Snelle levering mooi ingepakt en leuk dat je er een briefje bij in kan doen om t nog persoonliijker te maken

Super tevreden

Mijn set wat super mooi, hele snelle levering en precies zoals omschreven was. Ik ben er ontzettend blij mee en kan niet wachten het te dragen op onze bruiloft

Wauw

Hele mooie armband laten graveren! Het was prachtig!

Top armbandje

Mijn vriendje was erg blij met het armbandje. Erg leuk ook dat je het kan personaliseren door er in te graveren!! Staat hem goed

Heel mooie juwelen

1 voor 1 prachtige stuks

Mooie kwaliteit

Gegraveerd kinderbestek gekocht. Heel mooi en snel geleverd.

Ideaal!

Heel fijn te zien hoe fijn het graveerwerk is uitgevoerd. Snelle en verzorgde levering! Naar persoonlijke mening mocht de ketting nog iets fijner, maar is zeker geen probleem.

Mooi!

Vorige keer een hele slechte ervaring met DRKS! Het verdient altijd een tweede kans, Mijn armband is heel mooi en goed gemaakt! Naamplaatje ook mooi zonder vingerafdrukken

Goede service, leuk ingepakt. Ook snelle reactie op mijn mail.

Snelle levering, mooi materiaal. Helemaal top!!

Dik in orde

Vlotte levering, mooi ingepakt, geen lange wachttijd betreffende de levering, ...

Heel mooie armband en super goede service!

Ik heb een mannenarmband besteld met tekening en deze overtreft de verwachting. Ik heb nog een vraag gesteld via mail en kreeg hier snel antwoord op. De klantendienst is heel behulpzaam. Ik kan het dus alleen maar aanraden!

Heel mooi en leuk verpakt!

Ik zou zeker opnieuw bestellen!

Super mooi

Super mooie moederdag gekregen. Het ziet er heel mooi uit en echt een heel leuk persoonlijk kado. Ook mooi ingepakt en aan te bevelen.

Uiterst tevreden!!

Goede kwaliteit. Heel blij met de kettingen voor mijn dochter en mij! Zeer snelle levering voor 2 gepersonaliseerde kadootjes!! Aanrader!

Tevreden

Vlotte bestelling , communicatie goed , snel leverbaar , mooi

Heel tevreden

Ik heb via DRKS mijn ketting en oorbellen voor mijn bruiloft besteld. Ze waren heel snel verzonden en kwamen netjes ingepakt aan. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinsten!

Snelle verzending, mooi ingepakt. Erg tevreden

Goede levering

Snel geleverd. Leuk voor moederdag. Hopelijk blijft t goed.

Wis niet wat ik moest verwachten

Ik vind die letters te klein op die armband Kon wel beetje groter en nadeel van graveren is als je het niet bevalt dan zitje met gebakken peer. Dus niet meer doen.

Prachtig

Hele mooie oorbellen, precies zoals op de afbeelding. Gaan prachtig staan bij mijn trouwjurk.. Oorbellen waren snel binnen, in een stevig doosje.

Heel snel geleverd en netjes ingepakt

Bb

Super mooi!

Armband met 4 hartjes elk met naam. Heel mooi en subtiel. Blij mee!

Prachtige armband!

Hele mooie gepersonaliseerde armband met de naam van onze dochter! Ik ben er onwijs blij mee.

Hele goede kwaliteit!

Product is beginnen gekomen als verwacht, heel mooi gemaakt, goede kwaliteit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst