelle levering!

Mooi juweeltje.

Zeer netjes en mooi verpakt! Lengte van kettinkje is goed, de gravure in het plaatje is net zoals verwacht werd. Het gedrukte kaartje geeft een extra mooie toets aan het juweel. Mijn partner was er zeer blij mee. Dank je wel voor de snelle bezorging en de mooie staat van het juweel.

Top kwaliteit

Snelle levering het juweel is prachtig

Alweer n snelle levering , en super blij mee , ook n mooie kwaliteit

Oorbellen n snelle levering , super blij mee

Heel erg leuk armbandje

Ik heb voor mijn vriend een armbandje gekocht en hij was er super blij mee! Het pakketje was ook snel binnen. Zeker een aanrader!!☺️

Teleurgesteld

De armband voor mijn was mooi. Helaas na een dag waren sommige namen niet meer goed te lezen. Helaas en jammer

Prima ervaring

Top cadeautje

Snelle levering, ik koos de zwarte sleutelhanger en hij voelt lekker zwaar/stevig. De gravering ziet er netjes uit ik hoop dat het zo blijft. Tot nu toe is alles super!

Prima, mooi verpakt

Mooie herenarmband, helaas was 'ie te groot, dan maar als herinnering gebruiken, (was voor z'n trouwdag, datum plus namen waren er mooi in gegraveerd)

Geweldig!

Super leuke sleutelhanger gegeven van ons gezin aan mijn vriend! Hij en de kinderen vonden het fantastisch!

Fantastisch service

Geweldige service, snel en zeer vriendelijk!

Mooi, stoer, snel, duidelijk.

Een stoere man stil krijgen met een cadeautje, dan is een mooie armband zeker een aanbeveling. Met een persoonlijke boodschap in het doosje een geweldig cadeau.

Heel blij mij!

Als cadeau voor mijn vriend gekocht en hij is er heel blij mee! Gravering is erg mooi en de ketting zelf is goede kwaliteit.

Super mooie armband en ketting ontvangen

Super mooie armband en ketting ontvangen met de namen van mijn kinderen super blij mee

veel keuze, snelle levering

Ik was op zoek naar een betaalbare herenarmband voor Valentijn. DRKS heeft een ruime keuze en het was binnen 1 dag geleverd

Helemaal top!!

Snelle levering, mooie producten