Heel fijn

Een best goedkope optie voor een leuke verassig, ketting ziet er heel mooi uit, en is mooi ingepakt!

Hele vlotte bezorging, de volgende dag was het er al.

Geen idee hoe het eruit ziet, het is zo mooi verpakt, maar denk dat het wel heel mooi is. Zondag wordt de verjaardag gevierd van onze kleindochter die 5 wordt. Ben zeer benieuwd wat ze ervan vind. Bedankt voor de snelle levering en wat een leuke site hebben jullie. Onze andere kleindochter is nog te jong, maar zodra zij ook 5 wordt kom ik zeker bij jullie terecht. Groetjes Alie de Jonge

Snelle levering. Mooi product. Origineel.

Super mooi kerstcadeau

Een super mooi kerstcadeau besteld voor mijn dochter. Heel leuk in laten pakken. Snelle en perfecte levering.

Super mooi en snelle levering!

Heb nu voor de 2de keer besteld en wéér super tevreden. Nu 3 armbandjes, 2 voor mijn dochters en 1 voor mij zelf (infinity). Geleverd in een mooi doosje met tekst.

Snel en mooi geleverd

Mijn dochters zijn gelukkig met hun mooie armband ❤️

Snelle reactie klantenservice

Prima ketting, mooi verpakt en snelle klantenservice

Top product

Wat een mooi en goed product. Voor mijn vader een mooie leren gepersonaliseerde armband gekocht. Hij is er ontzettend blij mee en het heeft een betekenis wat het natuurlijk extra leuk maakt. Echt een aanrader.

Snelle, goede service

Bestelling was snel klaar en bezorgd Fijne snelle service nog zo voor de feestdagen..top!

Mijn armband is heel mooi

Perfect !

Geen worden hoe goed de kwaliteit is super tevreden!

Goede kwaliteit!

Goden kwaliteit voor een correcte prijs. Mooi verpakt en snelle levering.

Fantastisch snelle service en prachtig resultaat.

Goede service, snel, mooi resultaat, mooie kwalitatieve prijs.

Betaalbaar en keurig verzorgd en snelle levering

Zie boven

Prachtig

De ketting die ik had besteld is voor mijn dochter. Zij heeft 12 weken geleden een dochtertje gekregen en heeft deze ketting met de naam van haar dochtertje als cadeautje gekregen. Pracht cadeau.

Vlotte levering volgens advertentie

Het product wordt heel snel geleverd, is mooi verpakt en ziet er prachtig uit!

Valt een beetje tegen .

De verdeling van de hartjes vond ik niet oke en ze zitten ook niet helemaal goed.

Zeer snelle levering. Mooie leren armband met gravering in het slot voor mijn man. Een mooi herrinering aan onze overlefen zoon

top

Snelle levering en bestelling zoals bedoeld

Snelle levering en een mooi cadeau

Ik heb 't pakje snel ontvangen en geef 't m'n oudste kleindochter cadeau met kerst ik vond 't een hele mooie ketting.

Waar voor je geld

Goeie kwaliteit en een top levering. Lekker snel. Ook de extra service dat je een tekst kan toevoegen is leuk

Mooi gemaakt

Ziet er top uit! Mooi gemaakt, ook het doosjes

Ik heb dit pakje besteld, en al een aantal dagen later werd dit geleverd. Dat noemt men prima service! Heel erg blij mee, nu hoop ik mijn partner er ook blij mee te maken met kerst.

Netjes en goeie kwaliteit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst