Top geregeld!

Goede ervaring met DRKS. duidelijke mails en keurig op tijd geleverd. De verpakking is echt prachtig. Met dochter zal super blij worden van dit cadeautje

Artikelen zijn zoals omschreven en goed

Snelle en goede levering. Kwaliteit ziet er ook goed uit.

Heb armbandjes gekocht mooie kwaliteit de bedrukking mooi en de tekst in het doosje was perfect en top

GEWELDIG!!

Mooie armbanden super snel mogen ontvangen!!! Gisteren om 15.00 uur besteld en vandaag om 13.00 uur al in huis! Super. En ook nog eens mooi verpakt en het gepersonaliseerde doosje maakt het helemaal af!

Super mooie en kwaliteitsvolle juwelen. Verzending zeer snel! Hier koop ik opnieuw.

De armband ziet er geweldig uit !

De zondag besteld en de dinsdag ontvangen . Ziet er geweldig uit !

Super leuke producten

Eerder al twee gepersonaliseerde armbanden besteld voor een vriendin, die was er super blij mee. Nu voor een vriend een gepersonaliseerde kompas, super mooi en de kwaliteit- prijsverhouding is prima. Ik ga zeker nog vaker bestellen!!

Fijne ervaring erg tevreden met het hele proces.

De bestelling uitzoeken ging goed. Het was heel duidelijk allemaal. De levering was duidelijk aangegeven. Ik ben erg blij met mijn bestelling.

Prachtig!

Het besteksetje was prachtig gegraveerd en heel mooi ingepakt. Ik als koper was al heel tevreden maar de ontvanger vond het ontzettend mooi. Jullie hebben er een nieuwe klant bij.

Hartstikke mooi

Hoefafdruk ketting laten maken, Echt een mooie ketting met hanger geworden Als je een blijvende herinnering wil van je paard moet je deze kopen

Onwijs leuke spullen

Ik heb de sleutelhanger in de vorm van een hartje. Met een stukje kaart er op echt onwijs leuk ook contact gehad met de service dat alleen is al een 10’waard. Alles is erg Nettjes en het ziet er goed uit je krijgt waar voor je geld. Alleen ik liet tekst op de achterkant zetten en dat is echt heel klein. Als dat niet groter gemaakt kan worden zou ik met me volgende bestelling dit laten zitten. Veder verdienen jullie elke ster.

Geweldig / voor herhaling vatbaar

Besteld en snel in huis. Oorbellen super mooi erg tevreden, zo tevrede dat ik zojuist weer een bestelling heb geplaatst om het gehele setje compleet te maken. Zo nieuwsgierig naar mijn nieuwe bestelling.

Heel fijn

Een best goedkope optie voor een leuke verassig, ketting ziet er heel mooi uit, en is mooi ingepakt!

Hele vlotte bezorging, de volgende dag was het er al.

Geen idee hoe het eruit ziet, het is zo mooi verpakt, maar denk dat het wel heel mooi is. Zondag wordt de verjaardag gevierd van onze kleindochter die 5 wordt. Ben zeer benieuwd wat ze ervan vind. Bedankt voor de snelle levering en wat een leuke site hebben jullie. Onze andere kleindochter is nog te jong, maar zodra zij ook 5 wordt kom ik zeker bij jullie terecht. Groetjes Alie de Jonge

Snelle levering. Mooi product. Origineel.

Super mooi kerstcadeau

Een super mooi kerstcadeau besteld voor mijn dochter. Heel leuk in laten pakken. Snelle en perfecte levering.

Super mooi en snelle levering!

Heb nu voor de 2de keer besteld en wéér super tevreden. Nu 3 armbandjes, 2 voor mijn dochters en 1 voor mij zelf (infinity). Geleverd in een mooi doosje met tekst.

Snel en mooi geleverd

Mijn dochters zijn gelukkig met hun mooie armband ❤️

Snelle reactie klantenservice

Prima ketting, mooi verpakt en snelle klantenservice

Top product

Wat een mooi en goed product. Voor mijn vader een mooie leren gepersonaliseerde armband gekocht. Hij is er ontzettend blij mee en het heeft een betekenis wat het natuurlijk extra leuk maakt. Echt een aanrader.

Snelle, goede service

Bestelling was snel klaar en bezorgd Fijne snelle service nog zo voor de feestdagen..top!

Mijn armband is heel mooi

Perfect !

Geen worden hoe goed de kwaliteit is super tevreden!

Goede kwaliteit!

Goden kwaliteit voor een correcte prijs. Mooi verpakt en snelle levering.

Fantastisch snelle service en prachtig resultaat.

Goede service, snel, mooi resultaat, mooie kwalitatieve prijs.

Buskesdries 3

6673DP Andelst