Snelle levering en goeie service

Snelle en nette levering. Binnen 10 min bestelling gedaan, gemaakt en verzonden. Volgende dag in huis service. Ziet er top uit goeie uitleg op de site makkelijk te bestellen.

Sneller dan snel perfect geleverd

Bestelling dezelfde dag nog verzonden. Had een ketting besteld met gravering. Heel blij mee. Ga hier zeker vaker bestellen

Prachtige juwelen voor een goeie prijs

Ik heb al twee bestellingen gemaakt op deze site en die twee keren is het super goed verlopen. Er is heel erg veel keuze voor goeie prijzen, en de juwelen zijn ook van goeie kwaliteit. De bestelling komt ook heel erg snel aan bij jou thuis en de juwelen zijn ook veel mooier in het echt. Ook de verpakking is prachtig, de goude kleur maakt het prachtiger en het strikje is super schattig. Bij valentijn kan je ook een specialer verpakking maken met een zinnetje Die je zelf kist kan maken. Het is een echte aanrader voor iedereen zeker bij dit periode van het jaar.

Mooi en snelle levering

Mooi en snelle levering!

Ik had een gepersonaliseerde armband voor mijn vriend besteld. Het is snel binnen, mooi en subtiel gegraveerd en enorm mooi ingepakt. Zeker een aanrader als je mooie sieraden wilt.

Heb een hele mooie armband voor mijn man besteld. Met de namen van onze kinderen. Hij is echt prachtig geworden. Kwaliteit is ook prima, hij zit direct goed.

Hele mooie houdbare kwaliteit

De sieraden zijn mega mooi, zijn lang houdbaar en verkleuren niet. Ik draag de sieraden 24/7 en je voelt ze niet zitten, zijn kwa gewicht dus ook licht en het geeft echt een mooie toevoeging aan je sieraden uitbereiding

Goede klantenservice,

In eerste instantie had ik een zeer negatieve review geschreven over het feit dat de bezorging door Post.nl dagen op zich heeft laten wachten. Dit lag niet aan DRKS, maar tja als ze dan vragen om een review en je hebt nog niks ontvangen dan komt die vraag net op het verkeerde moment. De klantenservice, bij name Esmee, heeft mijn klacht, na het lezen van de review, ter harte genomen en heeft het zeer klant gericht en klantvriendelijk opgepakt.

Snelle levering, mooie armbanden

Ik heb de graveerde moeder en dochter armbanden besteld en de levering was boven verwachting snel. De armbanden zijn mooi, zoals op de website op het plaatje te zien was en de producten waren mooi verpakt. Zeker een aanrader

Zal hier zeker weer bestellen!

Ik zocht een cadeautje voor mijn broer. Ik wilde iets persoonlijks geven. Het werd een armband met de namen van zijn kinderen. Hij heeft niks waar al zijn kinderen op staan, 1 één is helaas met de leeftijd van 6 maanden overleden. Nu heeft hij een waardevol sierraad die hij met trots kan dragen. Dank jullie wel daarvoor. Daarnaast wat een super snelle verzending en leuk ingepakt, al is het al een cadeautje om het doosje te openen. Ik ben fan.

Jammer dat naam zo klein uitvalt op de bar

Vlotte service, jammer van de kleine tekst en geen mogelijkhed tot kiezen van een lettertype

Heel tevreden

De armbandjes zijn mooi afgewerkt, snelle service.

Gepersonaliseerd en toch supersnel geleverd

Een gepersonaliseerd sleutelhangertje besteld. Supersnel en netjes geleverd. Ziet er prachtug uit !

Mooi product, snelle bezorging.

Super snelle levering. Zeer tevreden met de armband.

Heel blij met de gevraagde armband en wat een supersnelle levering!

Snel, prachtig, mooi verpakt. Topcadeau!

Heel fijn dat voor de zoveelste keer alles zo snel en mooi verpakt aankomt. Nog nooit spijt gehad, van geen enkel juweel. Zal zeker niet de laatste aankoop zijn, want de website puilt uit van prachtige juwelen voor jong en oud aan een zeer mooie prijs. Ook de persoonlijke boodschappen zijn super fijn!

Snelle service!

Ik bestelde al vaker bij DRKS en elke keer is mijn bestelling er super snel. De sieraden zelf zijn van mooie kwaliteit en gaan lang mee. Dit was zeker niet mijn laatste aankoop! :)

Ik ben al 2 keer bestellen. Heel erg tevreden

Heel erg mooi en snel geleverd

Mooie sieraden. Snelle levering.

Super mooie sieraden!

Heel mooi en degelijk

Snel geleverd, mooi design en goede kwaliteit

Super blij ermee mooi product

Snel contact, mooi sieraad!

Na contact te hebben gehad via mail mijn bestelling geplaatst. Snelle levering in een mooie verpakking om cadeau te doen. Helaas resultaat niet helemaal zoals ik bedoeld was maar dat is mijn eigen fout. Het moest eenzelfde armband met handtekening van zijn overleden vader worden als die mijn zoon was kwijtgeraakt. Helaas is de handtekening kleiner uitgevallen omdat het gedeelte waar die op moest komen kleiner is als die van zijn vorige armband.

De sluiting is van een heel zacht soort metaal waardoor het binnen 2 dagen onder de krassen zit

Slechte kwaliteit sluiting, metaal is binnen paar dagen compleet gekrast

Mooie sieraden

Mooie sieraden, snelle bezorging met een persoonlijke touch erg leuk.

Buskesdries 3

6673DP Andelst