Netjes verpakt . goed kunnen volgen kregen onder tussen bericht hoe de verzending liep . Heel blij mee .

Snelle levering en heel mooi product. Zit in een mooie verpakking en de gravering is ook heel mooi!

Super!!

Ervaring met deze winkel is super. Het lukte me niet om te retourneren. En ben hierin netjes en snel geholpen door ze. Bestelling wordt ook netjes bezorgd.

echt gigantisch goede service

echt een top service

Goede kwaliteit en snelle levering hartstikke blij mee!

Een Armband besteld en meteen volgende dag in huis ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de armband en de vingerafdruk is erg goed gelukt heel blij mee!

Mooie sieraden, leuk met persoonlijke tekst!

Blij met de aankoop, mooie kwaliteit. Snel geleverd, 2 bestelling in korte tijd. Een kadootje een persoonlijke tekst erbij!

Snel geleverd en zoals omschreven top

Top webshop

Supersnelle levering (inclusief graveren) Mooie kwaliteit Netjes verpakt

Super mooi

Ik kreeg de keychain binnen met de gravering op en ik vond hem super mooi! Erg blij mee!!

Heel blij mee

Sleutelhanger besteld, volgende dag geleverd heel blij mee mooi afgewerkt in een prachtige doosje.

Mooi product, snelle levering

Erg tevreden met de gegraveerde armband. Super snelle levering en de gravering is mooi strak gedaan. Leuk ingepakt.

Super snelle en goede service.

Bestellen ging gemakkelijk. Bestelling werd snel afgehandeld en correct afgeleverd. Graveren zeer mooi en op de goede plaats uitgelijnd.

Echt mooi prc wat ik had besteld

Mooier dan ik had verwacht hele snelle levering en ook nog goeie kwaliteit

Mooi en betrouwbare levering

Dit zijn zeer mooie juwelen voor een goede prijs. Levering is altijd perfect en snel. Als je deze als cadeautje wil, worden ze zeer mooi ingepakt. Leuk om dit zo af te geven en dit voor een kleine prijs extra. Bedankt DRKS!! Groetjes Liesbeth

Fantastisch!

Super snel je bestelling klaar, met graveren. Ziet er top uit, mooie kwaliteit. Fantastisch!

Supermooi!

Manchetknopen besteld met gravering. Heel snel binnen en echt een supermooi eindresultaat!

Prachtige penning

Super snel in huis, hele mooie penning voor onze hond

Makkelijke site, eenvoudig in te vullen. Binnen 2 dagen in huis.(Manchet knopen gegraveerd)

Snelle levering, snelle reacties en product is zoals verwacht

Mooie producten voor nette prijzen. En de klantenservice werkt heel snel en efficiënt. Product was ook snel geleverd. Ik raad DRKS aan!

Prachtig sieraad met een snelle levering.

Betaalbaar, uniek, luxe uitstraling en erg snel geleverd. Helaas had ik de verkeerde maat armband aangevinkt, waardoor die veel te groot is en helaas niet gedragen kan worden. Maar buiten dat erg tevreden.

Super mooie geschenken

Van het zoeken via de site tot het ontvangen van mijn keuze verliep vlot. De verpakking was super en ik kreeg een extra paar oorringen bij de bestelling wat heel attent is en een blije klant maakt. Het is zeker een aanrader.

Een prachtig kinder bestekje, mooi lettertype.

Een prachtig kinder bestekje besteld voor onze kleindochter met haar naam er op gegraveerd. Snelle levering. Heel blij mee.

Mooie juwelen met een goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Al een aantal keren een juweel als cadeautje besteld. Altijd mensen blij mee kunnen maken.

Top geregeld

Makkelijk bestellen, snelle levering, verpakkingen zijn cadeautjes

Buskesdries 3

6673DP Andelst