Snel en goed

Goeie website om te bestellen en goede ondersteuning en snele levering

Super blij

Mooie nieuwe aanwinsten, snel geleverd, grote blij!

Mooi product, zoals op beeld. Snelle levering ondanks de drukte voor de feestdagen.

Mijn pakket is niet bezorgd

Mijn pakket is niet bezorgd en ik heb geen bevestigingsmaiil gekregen.

Een prachtig geschenk

Besteld en ontvangen in een mooi doosje. Het ziet er prachtig uit. Ik ben een oma. En draag nu al mijn kleinkinderen bij me. Ik ben gelukkig :))

Wonderfull

I ordered a necklace with a pendant engraved with his three names for my son. When the package arrived and I opened it, I was touched ,lovely packaged, a very personal and beautiful gift. For a small price, I have an elegant and personal gift for my son. Thank you so much

Een leuk cadeautje

Heb dit als cadeau voor iemand laten maken met gravering. Dit is heel netjes gedaan. Tevens de tekst in het doosje.

Super service

Ik heb mijn man een gepersonaliseerde armband gegeven met kerst. Dag na dat ik besteld had kwam de armband mooi verpakt al binnen. Mooi sieraad van goede kwaliteit. De service is super en verzending is snel.

Prachtig

Wauw wat een prachtig kado voor mij en mijn 2 dochters op 2e kerstdag en super snel verzonden. Wel vergeten de kortingscode in te vullen maar het sieraad is echt prachtig.

Tevreden met mijn aankoop en met de levererinstijd

Het product is hetgeen ik ervan verwachtte, dus ik ben tevreden

Geweldige bedel met vingerafdruk

Mooie zware kwaliteit bedel met duidelijke vingerafdruk. Stevige ketting en sluiting. Ontzettend blij mee, voor altijd een extra herinnering bij mij.

Snel & heel mooi!

Ik heb een ketting laten graferen die is erg mooi geworden en de volgende dag al in huis, hoe dan?! Erg tevreden klant hier.

Heel kort: helemaal top!

Goede kwaliteit, mooie gravering, snelle levering. Echt hele mooie cadeaus om te geven. Verpakking is mooi. Een hele dikke aanrader!

Heel goed en snel

Goede kwaliteit, kan pakketje goed opvolgen, snelle levering

Heel mooi

Mijn kids waren er zeer blij mee

Perfect en dag erna geleverd

Super tevreden , alles op tijd geleverd .

Moeder, dochter armbandjes zijn prachtig

Ik heb voor de kerst moeder, dochter armbandjes cadeau gedaan aan mijn moeder, zussen, nichtjes en mijzelf omdat we allemaal moeder of dochter zijn ♡ Iedereen vond het een bijzonder cadeau. De armbandjes zijn van hele goed kwaliteit en zien er prachtig uit.

Goed geregeld!

Snelle levering.

Super blij met de persoonlijke armband

Prachtige armband ontvangen, precies zoals aangegeven op de website. Mooie kwaliteit en nette gravering. Mooie bijkomstigheid is het persoonlijke berichtje in het doosje. Snelle verzending. Kortom, zeker een 10 en de moeite waard!

Mijn eerste ervaring is mij goed bevallen en geef drks een dikke 10

Prima verzorgd!!

Mooi geïnformeerd en snelle service!

Heel mooi

Heel mooi armbandje.

Mooi, snel, stoer en makkelijk te bestellen. Erg blij mee. Zijn mooie cadeautjes, of gewoon zomaar.

Prachtige ketting

De ketting was een cadeautje voor onze schoondochter en zij is er superblij mee. Haar man, mijn zoon, deed m meteen bij haar om en de kinderen bewonderden haar meteen:-)

Uitstekende service!

Ik bestelde een gepersonaliseerd armbandje voor mijn grootmoeder. Zowel het artikel als de klantenservice waren bovengemiddeld goed. Bedankt!

Buskesdries 3

6673DP Andelst