fantastische sieraden, geweldige service en snel verzonden.

Ik heb vorige week 5 sieraden besteld, ik wou ze ook graag laten graveren! Ik heb gekozen voor sieraden met betekenis voor mezelf, m’n moeder en dochter! Ik kon in het doosje gratis een persoonlijke tekst toevoegen, fantastisch. Ik heb eind van de middag besteld & ik had het de volgende ochtend in huis

Fantastische vrijheid in vormgeving voor het perfecte cadeau!

Op de website kon ik al snel een design vonden wat ik leuk vond. En als hele fijne touch kon ik iets op mijn armband graveren. De tekst werd persoonlijk en de armband is daardoor onbetaalbaar in waarde voor mij. Al was hij spotgoedkoop! De armband draag ik nog steeds elke dag.

Snelle levering . Mooi verpakt . Tekstje mooi gedrukt

Heel tevreden over zowel de snelle levering als de verzorging van het pakketje . Netjes ingepakt , juiste tekst erbij ! Top

Snelle service, prachtig artikel

Een prachtige sleutelhanger voor mijn vriend besteld! Super tevreden mee en exact zoals ik verwacht had! Mooi ingepakt, ideaal om meteen als cadeau te geven☺️

Snel in huis en mooie producten!

Ook mijn tweede bestelling (een haarpin)was een dag later al binnen en past perfect bij de oorbellen die ik eerder kocht.

Altijd groot fan!

Super blij met de mooie items! Het is altijd een feestje om te shoppen bij DRKS! En een mega snelle levering, zo fijn.

Snelle, goede service

Werd heel snel geleverd in een mooi verpakt doosje voor de bruid. Top!

Mooie spullen voor redelijke prijs. En snel geleverd

Geweldig!

2 gepersonaliseerde armbanden besteld, snel geleverde en ziet er heel mooi uit.

Ze doen wat ze zeggen

Snelle levering en ziet er echt mooi uit ben erg tevreden.

Super snel en goed geregeld

Duidelijke info makkelijk te bestellen en goed te zien en te controleren wat je besteld.

Mooi afgewerkt en hele snelle levering! Zondag kompas besteld (met gravering in) Dinsdag geleverd.

Snelle levering, super netjes verpakt , ben er blij mee , zou het iedereen aan raaden om bij jullie te bestellen

Prachtig

Mooie armband en mooi gegraveerd .

Geweldige service !

DRKS heeft mij geweldig geholpen! Een geboortesteen was van het kettnkje losgeraakt en dus verloren. Zonder problemen en na wat heen en weer gemaild te hebben en verificatie werd mij , gratis, een nieuwe geboortesteen toegezonden.. Chapeau!

Mooi product

Donderdag 24-7 besteld ,zou zaterdag 26-7 binnen komen ,op mijn verjaardag ,helaas werd dit pas Dinsdag 28-7. Maar mooi gegraveerd!

Super tevreden

Wat een super bedrijf Mega snelle service ik had een armband met 2 namen besteld en had het echt de volgende dag in huis En was mooi verpakt Ga hier zeker meer bestellen

Niet geweldig!

Als er staat dat een collier 49 cm is moet dat ook zo zijn!

Heel tevreden met aankoop.

Snelle levering, mooi en degelijk verpakt en aankoop ziet eruit zoals op de foto. Prijs/kwaliteit zeer goed. Ik ben tevreden met mijn aankoop.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super snelle levering. Prachtige gepersonaliseerde sieraden. Super goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!!

Snelle en goeie levering

Armband besteld met plattegrond en het was echt heel erg mooi. Ik ben er heel erg blij mee. Heel erg bedankt!

Prachtig en snel geleverd

Een mooi geschenk uitgezocht in de webshop die heel makkelijk te personaliseren is door de gravering die de webshop aanbiedt. Het geschenk werd heel snel geleverd dus hier wil ik nog wel eens bestellen

Erg blij mee

Leuk als cadeau voor mijn vriendin

Fantastisch! Snelle levering, super mooi eindresultaat!

Zeker aan te bevelen!

Buskesdries 3