Heel goed verzorgd.

Uitstekend kwaliteit

Prachtige set armbanden

Armbanden besteld voor mijn man en 2 zoontjes. Het is een mooie stoere zet armbanden passend bij elk persoon. Mooi verpakt, een leuk cadeau om te geven!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Aanrader!

Prachtige items en een supervlotte online ervaring—van bestellen tot ontvangen top!

Nog niet alles binnen wacht er nog op

Nog niet alles binnen wel betaald Ben benieuwd wanneer heb ze gemaild Wacht wel af

Ik zou het iedereen aanraden raden

Ik heb vorig jaar een armband gekocht boor mijn getuige heel blij mee en nu een armband voor mijn mama gekocht ook heel blij mee

Snelle bezorging mooi ingepakt

Armband voor mijn zoon besteld. Het was heel mooi ingepakt duidelijke website snelle bezorging. Ga daar vaker bestellen

Mooi

Mooi sieraad, goede kwaliteit en lengte

mooie kwaliteit

goede kwaliteit snel bezorgd

GAAFFFFFF

Hele mooie band, met de initialen van de kinderen en kleinkinderen.

Perfect!

Het armbandje dat ik kocht was met een persoonlijke personalisatie en het is perfect uitgekomen zoals verwacht! Ik ga hier zeker nogmaals bestellen!

Doet wat het beloofd

Last minute kadootje besteld en keurig op tijd ontvangen Bovendien ook nog mooie kwaliteit

Heel mooi

Heel mooi en snel bezorgd

Supermooi sieraad en razendsnelle levering!

Al een aantal keren een mooi sieraad besteld. De levering is echt supersnel en sieraden zijn prachtig en verkleuren niet. Heel blij mee!

Ongelofelijk blij!

Ik heb twee armbandjes voor mijn nichtje en metekindje besteld en ik ben ongelofelijk verrast en zo blij met het resultaat! Zo mooi!! Echt geweldig, superhard bedankt voor de goede zorgen!

Snelle levering en mooie producten!

Knoop

De knoop van de armband was binnen twee dagen al losgeraakt

Snelle leveling, top kwaliteit

De armband was super snel geleverd, mooi ingepakt en heel kwalitatief. Hier bestel ik nog! ☺️

Heel goed!

Snelle levering. Mooi verpakt. Goed produkt. Ik ben helemaal blij!

Prachtig!

Het graveerwerk ziet er zorgvuldig en mooi uit. De armband zelf is ook goed afgewerkt. Het pakketje als geheel is erg mooi en netjes ingepakt. Ook de tekst in het doosje zelf is een leuke beleving om dat er bij te doen. Al met al een zeer tevreden klant!

Mooie juwelen en snel geleverd!

De bestelling was snel binnen en de juwelen zijn prachtig. Ze werden ook geleverd in een mooi doosje met een persoonlijke boodschap. Een tevreden klant die hier zeker opnieuw zal kopen!

Leuke oorbellen voor leuke prijs

Ik heb al een paar keer oorbellen besteld en ben altijd erg tevreden. Het zijn leuke oorbellen, goede kwaliteit en de prijs is ook leuk!

Mooi product, snelle levering

Voor de kerst heb ik een kettinkje gekocht om aan mijn wederhelft te geven. Prachtig ding is het gewoon. Kon zelfs een leuke tekst in het doosje laten zetten en 3 dagen later lag het in m’n brievenbus. Gewoon helemaal top dus. Aangezien kerst op dit moment nog niet is geweest weet ik ook nog niet wat mijn wederhelft er van vind maar als het nu geen leuke kerst wordt ligt het denk ik aan mij zelf en niet aan het cadeautje. DRKS, Bedankt!

Fijne site en prachtige sieraden

Altijd prachtige sieraden van mooie kwaliteit. De site is overzichtelijk en bestellen is makkelijk.

Ik had een naamketting laten maken met het geboortedatum en overlijdensdatum. Deze is heel mooi en snel geleverd. Ook nemen ze contact met je op als het anders verloopt. Een hele fijne site.

Buskesdries 3

6673DP Andelst