Mooie band.

Zit lekker mmoi sieraad.

Snel en goed

Bestelling is snel verzonden en leuk verpakt. Ziet er goed uit.

Aanrader

Mooi van kwaliteit, snel geleverd! Perfecte cadeautje!

Geweldig, snel, mooi, blij

Ik ben verbaasd over de snelheid van de levering. Ik heb net voor 17 uur besteld en de volgende dag was het al in huis. Het is erg mooi geworden en persoonlijk door de tekst die je toe kunt voegen.

Leuk produkt met leuke korting

Snelle levering en artikel is leuk

Mooie kwaliteit

Tot mijn verbazing zag het er erg mooi uit en waren de namen goed gegraveerd. Goede sluitingen en mooie afwerkingen.

Heel tevreden

Super tevreden en wat zo leuk is dat wist ik niet, ik koop regelmaat iets bij Finaste jullie werken blijkbaar samen? Ik heb een armbandje voor mijn partner besteld met onze letters ❤️M&W❤️ hij is super mooi alleen had ik hem achteraf ook aan de onderzijde moeten laten graveren.

Heel tevreden

Mooi juweel mogen ontvangen. Voldoet aan de verwachtingen

Fantastisch!

Super aankoop, precies zoals aangegeven op de website!

Geweldige klantenservice!

Denken met je mee, ook als de retourtermijn verstreken is. Prachtige sieraden voor een mooie prijs. Mede door hun zal ik stralen op de grote dag!

Snelle levering en komt afspraken na

Zie boven

Makkelijke site, product zoals afgebeeld, eenvoudig te bestellen, snel verzonden en keurig verpakt.

Echt super!

Ik vind DRKS echt super fijn. Hele betaalbare prijzen voor sieraden met super kwaliteit. Je kan veel personaliseren en je krijgt het super snel binnen. Echt een aanrader!

Zeer snelle levering heb het nog niet gezien is een verjaardags cadeau en het was zo mooi verpakt dat ik wacht tot as zaterdag

Dit is de 2e hondenpenning die ik bij DRKS heb besteld, de eerste helaas kwijtgeraakt. Snelle levering, mooi plaatje en naam duidelijk erin gegraveerd! Zeker geen prut plaatje zoals bij goedekopere sites!

Prachtig

De tekening is heel mooi op het armbandje! Nog mooier dan gedacht! Dankjewel voor deze blijvende herinnering!

Mooie artikelen

Geweldige moeder dochter armbandjes

Wat zijn we blij met ons aankoop van 3 dezelfde armbandjes voor mezelf en 2 dochters.. ze waren helemaal weg van net de 3 hartjes dat ons symboliseerde ❤️ Heb al vragen gekregen ook van waar ik ze gekocht heb, geslaagd voor iedereen dus!

Soepel en snel

Soepel en snel

Snelle levering en wat ik heb ontvangen was precies zoals de omschrijving en mijn verwachting.

Mooi en fijn kwaliteit

Mooi en fijn kwaliteit

Mooi product, snelle verwerking, goede communicatie

Een prachtig persoonlijk cadeau kunnen maken. Snelle reactie op onze vraag en binnen 2 dagen het product in huis. Dit bedrijf doet wat ze belooft.

Snel en waardevol geschenk

Snel en waardevol geschenk

Goedgeprijsde mooie sieraden

Ik ben gek op gepersonaliseerde sieraden en die vind je in overvloed bij DRKS. Het personaliseren gaat heel snel waardoor je niet extreem lang hoeft te wachten op je sieraad. Daarnaast vind ik de prijzen en kwaliteit ook echt top.

Goede snelle service

Precies gekregen wat ik had besteld. Mooie kwaliteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst