Netjes verpakt en snel bezorgd
Het bestellen ging snel. Armbandje ziet er mooi uit. Het werd supersnel bezorgd. Ook zat het netjes in een doosje.
Cora Plugge
Laden reviews...
2.620 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 20.071 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Klanten noemen herhaaldelijk snelle levering, hoge kwaliteit sieraden en nauwkeurige gravures. Het bestelproces wordt als eenvoudig en betrouwbaar ervaren, met verzorgde verpakking en betrouwbare verzending. Veel reviews benadrukken vriendelijke klantenservice en een ruime keuze aan ontwerpen. Over het algemeen is de ervaring positief en tevreden.
Cora Plugge
Den Haag
Ik beveel DRKS van harte aan. Ik heb een naamketting bij hen gekocht en de doos laten graveren. Ze hebben volledig aan mijn verwachtingen voldaan. De ketting is niet alleen prachtig, maar ze hebben het ook nog eens heel snel afgerond. De tekst die in de doos gegraveerd werd, was in het Pools, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze jouw droomgravure niet kunnen realiseren, want dat kunnen ze zeker!
Kamila Dolna
Venlo
De armbandjes zijn geweldig, netjes op tijd geleverd, en zo ontzettend leuk dat je een tekst kan laten maken in de doosjes, en nog gratis ook!
Astrid van Lunenburg
Eindhoven
Snel geleverd, mooi afgewerkt, goede klantenservice
Marnick
Beveren
Product zoals verwacht. Met zorg verpakt en snel geleverd.
Monique
's-Gravenhage
Kiezen en bestellen ging heel vlot, de bestelling werd de volgende dag geleverd zoals beloofd! Verbeterpunt is het versturen in een kleinere doos (of het juwelendoosje in een zakje steken) zodat het juwelendoosje onderweg niet opengaat.
Maaike
Gent
De ketting is mooi, erg leuk verpakt! De verzending met PostNL duurde wat langer.
Danielle Megens
Berghem
Voor mijn bruiloft een haarpin en parel oorbelletjes gekocht. Beetje last minute, maar gelukkig was het pakketje er snel. De producten zijn van prima kwaliteit. Ik heb er plezier van gehad.
Maud
Brabant
Een prachtige ketting besteld met twee namen samen met hartjes. Zeer mooi ingepakt proficiat aan het team!
Marcin
Krimpen aan den IJssel
Van bij het uitpakken was ik al enthousiast, maar nu ik het echt gebruikt heb: TOP! Mooi, praktisch én gewoon helemaal zoals ik gehoopt had. Dit is zo’n product waarvan je achteraf denkt: waarom had ik dit niet eerder? Dikke aanrader van mij!
Kim
Veurne
In de zin hierboven staat wat ik te zeggen heb
Leona Cloots
Bunsbeek
Snelle service, mooi ingepakt!
CMC
Sint Michielsgestel
Super vlot ook als je een vraag hebt. En mooi geleverd
Annelies Huttinga
Diepenveen
Zocht iets persoonlijke voor bruiloftcadeau. Binnen 1 uur geregeld.
E.M van Steenvelt
Kerkwerve
Goede kwaliteit ketting
Trafford
Ede
Snelle bezorging en in een mooi doosje verpakt. Het armbandje is helemaal goedgekeurd door mn nichtje!
Elise
Groningen
Ik heb al meerdere gegraveerde armbanden met de namen van onze kinderen erop. Ik draag ze dag en nacht. Ze blijven heel mooi. Na het bestellen was het heel snel geleverd. Super blij mee!
Sandra Van der Klaauw
Krabbendijke
Was snel geleverd en ziet er supper uit
Dirk Blom
Terneuzen
Ik kreeg 2 prachtige cadeautjes maar het verkeerde print papiertje zat bij de verkeerde kleur. Ik moest de cadeautjes openmaken om te kijken welke naam erop stond. Daarnaast zou er een gratis rivg bij komen, die zat niet bij de bestelling.
Lylar Luisman
Lemelerveld
Een mooie armband besteld en laten graveren. De kwaliteit is super en de letters mooi. Gewoon helemaal blij..
Daphne Roel
Den Haag
Mijn moeder kreeg te horen niet lang meer te leven te hebben. Jullie hebben ervoor gezorgd dat de persoonlijke bestelling heel snel binnen was. Zo fijn!
Maike
Herpen
Product precies zoals omschreven. Met veel liefde verpakt en verzonden
Marieke Kramer
HEERHUGOWAARD
Klasse oorbellen. Schoondochter was blij
Anouk Bulteel
Boutersem
Ruime keuze, mooi assortiment, snelle verzending
24 September 2026
Edith
Groot-ammers
Mooie ketting, snelle levering, super leuk ook de gratis tekst die je erbij kan laten afdrukken.
24 September 2026
Linda