Snelle, top en als verwacht

Ja gewoon in 1 woord: positief

De armband is precies zoals verwacht en heel snel geleverd

Super snelle verzending en altijd leuk om te ontvangen ☺️

Supersnel geleverd en even uitgepakt....prachtige armband! Daarna weer ingepakt voor kerst Denk dat zoonlief erg blij gaat zijn!

originele producten goed snell klanten service

Heb een origineel hangertje besteld. bij levering iets misgegaan door post nl. DRKS reageerde snel en alles is opgelost.

Super snelle levering en mooie armband

Armband voor ons zoontje besteld super mooi geleverd netjes in cadeauverpakking en heel mooi gegraveerd.

Super goed

Super vriendelijk Super kwaliteit Ik had gemaild in verband met postnl, ik kreeg Super snel een mailtje terug met alle info. Super klant vriendelijk Hier bestel ik zeker nog eens, raad het ook aan bij mijn vrienden en familie

Netjes, mooi aangeleverd en snel!!

Niet zoals beloofd

Helaas niet zoals beloofd,naam achterkant zijn jullie vergeten helaas wel heb ik aangevraagt. Foto mooi gedaan.

Mooi en snel geleverd

Bestellen ging makkelijk en snel. Het armbandje ziet er mooi uit en werd geleverd in een mooi doosje. Wat leuk om er een gepersonaliseerde wens bij te kunnen schrijven. Super snel geleverd zodat ik het op tijd cadeau kon geven.

Mooi sieraad

Snelle levering! Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel contact goed geholpen en snelle levering product zoals verwacht.

Snelle levering,en heel mooi verpakt

Ben benieuwd wat onze dochters er van zullen zeggen,ze krijgen het met kerst,maar weet zeker dat ze het geweldig vinden ❤️

Een droom die waarkwam

Ik was kei blij toen het eindelijk aankwam en nog blijer toen ik het open deed.

Prachtige sieraden

De sieraden zijn snel geleverd en super mooi! Ze zijn van goede kwaliteit en ze bieden veel keuze aan op de website.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Heb al vaker besteld bij DRKS en steeds zijn de artikelen prima verzorgd. Mooi afgewerkt, mooi verpakt en dit voor een prima prijs die het zeker waard is!

Mooi!

Supermooie sleutelhanger met namen! Snelle levering en mooi verpakt. Leuk cadeau om te geven.

Belisimo

één unieke beleving in perfectie , aanbod , bestelsysteem , kwaliteit , levering , uniek , TOPIE BEDANKT uw zeer tevreden klient , GABRIEL

Schitterend

De vinferafdruk van mijn vader op mijn ketting. Makkelijk te doen, maak er een foto van Uploaden En 2 dgn later had ik een schitterd volmaakte ketting in de brievenbus! Enorm blij mee

Ik had er meer van verwacht

Ik heb een armband besteld voor een heer. Het is een leren armband met op de sluiting vingerafdruk van een dierbare.. de band is supermooi, maar de vingerafdruk valt erg tegen. Het is echt een plakplaatje om te zien. Ik dacht dat het gegraveerd zou worden . Maar het is echt een soort sticker die er opgeplakt is en dat ziet er een beetje goedkoop uit. Helaas, misschien heeft het ergens in de beschrijving gestaan, maar ik heb het niet gezien. Als ik het had weten had ik het niet besteld. Voor de rest wel onwijze snelle levering.

Fantastisch !!!

Super snelle service en de inscriptie in de taartschep ziet er geweldig uit. En ook nog eens super mooi verpakt, echt een aanrader.

Leuk assortiment, snelle levering en mooi, goede sieraden

Snelle levering, leuk verpakt, gepersonaliseerd (helaas een spelfoutje) maar verder helemaal prima!

Hele mooie sieraden en snel verzonden

Ik heb 2 kettingen met vingerafdruk laten maken van mijn overleden vader en deze zijn heel netjes gemaakt en snel verzonden

De sieraden blijven mooi en nog mooier is de prijs van de producten. Makkelijk via de site te bestellen en snelle levering.

Buskesdries 3

6673DP Andelst