Leuke presentjes

Een mooi belijdeniskado gekocht en laten graferen. Snel geleverd. Een kado voor het leven en we komen zeker nog eens terug.

Mooie oorbellen en ketting

De oorbellen waren mooier in het echt dan op de site En de ketting ook Ben ook zeer tevreden over de levering , ik werd duidelijk op de hoogte gehouden van de levering Echt prettig

Snelle levering en product gegraveerd naar tecredenheid

DRKS heeft een leuk assortiment als je iets persoonlijke wilt. Levering was erg snel.

Super mooie armband

Goede kwaliteit, mooie stoere armband. Levering was ook zeer snel. Ik raad het iedereen aan

Heel tevreden

Mijn vader was zijn armband kwijt , dus opzoek naar een nieuwe passende armband . Besteld en snel in huis . Goeie service ♥️

Gewoon Top

Waardeloos

Mijn sieraden besteld voor 90 euro. Een set voor mijn bruiloft. Totaal het verkeerde setje ontvangen. Heb ik direct dezelfde dag gemaild met foto's erbij wat ik ontvangen heb en wat ik besteld heb, met de vraag of dit nog opgelost kon worden. Geen reactie op de mail. Heb ik meerdere pogingen gedaan om te bellen, ook daar kan ik niemand op bereiken. Ik ben echt de moeilijkste niet maar hier baal ik wel heel erg van!

Snel geleverd, mooi product en ziet er geweldig uit met een persoonlijke boodschap in het doosje. He

Heel tevreden

Mooi sierraad

Mooi sierraad wat ik heb laten maken voor mijn pasgeboren dochtertje zodat ik toch altijd iets van haar bij me draag. Enige minpunt is dat het armbandje vrij dun en fragiel is waardoor ik bang ben dat hij snel kapot zal gaan.

Prachtig

Snelle levering en een mooie sleutelhanger.

Zeer mooi maar maattabel is niet 100% correct

Een hele mooie armband. We hadden de pols gemeten, 20cm. Toen we dan deze maat bestelden dan is de armband echt wel te groot. Dus best de kleinere maat bestellen als je hem niet erg ruim wil.

Megacontent!

Mijn dochter van 3,5 droeg een armbandje van een lokale juwelier van hier, maar was na een maand ineens spoorloos verdwenen, weg. Ze was super verdrietig. Dat kon ik natuurlijk niet aanzien en ben onmiddellijk beginnen zoeken op internet naar een nieuw, nóg mooier armbandje. Ik kwam al vrij snel op DRKS uit, en amai wat een leuke keuze aan kinderarmbandjes! En vooral.. Betaalbaar! Ik heb meteen 2 aparte armbandjes besteld zodat ze nog kon kiezen als verrassing. Ze werden ook super snel geleverd, en heel zorgvuldig ingepakt. Ze was zó blij toen ze haar eerste armbandje zag, dat ze ze meteen aan wilde en aan iedereen liet zien. Ik raad DRKS zeker aan, zeer content van ;-)

Was heel goed

Wat lastig om verschillende artikelen te vinden en er stond bij dat we een gratis kettinkje krijgen maar dat wrd niet geleverd ?

Prachtig

Armband met namen echt zeer tevreden

Hele goede ervaringen al een paar keer gegraveerde ketting besteld en armbandje Met het handschrift van mijn moeder voor mijn dochters 18 de verjaardag top Alleen ik heb het denk ik de laatste keer zelf verkeerd ingestuurd want stond er best heel klein op maar had zelf de tekst uit elkaar moeten zetten

In het verleden dingen besteld voor onze getuigen. Was super goed in de smaak gevallen, Vandaar nu ook een lief vaderdag cadeau. Ben een zeer tevreden klant :).

Snelle service!

Snel verzonden en mooie sieraden.

Super mooie sieraden

Mooie armband

Een mooie herenarmband besteld , kralen en een graveerplaatje Ik had het snel binnen en wat is het mooi geworden, de namen staan er ook netjes in gegraveerd Ook het doosje met tekst maakt het vaderdag kado helemaal al Super , we zijn er blij mee Nu nog wachten op de dag dat het gegeven gaat worden

Netjes verpakt en snelle levering .

Veel later dan op website staat geleverd

Voor mijn bruiloft last minute oorbellen besteld. Ruime week van tevoren. Website staat volgende dag thuis, maar helaas pas binnen na mijn bruiloft.

Snelle levering ziet er super uit!

Zeer snelle levering en producten zien er mooi uit, goed verpakt en snelle reactie bij klantenservice over een leveringsvraag.

Goeie kwaliteit, snelle service, top

Goeie kwaliteit, ook heel snelle service, ik beveel het iedereen aan.

Heel mooi

De armband en ketting voor mijn moeder is echt heel mooi geworden ik ben er super blij mee is een heel mooi kado

Buskesdries 3

6673DP Andelst