Super mooi

Mooie ketting, mooi verpakt en snel geleverd.

Een heel fijne ervaring was mijn eerste aankoop.

Snelle levering, helemaal zo als verwacht en prijs-kwaliteit

Heel mooi en netjes verpakt

Supermooi en snelle levering

Heel veel keuze voor gepersonaliseerde juwelen .Ketting gekocht voor mijn beste vriendin met de naam van haar zoontje . Ze was er superblij mee .

Teleurstellend

Armband en locatie erg klein. Online zag het er een stuk beter uit. Achterkant is zo klein dat ik het zelfs met bril niet kan lezen.

Prachtig sieraad!

Als cadeau voor mijn man een mooie bruine leren armband gekocht. De initialen van onze trouwdag erin laten graveren, en een mooi tekstje in het doosje! Het is erg subtiel de gegraveerde datum, en het sieraad is echt prachtig! Mijn man is er blij mee!

Heel fijn.

Ik bestel elke jaar wel wat van DKRS. En ben er zeer tevreden over kwaliteit on top!

top!

geweldige sieraden!

Snelle levering mooie sieraden

Voor de bruiloft een mooi haarsoerraad, armband en ketting gekocht. Super blij mee. Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Het is heel makkelijk en duidelijk om te bestelen. Ik had een armbandje voor me moeder gekocht en ze is er heel blij mee

Mooie sierraden!

Mooie sierraden die lang goed blijven en snelle levering

Prachtig weer gegraveerd.

Elke keer blij met mijn bestelling. Blijft ook mooi van kleur

Hele mooie pen.. en ook fijn dat er ruimte was voor een mooie tekst!

Zo blij mee!

Intussen draagt iedereen dichtbij drks. Ikzelf, mijn dochters, mijn zus, mijn mama, mijn man zijn mama. Nog nooit zo tevreden geweest. Kwalitatief en prijs ZO goed. Gaat nooit uit en mee in de douche, overleefd ook mijn wildebrassen hun hobbies. Kan het alleen maar warm aanbevelen!

Helemaal perfect

Makelijk besteld via de site en snel bezorgt kadootje was mooi ingepakt en ik vind het helemaal leuk dat je er een persoonlijke tekst bij kan doen en de sieraden zijn van goede kwaliteit en betaalbaar

Zeer tevreden!!!!!!

Ik heb voor het eerst iets besteld Ik heb manchet knoppen met gravering zo mooi en snel geleverd!!! Zeer tevreden

Mooi sieraad

Super mooi sieraad. Leuk kadootje voor mijn partner

Snelle levering, goede kwaliteit.

Supermooi

Zeer tevreden met het resultaat

Voor een tweede keer besteld bij DRKS en een ontzettend snelle en prachtige levering!

Voor de 2e keer sieraden binnen gekregen, super mooi en nettjes geleverd en de sieraden blijven echt heel mooi! Ik ben zeer tevreden.

Meer dan alleen sieraden

Geweldige verpakking zodat het al een feestje is bij het uitpakken. Heel stijlvol en zo persoonlijk met het handgeschreven kaartje. Deze sieraden doe ik aan op een bijzondere dag voor ons. Wij tekenen de akte van ons geregistreerd partnerschap. Hier horen natuurlijk mooie accessoires bij. Super blij mee ❤️

Prachtige sieraden ontvangen

Het openen van het doosje met de persoonlijke tekst was al een cadeautje en zo blij met de prachtige ketting en oorbellen voor mijn trouwdag.

Ik heb een goede ervaring want het was snel binnen

De armband paste perfect

Prachtig

Ik heb al meerdere keren sieraden besteld en blijf verwonderd iedere keer opnieuw. De gepersonaliseerde cadeaus zijn prachtig.

Buskesdries 3

6673DP Andelst