Goede ervaring met de klantenservice

Online via de chat vroeg ik de breedte van de armband. Ik kreeg snel en correct antwoord. Zo kon ik mijn keuze maken. De armband is mooi en de naam is correct ingegraveerd. Mijn zus is er heel blij mee.

Zeer snelle levering

Super !!

Super blij met de snelle service. Armband maandag besteld. Met namen in gegraveerd binnen 2 werkdagen al in huis. En de kwaliteit is super

Supermooi armbandje en snelle, fijne service bij DRKS.

Ik heb onlangs een prachtig armbandje besteld bij DRKS en ik ben echt ontzettend tevreden! De kwaliteit is boven verwachting: het armbandje voelt stevig, ziet er elegant uit en de afwerking is heel verfijnd. De verpakking maakte de ervaring helemaal af: een luxe doosje met zorg ingepakt details waardoor het echt voelde alsof ik een speciaal cadeautje ontving. De levering was ook verrassend snel; mijn bestelling was binnen no time in huis en ik werd duidelijk op de hoogte gehouden van elke stap. Alles bij elkaar straalt DRKS kwaliteit, aandacht en service uit. Ik bestel hier zeker opnieuw!

Bijzonder!

Een mooi cadeau dat met zorg is ingepakt . Zeker aan te bevelen!

Gemakkelijk, overzichtelijk & snel

Overzichtelijk in uitleg en bestellen. Communicatie in levering snel en duidelijk. Verpakking zeer netjes en sjiek.

Precies zoals verwacht

Wauw! De sleutelhanger is precies zoals verwacht! De kwaliteit is bovendien ook echt top! Het is echt prijskwaliteit heel top. Ben heel tevreden hiervan Ik heb ook nog op de achterkant gegraveerd en dit is ook echt geweldig!

Mooi maar net een tegenvallende kwaliteit

De ketting opzich is mooi geworden, alleen is het plaatje die erin gegraveerd is, is wazig te zien

Snelle levering, mooie verpakking

Snel geleverd, komt na wat op de website staat

Top service en mooie spullen!

Na wat twijfels welke het gaan worden (door de mega keus!!) en na wat vragen via de chat (waar ik super snel werd geholpen) heb ik uiteindelijk 2 mooie gegraveerde armbandjes besteld en ze zijn prachtig! Bedankt voor de service en de mooie armbanden!

Snelle levering Hele leuke dingen heb al meerdere malen dingen bij jullie besteld

Mooie gepersonaliseerde pennen!

Gepersonaliseerde pennen besteld om onze getuigen te vragen. Boven verwachting mooi!

Persoonlijke sieraden voor onze bruiloft ♡

Echt hele snelle service en ook een uitstekende kwaliteit sieraden. Al vaker bij jullie besteld en nu ook gekozen voor jullie voor onze bruiloft!

Makkelijk zelf armbanden te bestellen en super snel geleverd

Voor mijn schoonmoeder heb ik deze bestelling geplaatst, zij ligt op sterven en voor haar verjaardag van afgelopen zondag wou zij graag iets moois aan haar 5 kleinkinderen geven. Het was super snel binnen, de kinderen waren erg emotioneel en erg blij met het cadeau die hun oma nog kon geven. Ze bedankte mij hartelijk voor deze tip, ik ben blij dat ik dit voor haar en (onze) kinderen kon verwezenlijken. Mijn dank hiervoor

Goed artikel

Tot nu toe een mooi artikel. Voor deze prijs is het meer dan goed, hopelijk blijft de kwaliteit zo goed. Toen hij aankwam waren er wel al wat plekken op van vingerafdrukken vermoed ik die er moeilijk uitgaan.

Kwaliteit goed en snelle levering

Mooie juwelen, snel geleverd!

Mijn ervaring met jullie webshop is goed. Ik heb mijn bestelling snel binnengekregen, qua prijs is het top en van goede kwaliteit.

Super!!

Dit was de eerste keer dat ik hier wat bestel en ik was verbaast hoe goed de kwaliteit was en hoe snel het bezorgd was het was nog geen 24 uur later en ik had het al in huis zo snel had ik nog nooit een pakketje ontvangen

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen. We hebben een armband voor onze zoon besteld met tekst. Alles word duidelijk aangegeven en het word geleverd zoals omschreven. Super tevreden!

Zo mooi!!

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Mooie armband, mooi gegraveerd. Heel blij mee

Mooie sieraden

Snelle bezorging.

Top ervaring

Echt goede kwaliteit, ik ben heel tevreden met mijn keuze van dit product.

Product (naam ketting) snel ontvangen. Héél leuk verpakt.

De armbandtjes voor mijn kinderen zijn prachtig ...zo blij dat ik hen deze cadeautjes kan geven...

Buskesdries 3

6673DP Andelst