Mooi juweeltje, vlug geleverd in een mooie verpakking

Perfecte kerstcadeautjes

Ik heb twee kettingen gekocht voor mijn vriend en mijn broer. Ik ben mega tevreden met de kwaliteit van beiden.

Snelle service ondanks de feestdagen en top kwaliteit.

Snelle service en eenvoudig naar eigen zin te maken.

Wat ik heb besteld is voor mijn bruidegom. Het was een dag of 2 dagen na mijn bestelling binnen. Dat was een stuk sneller dan ik had verwacht en had gehoopt! Super blij met hoe het cadeautje is binnen gekomen. Nu nog even wachten voor het gegeven word en benieuwd naar de reactie van mijn bruidegom!

Super service

Goede kwaliteit en super snel in huis. Zelfs voor de kerstdagen! TOP

Geweldige service

Ik had een armband van de hoefafdruk van mijn paard. Helaas had ik een foto geüpload waar dat niet goed mee kon, binnen een dag heb ik een mail ontvangen met hoe ik het beste een juiste afdruk kon maken. Na een nieuwe afdruk opgestuurd te hebben, heb ik alsnog mijn armband binnen 2 dagen ontvangen, niet vertraagd door de eerste foutieve afdruk. Hele fijne service en communicatie!

Mooi product voor een mooie prijs

Voor mijn dochter een sieradensetje gekocht. Mooi verpakt, op tijd verzonden, goede prijs kwaliteit verhouding en een blije dochter.

Super fijn contact en hele snelle levering! En prachtige sieraden!

Mijn dochter en ik zijn enorm blij met de sieraden! super goede kwaliteit en zo speciaal een dochter/mama armbandje!

Enorm blij mee

Ik heb 3 armbandjes besteld, net voor Kerst. Ze zijn op tijd geleverd, van mooie kwaliteit en feestelijk verpakt. Het was een feestje om te geven aan mijn zussen.

Snel geleverd, ondanks kerstdrukte!

Fijne site en duidelijk.

Kwaliteit en snel!

Duidelijk bestelproces, snelle levering, mooie producten. Heb nu 2x al besteld en ben erg tevreden.

Mooi en snel!

We hebben net voor kerst nog een gouden opener besteld die we op wilden laten graveren. Alles op tijd en prachtig ingepakt. Leuk cadeau!

Net last minute een geschenk gekocht en keurig op tijd geleverd! Dank je hiervoor.

Prachtige sleutelhanger en snelle verzending

Het eindproduct was zeer mooi en precies zoals verwacht. De verzending was snel, zelfs vlak voor en tijdens de feestdagen

Heel mooi

Prachtige armbandjes, snelle levering.

Product Image Sleutelhanger kids met naam goudkleurig

Product Image Sleutelhanger kids met naam goudkleurig ziet er geweldig uit, mooi gegraveerde namen met hartje, werd mooi verpakt en ik heb het supersnel ontvangen, dus dankjewel en dikke duim voor DRKS!

geen enkele opmerking !

perfect

Tevreden

Alles was in orde en goede kwaliteit

Bestelling was zelfs met de feestdagen om de hoek heel snel geleverd. Ook heel mooi gegraveerd en van goeie kwaliteit

Heel snel geleverd met gravering

Heel mooi gemaakt en super snel klaar en geleverd…… topbedrijf

Supersnel geleverd in een schattige feestelijke verpakking

Ik heb een armbandje met 3 hartjes besteld voor mijn 12 jarige kleindochter. Het pakje werd de volgende dag al bezorgd. Het was schattig en feestelijk ingepakt. Het armbandje is zo mooi dat ik het voor mijzelf ook heb aangeschaft. Superblij mee. Oma(71) en kleindochter (12) met elkaar verbonden door een hartjesarmband.

Pakket verkeerd bezorgd

Mijn pakket is niet/verkeerd bezorgd. Bestelling was wel leuk.

super fijne en snelle bezorging en goede kwaliteit

De armband ziet er super mooi uit en hij kwam snel binnen. ik had nog een extra aanvraag gedaan en daar is ook fijn aan voldaan.

2 dingen besteld, allebei erg mooi. Ook prachtig ingepakt.

Ziet er geweldig uit.

Was op tijd binnen en de prij was goed .

Buskesdries 3

6673DP Andelst