Gemakkelijk te bestellen , snel geleverd

Top personeel, kreeg een mailtje omdat er iets niet duidelijk was, dat wil zeggen dat ze juist en correct willen werken.

Super gave armband.

Had bestelling geplaats en zou het komen ophalen, helaas omstandigheden kon ik niet, en had hun gemaild of ze het alsnog konden opsturen. Was geen probleem, ze reageerde meteen waardoor ik mijn cadeau optijd binnen had. Super bedankt !!

Perfect op tijd

Netjes op tijd geleverd. Prachtig.

Besteld en twee dagen later in huis! Alleen lukte de tekst niet voor in de sieradendoosjes, gaf aan dat het te lang was, maar dat was niet zo.

Mijn.vriend vond de armband erg mooi

Mooi

Altijd mooie dingen en supersnel klaar en verzonden!

Wat een snelle levering en goed verpakt. Ook de penning die wij hebben besteld met de naam van onze hond is erg mooi!

Nice product

Fast delivery Good quality From A to Z everything nice

GEWELDIG

Ik eindelijk heel mooi en betaalbaar armbandje gevonden ,voor jonge kinderen.Mooie kwaliteit en hele snellelevering. En ze hebben voor iedereen iets,dus hoef je niet verder te zoeken kun je al je dierbaren verrassen.

Heel tevreden

Doen wat ze beloven

Heel mooi!

Echt zoals op de foto en snelle levering. Zeer blij mee!

Een beter cadeau bestaat niet!

Op maandag besteld, dinsdag in huis! Sneller kan niet. Toen natuurlijk gelijk open gemaakt en zeer tevreden. Mijn vriend is erg blij met zijn cadeau!

Fijne site

Fijne site en snelle levering. Ziet er heel leuk uit als het binnen komt. Leuk verpakt. Zeker een site om nog eens terug te komen.

Prachtig cadeau!

Ik bestelde een gouden taartschepper en 2 gouden vorkjes als cadeau om een taart aan te snijden op een huwelijk. Ik liet de trouwdatum en de namen er in graveren. Dit is prima gedaan. Ook de kwaliteit van het bestek is top!

Retourkosten waren hoog

Heel jammer dat ik ruim 5 euro aan retourkosten had.

Goed accuraat bedrijf

Bestelling komt op afgesproken tijd..netjes verpakt..

Supermooi

3 prachtige armbanden met de drie hartjes gekocht om kado te doen aan mijn moeder voor haar 80e verjaardag. 1 voor haar 1 voor mijn zusje en 1 voor mij. Verbonden met zn drieën nu onze vader is overleden en we nu met zn drietjes ons gezin vormen. Mijn moeder was in tranen zo mooi vond ze het.

Vlug geleverd en alles naar mijn zin ,heel tevreden

Mooi sieraad, snelle levering, super prijs/kwaliteitverhouding

Mooie leren heren armband laten graveren als kado voor het vieren van onze 1-jarige relatie. Alles helemaal volgens verwachting! Goede prijs/kwaliteit, snelle levering en een hele blije vriend. Ik raad het zeker aan….

Het perfecte cadeau passend bij een waardig afscheid

Een gegraveerd (op maat gemaakt) product dat voldoet aan de verwachting. Het is kwalitatief sterk, esthetisch ziet het er gelikt uit waardoor de prijs- en kwaliteitsverhouding on point is. Ook de levering van het product was binnen 2 dagen geregeld. Kortom, top service vanuit het bedrijf waardoor ik niet teleurgesteld ben.

Bijzonder goed en tevreden

Wat een goede service, mijn bestelling kwam heel snel binnen. En wat netjes, mooi en goed verpakt. De verpakking zat in een normale formaat zodat deze in de brievenbus paste. De sieraden zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Als cadeautje ontzettend leuk verpakt, heel sjiek. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit en het bezorgen. Ik zal beslist vaker bij DKRS bestellen.

Fijne juwelen

Zeer vlotte levering. Mooie juwelen van degelijke kwaliteit. Wij zijn blij!

In 1 woord: GEWELDIG

Altijd lastig als je het niet in ke handen hrbt. Ontzettend blij met de armband

Gewoon fantasie

Snelle levering en supermooi allemaal heb al best veel besteld en allemaal heel mooi en betaalbaar

Buskesdries 3

6673DP Andelst