Formidastisch

Super. Een juweeltje voor de 20ste verjaardag van de kleindochter.

Zou ik niet aanbevelen

De oorringetjes zijn van mindere kwaliteit. Duwen scheef wanneer je ze probeert te sluiten en gaan ook slecht dicht.

Heel mooi heel snel

Mooie, kwalitatief en bijzondere producten!

Jullie leveren mooie sieraden die je ook kunt personaliseren! De levertijd is heel vlot en het wordt mooi verpakt. Je krijgt echt iets bijzonders! En dat is fijn om te cadeau te geven. Ook de service is top!

Heel blij mee

Snelle geleverd en mooi geworden. Prima kwaliteit.

Ideaal meubelstuk

Makkelijk in gebruik.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel bezorgd!

Geslaagd!

De bestelling paste mooi in de brievenbus, wat ik al heel fijn vond, en de ring was erg mooi. Een geslaagd cadeau waar zij ook erg blij mee was. Zeker aan te raden.

Snelle levering en mooi verpakt, armbandjes zijn ook mooi

Ik ben blij met de armbandjes, ze zien er beeldig uit en ben benieuwd hoe ze ontvangen worden als ik ze geef aan mijn moeder en zus.

Fantastisch!

Super snel geleverd, hele mooie armbandjes en echt te leuk dat we een persoonlijke boodschap konden toevoegen aan de sierradendoosjes. Hele fijne service. Ga hier zeker weer bestellen!

Geweldig!

De armbandjes zijn heel mooi en fijn afgewerkt. Ze waren ook enorm snel geleverd en zaten goed verpakt. De gepersonaliseerde tekst dat je in het doosje kan zetten maakt het helemaal af.

Mooie producten, snelle levering. Erg tevreden!

Goede kwaliteit , Snelle service en mooi ingepakt cadeau

Een fijne ervaring, waarbij ik met trots deze cadeautjes gaf. Het ziet er geweldig uit en t is prachtig verpakt, de persoonlijke tekst op t kaartje aan de binnenkant maakt het geheel af . Mijn derde keer dat ik hier bestelde en zeker niet de laatste keer !

Mooie acties

Voor de tweede keer besteld en weer een top kado!

Wow, wat snel werden de armbandjes geleverd. Het was supermooi ingepakt. Maar het armband zelf was ook heel mooi! Het persoonlijke berichtje dat je in het doosje kan laten zetten, maakt het helemaal af. Echt gegarandeerd een succes!

Goed kwaliteit en niet te duur

Ik heb een ketting bestelt en die is super mooi en optijd geleverd.

Vriendelijk bedrijf, mooie spullen

Ik ben goed geholpen na een vraag per mail. Zeer vriendelijk, en dochter is heel blij met haar nieuwe mooie ketting!

Sieraad was volgende dag al geleverd zoals op website staat. Is zeker zn geld waard, is heel mooi!!

Hele snelle levering, 's middags besteld de volgende dag in huis.

Helaas is mijn bestelling nog niet binnen

Bestelling helaas nog niet ontvangen bij post nl gaat er iets niet goed

Netjes

Ik ben zeer netjes geholpen. Ook van te voren mijn mail contact was heel netjes, snel en fijn. De 3 setjes oorbellen zijn binnen voor mijn bruiloft. Ze zien er netjes en in goede staat uit. In september ga ik ze met trots dragen!

Zo mooi en snel binnen ben er super super blij mee

Prachtige armbandjes. We zijn er blij mee!

Het door mij bestelde naamplaatje was de volgende dag al binnen. Alleen jammer dat de naam en het adres zo klein op het plaatje staan dat dit zeer moeilijk is te lezen.

Snelle levering van het product

Buskesdries 3

6673DP Andelst