Tevreden

Binnen 2 dagen had ik het pakketje binnen en wij zijn er heel blij mee.

Had de kwaliteit minder verwacht maar super blij mee! Mooie dikke lange ketting voor mijn man. Ideaal.voor zijn werk in de bouw omdat het niet slijt en verkleurd.

Top!!

Goede mooie sieraden heel erg mooi en netjes en snel geleverd. Heb al djversen art. Besteld echt top en mooi

Mooie kwaliteit, snel bezorgd en orgineel

Snel geleverd en heel mooi ingepakt! Zelfs cadeau papier erbij is aan te raden!

Maat klopt niet, graveren is niet echt mooi

De maattabel klopt niet. Ik heb de polsmaat opgegeven, maar de armband is nog steeds te groot. Daarnaast vind ik de vingerafdruk die gegraveerd is niet echt kloppen met de afbeelding die ik aangeleverd heb. Dat is wel erg jammer als het om een dierbare gaat. Ik snap dat je het niet kunt terugsturen, maar ik vind het nu wel zonde van het geld.

Snelle levering, mooi sierraad

Beste service en O zo mooi

Heel erg bedankt! Dankzij jullie heb ik een prachtige ketting met gegraveerde tekst kunnen geven aan mijn beste vriendin voor haar verjaardag. Ook bedankt voor de zeer snelle levering

De armband die ik besteld heb voor mijn dochter is precies zoals het omschreven stond. Ook de persoonlijke boodschap stond netjes in de verpakking. De armband is van goede kwaliteit en de gegraveerde tekst is mooi gedetailleerd te zien.

Top!!!

Leuke sieraden voor een leuke prijs.

De vlinderketting van DRKS is prachtig en perfect om aan mijn nichtje te geven als bruidsmeisje!

De vlinderketting van DRKS is van uitzonderlijk kwaliteit en elegantie, perfect om de speciale band met mijn nichtje te symboliseren, waardoor het een ideaal cadeau is voor haar rol als bruidsmeisje.

Super kwaliteit

Zeer snelle levering, heel mooi van kwaliteit alles proper en een goede afwerking. Ook alles mooi en proper ingepakt. Zeker een aanrader.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Dirk krijgt van mijn 10 sterren

Altijd ga ik er graag heen Alles is netjes dat zie je meteen Altijd ff een inloop Het is immers goedkoop Het personeel Altijd vriendelijk en attent Dat maakt het nog meer content Ga zo door ga zo door ga zo door Ik ben er zeker voor Nogmaals de sterren volop Want jullie zijn geweldig,lief,fantastisch en top

Fantastisch exact naar wens

Ingevuld wat ik wil bestellen met gravering en is zo prachtig geworden!

SUPER!

Snelle levering Vlotte communicatie Top product

Was super fijn te bestellen en was zo binnen

Abnormaal mooi, supersnelle levering

Prachtige! , hele. Mooie kwaliteit, prachtige kleur, stevig materiaal. Ik ben exht vol lof. Ik had niet verwacht dat de sieraden zo moou zouden zijn! En enorm bedankt voor de supersnelle levering!

Alles was duidelijk aangegeven en snel gedaan. Goed material en mooie tekst voor zo ver.

Top cadeau

Namens mijn zoontje de kompas laten maken voor vaderdag. Echt een mooi cadeautje

Mooi gepersonaliseerd armbandje, snel geleverd!

Ik wilde een gepersonaliseerd armbandje met tekst. Bij andere websites paste het aantal tekens niet, hier wel! Mooi gegraveerd en snel geleverd. Ook mijn vraag achteraf werd door de klantenservice goed beantwoord.

Zeer blij met de aankoop!

Zeer blij met de aankoop! Armband met namen van de kinderen voor vaderdag ♡ Heel rap ook thuis geleverd!

Super mooi en heel snel geleverd

Hele mooie sieraden, heel veel keus en een snelle levering

Dikke aanrader

Ik heb een compas gekocht die er net zo mooi uitziet als op de foto! Ook het graveren was mooi gedaan. Daarbij ook nog een snelle levering! Top!

Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding

Armbandje met naam laten graveren. Het was gemakkelijk en snel geleverd.

Elegant en mooi

Ik wist niet zo goed wat te verwachten, want ik kende deze site niet. De juwelen die ik kreeg waren mooi en in een goede staat. Ik ben aangenaam verrast. Correcte prijs volgens mij.

Buskesdries 3

6673DP Andelst