Geweldige en snelle service Bedankt

Producten zijn wat aan de prijzige kant voor de grootte die ze hebben. Wel mooi gemaakt en ingepakt. Snel verzonden.

Hele fijne support hulp toen ik een retourzending had.

Mijn adres stond verkeerd op het pakketje, en is toen weer retour gezonden. De support heeft me geadviseerd, en nu draag ik het mooie horloge alsnog. Heel fijn geregeld.

Super mooi resultaat!

Makkelijk te bestellen en super snelle levering! Super mooi resultaat!

Perfect!

Ik heb precies de armband gekregen die ik voor ogen had! Prachtig gegraveerd. Mijn man was ontroerd en was er superblij mee. Dank voor jullie cadeau!

Gewoon top!

Heel snelle service en mooie armband met perfecte gravering. Hier bestel ik zeker nog eens!

Goede service! Mijn ketting was kapot gegaan en kreeg binnen 2 dagen een nieuwe ketting toegestuurd. Vriendelijk en perfecte service en super snelle verzending

Snelle levering, mooie kwaliteit

Pennen zien er mooi uit, strak gegraveerd

Snelle levering van een mooi product

De ketting en het hangertje zien er heel mooi uit. De levering was ook snel. Ik ben zeer tevreden en kan je aanraden om hier te bestellen.

Top vaderdagcadeau. Mooi resultaat en snelle levering

Ik was zo blij met mij armbanden. Ik wou zo graag mijn hartsvriendin waar ik binnenkort 25 jaar vriendinnen mee ben verrassen. En de site was zo duidelijk Het bestel proces was tip top. Ik ben erg dankbaar dat ik voor jullie site heb gekozen. Ik weet wel zeker dat ik haar weer heel heel blij mee ga maken

Buitengewoon mooi

Succes met de onlinewinkel

Geweldig persoonlijk cadeau

Geweldig persoonlijk cadeau

Goed/netjes product, snelle verzending

Ik heb gegraveerde pennen bestelt, en netjes in sierlijke doosjes geleverd, en goede kwaliteit! Niets minder dan gewoon heel tevreden.

Veel keuze

Mooi armbandje

Armbandje gekocht voor mijn man met mijn naam en die van onze dochters erop. Heel blij mee! Snelle levering en het materiaal van het armbandje ziet er erg mooi en stevig uit. Perfect vaderdagcadeau!

Mooi sieraad , voldoet aan de verwachtingen Snelle levering , blij mee !

Prachtig

Ik had zo een stress dat het niet mooi zou zijn maar het was prachtig ben zo tevreden ermee heb een gouden pen met naam gekocht kleur was perfect.

mooie producten en snelle levering

gravering is super mooi en hele goeie kwaliteit producten. al vaker besteld voor mezelf. maar ook super leuke producten om kado te geven!

Prima bevallen

Voor het eerst gebruik gemaakt van deze webstore en dat is prima verlopen. Leuke aanbiedingen, aantrekkelijke prijzen en snel verzonden.

Leuke oorbellen voor een schappelijke prijs

Oorbellen voelen licht aan en zijn zoals verwacht. Zeer schappelijke prijs.

Super service

Zo mooie juweeltjes en top service!

Mooi afgewerkt product

Precies zoals gevraagd, mooie gravering! Een aanrader!

Snelle bezorging en oplossing

Ik had een haarkam, armband en ketting besteld voor mijn bruiloft. Alles was keurig verpakt en snel geleverd. Alleen ging bij het passen mijn ketting al kapot (dit was een ketting met dubbele parel en heel fijn/dun zilverkleurig snoer). Dit gemeld en mocht de ketting retoursturen wanneer deze keurig werd omgeruild voor een nieuw exemplaar. Het snoer heeft het de hele trouwdag gehouden, maar tijdens het uitdoen na de trouwdag is deze weer gebroken. Ik denk dat de ketting toch te fragiel is. Ik ga nog opzoek naar een ander snoer, zodat ik de ketting vaker kan dragen.

Een juweeltje waar je alleen maar blij van kunt worden

Ik had een ketting laten graveren met een tekening door mijn broer, papa en ik voor mijn moeders verjaardag. Ik kon allereerst al niet wachten toen hat aankwam want het concept vond ik zó leuk! Toen mijn moeder hem zag begon ze spontaan te wenen van blijdschap. Ze was er super blij mee dat ze elke dag iets getekend van ons om haar nek, dicht bij haar hart heeft. De tekening stond er super mooi in gegraveerd. Precies hetzelfde als hoe we het getekend hadden. Kwaliteit is zeker goed. Dit prachtig juweeltje heeft haar dag extra speciaal gemaakt ♡