Erg leuk

Blij met de aankoop zowel voor zoon als dochter in een leuk doosje met eigen tekst erin.. super leuk!

Precies zo als verwacht

Super mooi materiaal. En ook snel geleverd. Ik ben helemaal tevreden!

Mooi gemaakt en snel geleverd super kado om weg te geven

Echt geweldig

Snel besteld en de volgende dag alweer binnen in een hele mooie verpakking! Helemaal top!

Echt helemaal geweldig!

Ik heb al vaak bij DRKS besteld. De kwaliteit van de producten is top. Snelle levering en altijd een succesvol cadeau om te geven. Ik ben erg blij met jullie producten en service!!

Snel en mooi product

Bestelling snel ontvangen. Ketting ziet er mooi uit!

Snelle levering! Alles was zoals gevraagd.

Top ! Heel blij mee!

Snelle service! Heel snel binnen en een mooi product! Ik ga zeker nogmaals bestellen

heel erg blij mee!!

snel geleverd en erg mooi ingepakt! echt een bijzonder cadeau om te geven. Heel erg blij mee

Mooie kwaliteit en snelle levering

Snelle service en hele mooie armband

Prachtige herenarmband

Voor de 2de keer hier besteld. Weer een herenarmband met gevlochten band precies zoals op de foto en ingegraveerd En wederom weer heel blij mee Levering keurig op tijd en luxe ingepakt als cadeautje 20% kortingskaart erbij voor de volgende keer... Kortom weer zeer tevreden Dikke 10

Snelle levering, goede producten

Super snelle levering. Leuke oorbellen uitgezocht voor de verjaardag van de vriendin van onze zoon. Ik weet zeker dat ze ze geweldig vindt en vaak zal dragen.

Armband voor mijn vriend gekocht met locatie van onze eerste kus. Er was iets misgelopen met het kaartje. Duidelijke e-mail ontvangen, probleem opgelost, volgende dag geleverd. Top service!

De perfecte cadeaus

Het is een feestje om je pakketje open te maken. Alle sieraden komen in een mooi sieradendoosje die ook nog eens mooi ingepakt is. Perfect om cadeau te geven. De sieraden voelen kwalitatief goed aan en de gegraveerde sieraden geven een extra persoonlijke touch! Iedereen is heel tevreden!

Snel en goed geleverd. Ziet er mooi uit.

Blij met het resultaat.

Voortreffelijk

Al meerdere malen sieraden besteld incl graveren en altijd dik tevreden zodat ik DRKS iedereen kan aanbevelen… ik blijf trouwe klant

Geweldig mooie sieraden! Blij mee!

Mooie sieraden besteld bij DRKS. De sieraden zijn van goede kwaliteit en de bestelling was super snel binnen! Blij mee!

Snelle service & kwaliteit

Mijn bestelling kwam heel snel binnen. Dat was echt top! Maar ook de producten zijn van goede kwaliteit. Ik raad het zeker!

Mooie kettingen, materiaal niet de beste kwaliteit

De kettingen zijn super mooi en waren snel geleverd! Bij een van de kettingen merkte ik dat hij wel wat scherp aanvoelde in mijn nek. Het materiaal was mogelijk nog te ruw of niet goed afgewerkt. Verder wel heel blij ermee.

super mooi en chicque

Het zit echt fantastisch en die zwarte balletjes met het zilveren zorgt voor een hele chique look. De locatie zorgt voor een hele mooi persoonlijke herinnering. Misschien nog leuk om de straat naam ergens neer te zetten want het was in t begin even zoeken voor hem op welke plaats het was

naamlabel hond

Heel mooie kwaliteit, blij mee!

Verrassend

Mooie sieraden tegen mooie prijzen en keurige levering

Super goed!!

Super mooi armbandje! Leuk verpakt en snelle verzending. Echt een aanrader!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst