Zeer teleurgesteld – beloftes worden niet nagekomen
Vorige week heb ik bij DRKS een aanzienlijke bestelling geplaatst met Vaderdagcadeaus voor zowel mijn man als mijn vader. Eén van de belangrijkste redenen om hier te bestellen was de belofte dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden – een duidelijke toezegging op de website en bij het afrekenen.
Helaas werd het pakket pas afgelopen dinsdag verzonden, dus dagen later dan beloofd. Inmiddels geeft de track & trace van PostNL aan dat het pakket gisteren geleverd zou moeten zijn, maar wij hebben helemaal niets ontvangen. Contact opgenomen met DRKS, maar de reactie is teleurstellend: we moeten nog een paar dagen wachten, want “het kan nog aankomen”. Dit was echter niet de afspraak. De bestelling had al lang geleverd moeten zijn – vorige week zaterdag zelfs al.
DRKS doet niets om het op te lossen. Ze schuiven het af op PostNL, maar DRKS is degene die belooft snel te leveren en daar ook reclame mee maakt. Als die belofte niet wordt nagekomen, ligt de verantwoordelijkheid bij DRKS – niet bij de klant.
Er is totaal geen begrip of compensatie geboden en zo staan we nu mogelijk met lege handen op Vaderdag. Erg slechte service en wat mij betreft een afrader. Ik bestel hier niet meer.