Levering niet ontvangen

Ik heb 30 december j.l een ketting besteld. Tot op heden nog helemaal niks van vernomen qua levertijd, leverdatum etc Wel word er gevraagd om een beoordeling terwijl ik niks heb ontvangen

Zeer mooi

Goedemiddag kwaliteit

super goede ervaring

Ik had een armbandje laten graveren. Je mocht er gratis een tekstje bij schrijven wat heel fijn is. De armband is heel erg mooi, beter dan ik had verwacht. Ook best snel geleverd. Bedankt!

Mooi en snelle levering

Heel mooi maar de maat klopte niet. Ik heb de afmeting op voorhand genomen en besteld maar die komt veel groter uit. Helaas. Nu nog een manier vinden om die armband in te korten. Wel snelle levering

Goeie winkel (webwinkel )

Is snel met verzenden en houdt je goed op de hoogte betaalbaar en heel erg mooi

Goede service!

Netjes ingepakt, snelle levering en goede kwaliteit.

Product word snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering en echt mooi

Heel blij met product en snelle levering ook snel antwoord bij vragen

De armband is heel erg mooi

Zoals hierboven

Prachtig

Bestelling gedaan voor dochter&kleindochter Hele mooie kwaliteit♡♡♡♡ Snelle levering En betaalbaar Aanrader

Goede kwaliteit, snelle bezorging en uitstekende service.

Goede kwaliteit, snelle bezorging en een uitstekende service zorgen samen voor een zeer prettige ervaring.

Vlotte levering

Leuke armband , vind wel dat de gegraveerde letters erg klein zijn. Kleiner als de voorbeelden

Tevreden

Mooi en zorgvuldig verpakt

Mooie oorbellen en snelle bezorging

Mooie oorbellen en snelle bezorging

Een prachtige ketting

Een prachtige ketting gaat mijn zoon vanavond geven aan zijn vriendin. Ben benieuwd wat ze er van vind. Wij vinden de ketting prachtig daar zal het niet aan liggen. Bedankt dkrs

Mooie sieraden, snelle levering.

Mooie sieraden, snelle levering.

Hartstikke mooie armband

Hele mooie gegraveerde armband met geboortesteentje besteld. Ziet er piek fijn uit!

Alles was in orde en snelle levering

Ik heb geen opmerkingen het was precies hoe het moest.

Helemaal tevreden

Had 2 armbanden besteld en wou ze als cadeau afgeven aan onze 2 zonen,maar kreeg 1 armband niet meer terug open,wat achteraf gezien heel simpel bleek te zijn. En ik vroeg via chat om hulp en tijdens die drukke dagen kreeg ik snel een goed advies hoe ik het moest oplossen. Zo , erg bedankt, zo waren de armbanden toch een mooie verrassing. Top service.

Netjes gedaan

Mooi gegraveerd en op tijd

Bestelling snel bezorgd en goede kwaliteit

Er was veel keuze en voor dat ik het wist was mijn bestelling er al. Mooi goed ingepakt en de armband is super goede kwaliteit.

Prachtige hanger! Origineel en goede service!

Ik kreeg de hanger en kettinkje heel snel geleverd. Zag er prima en netjes verzorgd uit! Ik vond de ingegraveerde tekst wat klein uitvallen dus iets om rekening mee te houden. Ga het vaak dragen. Ben er heel blij mee, dus top!

Tevreden klqnt

Ik heb al verschillende armbandjes besteld met gegraveerde namen voor mezelf en als cadeau's en deze zijn echt prachtig. Zeker een aanrader naar anderen toe!

Top produkt

Snelle service, erg mooi gegraveerd!

Een nieuw vast adresjes voor me!

Ik heb het besteld volgende dag al binnen en dat tijdens de kerstperiode! Materiaal is top, en de service was fijn en overzichtelijk ♡. Bestel hier zeker nog vaker!

Buskesdries 3

6673DP Andelst