Mooi arbandje met naam gegraveerd in doosje; vlotte bezorging

Go ede communicatie via de mail over bezorging. Goed verzorgde verpakking.

Perfectie!

Wauw, wauw, wauw! Zo ontzettend mooi, geen woorden die dat kunnen omschrijven! Besteld en binnen de 3 dagen in huis, fantastisch! Ik raad zeker aan om iets op hun website te bestellen, want hun juweeltjes zijn zo zo prachtig. Zeker en vast een aanrader!!

Geweldig!!

Bestelling geplaatst, en op de zelfde dag al verzonden. Zelfs op zondag!! Top bedrijf! Mijn sierraad is ook echt prachtig. Zo blij mee! Dank jullie wel allemaal

Perfect en geweldig

Super leuk sieraden en ben er zeer tevreden mee de producten zijn van goede kwaliteit en ik weet zeker dat ik hier vaker ga bestellen

Snelle verzending, top product

Niets op aan te merken

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle bezorging. Duidelijke informatie op de site.

snelle levering en perfect in orde

snelle levering en perfect in orde goede kwaliteit

Prachtig verpakt en goede kwaliteit!!

Snel verzonden!

Mooi maar..

Zeer jammer dat er niet gekeken wordt naar de volgorde van de namen die je ingeeft en dat ze in een willekeurige volgorde hangen.

Twee keer wat besteld. Hele goede service! Mooie kwaliteit producten! Eerste keer leek de bestelling niet aan te komen. Ik heb gemaild en er werd gelijk contact opgenomen met postNL. 2 dagen later had ik het pakketje.

Keurig en netjes ontvangen

Ik heb 2 armbandjes besteld voor de kleinkinderen leuke tekst aan de binnenkant van het doosje. Super snelle levering dus een topsite

Snelle levering en mooie producten

De armband werd snel geleverd en is van mooie kwaliteit

Fijn, snel en een goede kwaliteit

Heb 1 keer iets besteld en alles ging goed.

Het was de eerste keer dat ik daar bestelde, was zeker niet de laatste keer.

Ik bestelde een super mooie ketting, de volgende dag had ik hem al. Echt super mooie ketting, goede service…

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb drie sleutelhangers besteld met daarop telefoonnummers en naam gegraveerd. Binnen een half uur na bestelling kreeg ik de melding dat ze al op de bus waren. Bizar snel! Ze hebben een groot assortiment dat te personaliseren is en met deze bezorgtijden heb je dus snel een mooi cadeau in huis

It giet oan!

Geweldig product en een bliksemsnelle levering! Mooie gouwe kurkendraaiert van kwaliteit

Supersnel, super emotioneel!

Ketting was er letterlijk op 2 dagen. Voor die prijs enorm verrast door hoe mooi het was & mijn beste vriendin moest er zelfs van huilen! 10/10!

Tevreden

Mijn ervaring met DRKS is eigenlijk niet zo best.

Ik had een hang horloge besteld bij DRKS en deze zou opgestuurd worden. Het pakje paste door de brievenbus, dus ik hoefde niet thuis te blijven. Op de dag dat het zou komen, zou het voor 18 uur in de bus worden gedaan. Dit gebeurde niet, terwijl het via de mail als bezorgd was aangegeven. "s Avonds om 19 uur lag het ineens op de mat. Toen ik het pakje open deed vond ik een groot horloge die je aan een broek moest bevestigen. Ik had een kleinere hang horloge besteld die je aan een ketting moest dragen. Dit grote horloge had een pinnetje waarmee je de klep moest open om te kijken voor de tijd. Dit pinnetje zat los en kreeg het niet vast. Nu ben ik dat pinnetje verloren en kan dus het horloge niet openen. Het horloge is nu waardeloos en ik wil mijn geld terug.

Ik ben helemaal tevreden!

Mooie oorbellen en ketting. Snel geleverd. Super! Hartelijk bedankt!!!

Snelle verzending en super mooi!

Een armbandje laten maken met de initialen erin. Erg mooi kwaliteit en was de volgende dag al in huis! Heel leuk met sieradendoosje erbij. Ik zal hier zeker vaker bestellen

Goede producten, zoals op foto getoond. Snelle afhandeling en levering. Gewoonweg Super ...altijd graag terug !

Geweldig!!

Wat een geweldig mooie sieraden en super snel geleverd. Ik heb met jullie een samenwerking mogen doen en dus 3 prachtige armbanden uitgezocht. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik wat bij jullie bestel.

Snelle levering, mooi product en netjes bedrukt

Mooie gravure

Ik had een specifiek verzoek en niet zeker of het mogelijk was, maar werd correct en snel verder geholpen. Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en zag eruit zoals gehoopt. Zeer tevreden!

Buskesdries 3

6673DP Andelst